FIV in Ungaria 161
Raspunsuri - Pagina 14
olimp spune:
salutare
mona azi a venit ! in sfarsit sunt linistita , dar de asteptat oricum trebuie sa astept pana in iulie caci trebuie sa se vindece tesutul taiat , oricum peste 2 saptamani merg la control si atunci voi sti mai exacat de cand am voie sa dau atacul !
amaradia succes , tinem pumnii
lara ,loreta sa fie cu noroc
pentru restul fetelor
mona19 spune:
Olimp - Na, uite cam uitat ca tu esti in plina refacere. Da, o sa recuperezi tu peste 2 saptamani, dupa control. Sa fii pregatita de atac si sa iasa ceva cu .
Cris - Imi pare tare, tare rau pentru tine. Si eu care speram sa se sparga odata gheata cu FIV-urile reusite la Budapesta!!!
Totusi mai sper, in urmatoarele rezultate. Hai ca va tin pumnii!!!
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mona19 Si eu care speram sa se sparga odata gheata cu FIV-urile reusite la Budapesta!!! Totusi mai sper, in urmatoarele rezultate. Hai ca va tin pumnii!!! |
Mona asta astept si eu,,,,
Olimp poate ne faci o surpriza,, vine bebe naturell
o seara faina sa aveti
olimp spune:
jaguar asa mult mi-as dorii incat parca imi si este frica sa ma gandesc ...sti cum este sa nu tulbur posibilitatea , incerc sa nu imi fac fff multe sperante ca in cazul esecului sa nu fie asa de dura cazatura . Cred ca toate ne dorim acelasi lucru si sincer doresc sa se intample cat mai repede pentru toate
mona19 spune:
Olimp - Dupa asa lunga pauza, chiar ca va merita sa sarbatoresti atacul.
Eu am reusit sa-mi cumpar pastilutele homeopate. La inceput cand le-am cautat nu le-au avut in stoc. Au facut comanda si le-au adus, dar eu n-am avut cum s-ajung la farmacia respectiva pana astazi. E unica farmacia asta cu produse homeopate din oras si chiar din judet. Asta din cate stiu eu si din cate mi-a zis si farmacista mai demult. Asa ca de maine gata: O sa fiu un exemplu de vointa!!!
Si uite asa, stiind ca de maine mi se taie de pe lista o gramada de lucruri (ex. apa minerala, cafea, alcool, sucuri nenaturale, mentolate, ciocolati, s.a.), am hotarat acum dupa amiaza pe cand mi-am scos cutiutele minune din geanta, sa-mi fac de cap. Da, azi mi-am facut de cap cu: bere neagra (nu-s ahtiata dupa bere, da cand mi se pune pata, atunci musai sa fie neagra), doua cafele (prima dimineata, a doua am terminat-o mai inainte), paine cu untura si ardei copti de la borcan (grasimile si acriturile fiind interzise) si prajitura cu ciocolata! Da, acum stau si ma gandesc la ce-am facut si-mi zic ca io nu-s intreaga cu capu'. Bere neagra si cafea, paine cu unsoare si acritura. Cred ca in alte circumstante nu as fi luat asemenea combinatii, nici sa ma fi impuscat cineva.
olimp spune:
ah mona ce m-am mai amuzat ! ai dat iama la produsele "de ne atins " , apropo de bere nici eu nu sunt bautoare de bere dar...imi este o pofta de berea asta noua cred ca de la CIUC cu 63 % limonada si doar restul bere si 1,9 alcool !
cred ca ,maine imi cumpar una caci imi curg balale ! o...si peste doua saptamani
oh deja imi fabulez
ImiMS spune:
Cris...nu stiu unde ai scris sau daca ai scris de rezultat...dar citind pe aici deduc ca nu e de bine...si imi pare sincer rau....
Olimp,Mona...sunteti super haioase voi doua...mai animati forumul asta apatic
Eu sunt OK...picioarele ma mai dor...sus la pulpe, ca au cam lungit-o cu meneaito si eu am rezistat pana la capat
In rest...tot mult de lucru...Sa treaca luna mai, sa depun si bilanturile...apoi sper sa ma mai linistesc si eu cu treaba.
Apoi ma apuc de zumba...de inot...si-mi fac planuri ptr la toamna, cand voi ramane graviduta!
Lara,Loretta...ar fi cazul sa spargeti gheata
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!