FIV in Ungaria 161
Raspunsuri - Pagina 13
ImiMS spune:
Amina...te felicit si eu
Cris, Lara, Loretta...Doamne ajuta sa veniti si voi cu vesti bune zilele astea!!!!!!!!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
loretta76 spune:
Imi , mersi ca te gandesti la noi...mai ai un pic rabdare si tine pumnii stransi.
Amina sa fie intr-un ceas bun...altceva nu pot sa-ti spun, eu n-am vazut niciodata un test pozitiv.
madalina_gh spune:
Buna fetelor,
Amina84 felicitari, vei fi mamica, hai repede cu beta si si comportate ca o graviduta, atentie la efort si stres, fa ceva analize pentru sarcina actioneaza repede, invata din "esecurile" fetelor.
Daca beta este ok repede analize trombofilie ca asta este dusmanul nr 1
madalina_gh spune:
de emotii la asa vesti mai scriu si cu greseli, pacat ca nu pot sa modific mesajul anterior, ce mai conteaza acum o greseala sau doua, Amina84 sa fie graviduta
mona19 spune:
Salutari!
Amina - Ma bucur tare, tare mult pentru tine. Felicitari mamico!!! Sarcina usoara in continuare!!!
Lara, Cris - Hai ca astept vesti frumoase de la voi. Oricand veti dori voi sa le postati. Mie asa de dor sa aud de reusite noi la PK.
Zau, ca mi-ati mai ridica si mie un pic moralul! Si asa daca vreti voi, colo pe cand veti fi in culmea fericirii, astept sa ne scrieti si noua secretul reusitei voastre.
Loretta - Tinem pumnii!!!!
Imi - Da, cum stai cu piciorusele? Si-au revenit?
Olimp - Ce mai faci? Cum stai cu CM-ul? Hai ca poate te molipsesti de la Amina si nu mai trebuie sa astepti luna iulie. Sa stii ca tare, tare mult doresc (chiar si mie) la toate cele care mai au o sansa, sa reuseasca sa ramana natural. Chiar de sansa aia e de numai 1%!
Va doresc o zi cat mai placuta si va pe toate, toate!!!
amaradia spune:
Va pup fetelor,
Chiar daca scriu foarte putin, va citesc mereu si sunt alaturi de voi.
Amina, ma bucur enorm pentru tine.
Noi maine plecam spre Budapesta si speram ca de data asta sa fie cu noroc.
Va tin, cu voia voastra, la curent.
"Invinge durerea, fii vesel cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte" - William Shakespeare
ioana_55 spune:
Felicitari amina, sa fie intr-un ceas bun.
Fetelor, eu sunt cu moralul la pamant. azi am aflat rezultatul la fsh - 18, dupa ce in martie a fost 7 iar in octombrie 10 (am si amh-ul sub limite, descoperit in ianuarie).
E posibil sa oscileze atat? pot sa fac ceva sa-l scad, oare ma mai accepta zadori asa la fiv? Heelp
jaguar spune:
Crisule nu am cuvinte offff cat de rau imi pareee
va salut pe toate
eu am "corabiile" cam duse,,,vreau sa aud de reusite la unguri,,,