FIV in Ungaria 161
Raspunsuri - Pagina 12
olimp spune:
buna fetelor
lorena multimesc - sarcina usoara in continuare .
amina sa dea DD sa fie asa cum iti doresti , si in cazul meu temperatura scadea brusc cu cateva ore ianinte de a veni "zana" sper sa nu fie si in cazul tau ! Bafta !
Eu cand am ramas insarcinata nu am simtit nimic dar mi-a intarziat ciclul asat m-a pus pe ganduri , in rest dupa 2 saptamani am avut usoare greturi , stiu ca nu te ajuta prea mult dar in cazul meu asa a fost.
imi ce iti fac piciorusele ? umblii pe perne de aer ? imi place de tine cu asa o atitidine ...de invingator , trebuie sa ne molipsim si noi de la tine !
mona neata ! da imi incarc bateriile caci am nevoie si nici nu vreau sa ma gandesc ca nu reusim la toamna . cu TOATE !
hamza ce faci te prgatesti intens , pe 11 pleci asa-i ?
greta
lorenaflore spune:
Amina84, am trecut de atatea ori prin faza cu "agatat de un fir de par", chiar si atunci cand mi-au zis ca nu mai am sanse decat de 1% pe cale naturala!
Din cate stiu, duphastonul poate intarzia venirea menstruatiei, insa nu stiu cum reactionezi tu.
Eu am facut beta la 28 de zile si a iesit pozitiv, iar a doua zi am facut si test de urina, tot pozitiv (dar poate nu sunt cel mai bun exemplu, la mine erau gemeni, pe atunci, iar concentratie de hormon era mai mare). Sintomele de la inceput au fost durerile de spate, dureri de ovare, de burta, tensiune in sani ca inainte de CM.
Tin pumnii, sa fie cu ochii!
LORI 23+
madalina_gh spune:
Buna
aminace faci ne tii in suspans?
Eu va citesc cu drag, de scris mai rarut, pentru ca in ceea ce ma priveste eu astept iulie.
O seara buna
olimp spune:
madalina si eu astept luna iulie cu sufletul la gura ! mai este putin....dar mi-i se pare asa de mult
ImiMS spune:
Neatza fetele...o zi minunata va doresc!!!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
olimp spune:
buna dimineata ! si tie imi si tuturor fetelor !
la mine nici o schimbare , ciclul nu vrea sa vina , nici senmale nu am ...cred ca m-am dereglat rau de la operatie in coace.
amina ce faci , ne dai o veste ?
Amina84 spune:
Buna dimineata fetelor.
Nu stiu ce sa zic.
Si azi TB e 37.
Am facut un test,si cea de-a doua liniuta nu e rosie ca prima.Prima e rosie,a doua cea de control e rozalie,si pala.
Nu stiu ce sa zic.
Voi cum ati avut-o?Rosie rosie?
olimp spune:
nu pot sa fac altceve decat sa te felicit ! !
esti insarcinata , nu conteaza ca a doua liniuta se vede la inceput de un roz sters este pozitiv !!!
si la mine primele teste facuta (am facut mai multe in prima zi caci nu imi venea sa cred ) a doua liniuta era palida , cu trecerea zileleor devine tot mai rosie.
felicitari mamico !