FIV in Ungaria 161
Raspunsuri - Pagina 11
ImiMS spune:
Buna dimineata, o duminica insorita sa aveti!
Eu sunt zombi dupa nunta de azi noapte, unde ne-am simtit tare tare bine...Mancare super buna ( numai curcan, rata, mozarella, icre negre, coctailuri, etc ), formatii renumire de muzica usoara, populara si manele, atmosfera buna, prieteni fara numai...mi-am facut besici la picioare de la atata zbenguiala...tare bine mi-a prins!!!
Pupici tuturor!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
olimp spune:
buna fetelor !
ah imi ce m-ai prins !!! da iar am fugit la munte , aproape in fiecare weekwnd fugim de urbe si ne refugiem la munte , e mai placut , aerul mai usor de respirat !
aporpo de analizele de trombo trebuie sa le faci intr-o anumita perioada sau se pot face oricand in perioada ciclulul ?
mona asa este problema cu rabdarea e mai greu , dar trece ....si ne reunim cu toate si facem bebei de toamna
hamza, greta , jaguar, diana , norma ...nu ma scuze fetele pe care le-am uitat
amina cum esti draguta , azi e duminica ? ne dai o veste buna !
norma36 spune:
Buna Olimp, poti face analizele de trombofilie in orice zi a lunii.
18+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
olimp spune:
Fetelor ma chinuile hormonii ceva de speriat ...si nici nu am voie sa-i dau tarcolae sotului , nici nu mai stiu cand sa astept sa-mi vina "zana" dupa vechiul ciclu trebuia de mult sa-mi vina ...astept si pana atunci se joaca cu mine ...., problema este ca sunt si mai irascibila decat in mod normal cand sunt inainte de menstra. Sper sa-mi vina cat mai repede sa me descarc.
va pup si va doresc o seara placuta.
mona19 spune:
Salutari!
Olimp - Hai ca-mi placi! Vad ca stii sa-ti incarci bateriile din plin. O sa vezi ce bine o sa-ti prinda in toamna, pe cand te vei apuca de facut bobocei.
Fetelor va doresc o saptamana cat mai placuta si plina de noroace!!!
Amina84 spune:
Buna dimineata si o saptamana frumoasa si plina de vesti bune sa aveti.
Joi 36,9
Vineri 37
Sambata 37
Duminica 37
Luni (azi) 37
Ma duc la doctorita sa i-au trimitere sa fac beta.
Va pupik pe toate.
lorenaflore spune:
Amina84, sa stii ca si la mine se intampla ca la Mona, inainte de am veni CM cu cateva ore scadea temperatura cu 0,03-0,04 grade. Ce ai mai facut intre timp?
ImiMS, felicitari! Ai dat dovada de o putere de admirat! Tine-o tot asa si o sa vina si minunea mult dorita!
olimp, nu are legatura trombofilia cu ciclosul, poti face analizele oricand!
Pup toate fetele, dar mai ales pe cele mai curajoase, adica pe toate!
LORI 23+
Amina84 spune:
Lori nu stiu nici eu ca sa zic.
Niciodata nu am fost asa calda.
Sambata trebuia sa vina ciclonul,ca eu i-au luna de luna dufaston,si sunt sigura ca vine la 28 de zile.UM e pe 8 aprilie.Azi sunt in ziua 30 ,nu imi fac mari sperante,dar eu ma agat tot timpul si la un fir de par,traind cu speranta ca m-a auzit DD si pe mine,si de 8 ani imi da bucuria de a avea un sufletel al meu.
Ce sa mai fac,merg cu sotul la terapie,pe la prieteni,in parc,cand e frumos , tragem o fuga la mare,dar aici ploua de 48 de ore.
Tu ce ai mai facut de special?Bebe e bine da?Ce simptome ai avut tu la inceputul sarcinii?
O zi buna sa aveti doamne frumoase.