FIV in Ungaria 161
Raspunsuri - Pagina 10
norma36 spune:
@ Mona - Doctorul Bodnar, cu care am facut FIV-ul, mi-a dat 3 perfuzii cu magneziu, pentru care nu am platit nimic, de unde am dedus ca era incluse in pretul FIV; la procedurile anterioare insa nu le-am primit, nici nu stiam despre ele, desi eu vedeam multe paciente facand perfuzii si nu stiam de ce (poate nu e relevant dar erau toate localnice/unguroaice). Medicul recomanda in ce zile se fac, daca bine imi aduc aminte le-a facut in ziua 3,5 si 8 de la transfer; dar la prietena mea i le-a recomandat in alte zile....
Eu zic sa nu mai amani restul analizelor, ca oricum dureaza pana iti vine rezultatul si iti ia timp sa vorbesti cu d-na Avram sau/si d-na Militaru daca mergi la Cluj pentru un eventual tratament pana la urmatorul FIV.
18+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
mona19 spune:
Norma- Ti-am trimis un PM.
Sa stii ca m-am gandit sa nu mai aman si o sa incerc sa iau legatura cat mai curand si cu dr. Avram.
norma36 spune:
Mona - ti-am raspuns.
18+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
diana23ct spune:
pety1981 imi are tare aud ce ai patit. te inteleg perfect prin ce treci pt ca si eu am fost in situatia ta. la fundeni nu imi fac mutatiile. eu mi-am facut la synevo. gasesti acolo un pachet de servicii care se numeste profil trombofilie ereditara 2. La fundeni fac analize cat de cat comune. daca ai nevoie de ajutor trimite-mi un pm si te voi lamuri ce e de facut la fundeni.
diana23ct spune:
pety1981 imi pare tare rau sa aud ce ai patit. te inteleg perfect prin ce treci pt ca si eu am fost in situatia ta. la fundeni nu imi fac mutatiile. eu mi-am facut la synevo. gasesti acolo un pachet de servicii care se numeste profil trombofilie ereditara 2. La fundeni fac analize cat de cat comune. daca ai nevoie de ajutor trimite-mi un pm si te voi lamuri ce e de facut la fundeni.
hamza spune:
Vreau si eu sa va intreb ceva legat de trombofilie si anume daca trebuia sa fac si mutatiile despre care vorbiti. eu am facut factor v leiden si factorul II care au iesit negative si proteina c si s care au iesit bune.
mona19 spune:
O zi cat mai placuta tuturor!
Norma - Am cetit PM-ul. Sa ne mai scrii despre tine. Sarcina usoara in continuare!
Amina84 spune:
Un weekend frumos sa aveti doamnelor !!!!
Eu nu mai inteleg nimic pe naiba .
Azi sunt in ziua a 28 a si TB e 37.
Alaltaieri era 36,9 ieri 37 azi tot 37.
Cum stiti voi nu va trebui sa coboare 2-3 zile inainte de ciclu?
Luni ma duc sa iau trimitere de la doctorita sa fac beta hcg.
Cu testele de urina imi e frica ca vad doar 1 liniuta.
Va tzuc pe toate.
mona19 spune:
Amina - Tin pumnii in continuare!!! Mi-am facut n grafice cu TB si vreau sa-ti spun ca la mine, dupa ovulatie creste la 37 sau peste 37 si scade brusc la 36.7 sau 36.8 exact in ziua cand imi vine CM- ul. In concluzie, de cate ori m-am monitorizat, mie TB nu mi-a scazut niciodata cu 2-3 zile inainte, ci fix in prima zi de CM. Cum ani de zile, CM mi-a fost neregulat, cu intarzieri si de peste 40 de zile, vreau sa spun ca acest fapt (scaderea brusca a TB) mi-a fost semnalul cel mai sigur ca-mi vine ciclosul.
Vreau sa vii cu vesti bune!!!!