Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Va multumim pt complimente si scuze ca nu am raspuns mai devreme.....sunt praf..ma doare in gat, usoara febra, moleseala, muci...si nu m-am ridicat pana acum din pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ursulet - cred ca legumele/fructele adecvate varstei. Eu o sa incep cu dovleac, dovlecel, iaurt facut de mine din lapte de tara.Din fructe - mere in prima faza. Dupa aia mai vad, inca nu stiu. Carne, daca o sa-i dau, o sa fie dupa 1 an, si doar de peste prima etapa. Mai am vreme sa ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Noi am scapat de muci, dar tusim acum, ii dau ceva sirop de tuse si sper sa fie mai bine, cu atatea zile libere cred ca numai miercuri il mai poate vedea un pediatru.

Denisa, ai grija ca Vladut de la mine a luat raceala si este alaptat exclusiv si nu pare a fi facut o forma mai usoara, mi se pare ca e la fel cum am fost eu, 3-4 zile de muci si stranturi combinate cu tuse.

Si eu sunt pro incepere diversificare la 6 luni indiferent de timpul de lapte pe care il consuma bebele.

Ce crema pentru protectie solara ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Off...de doua zile tot vreau sa va intreb si uit despre sistemele de supraveghere, tati zice ca sunt nebuna ca imi iau la 2 camere, dar chiar nu il aud cand sunt in bucatarie. Am vazut ca au cei de la avent ceva cu cantecele/proiectii de lumini, are cineva? Isi merita banii? Daca nu, ce recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Suzieq - tusea trece putin mai greu, cu sau fara sirop. Sanatate lui Vladut. Despre sisteme de supraveghere, nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Lady tatal meu a scris primul roman pe vremea cand era in liceu si l-a publicat la varsta de 46 ani. Deci mai ai timp.
Va multumesc pestioaicelor pt auto-caracterizari. Cate un pupic pt fiecare. Lady promit ca am sa o iubesc si am sa o tin in tandreturi zi de zi. Am sa-i cultiv latura artistica si am sa-i dau aripi.
Anca te rog exemplifica si dezvolta acel "si..si..si". Pe mine ma va ajuta sa-mi cunosc si inteleg pestisorul. Asa e cum ai descris tu! Parca tot somnul din lume nu face cat o manutza de a ei pe sanul meu cand suge.
Fetelor cu intrebari despre CM, situatia mea e astfel: din 10.04 pana in 17.04 am avut sangerari, iar azi dimineata am gasit absorbantul zilnic murdar, din nou. La ora asta, dupa culoare si abundenta, sunt sigura ca e CM. Dar nu e cam devreme? Alaptez si nu iau anticonceptionale.
Revin ca alaptez si scriu greu cu o mana.

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Denisa ai doua fete superbe, de fapt sunteti o familie frumoasa!
Cati eu voi face doar vaccinurile pt poliomielita (asta la 2 luni), rotavirus si hepatita. Cat despre administrarea de vitamine, aici nu se practica si nici n-am intrebat. Pup un Gruitza frumos, frumos si bulanos. Eu nu stiu ce greva face fiu-tau ca nu prea se vede!
Mihacor si la noi inca persista galma, dar am inteles ca e normal. O masez usurel cand o creia o pauzasc (eu vreau sa scriu C R E M U I E S C si iese sintagma subliniata de mine in verde. WTF?!?!?!). Nu i-am mai pus comprese, dar sustin ideea de frunza de varza sau mami mi-a zis ca ea ne punea comprese cu suc de rosii. Incearca si leacurile astea babesti ca rau nu fac!
Georgia tu cereai username-ul si parola de la contul comun? Eu iti dau PM acum, in orice eventualitate. Daca te-am confundat, te rog, ignora-ma

Cristina draga, dar cand mai gasesti timpul si energia necesara sa faci si iaurt de casa?! Te admir.
Altesa eu am salvat postul in care povesteai cum l-ai dus tu pe Rafi la chef si cand va creste pruncul si te vei plange pe aici ca umbla toata ziua pe la discoteca, am sa-ti flutur pe sub nas cine l-a invatat petrecaret de mic. Si noi avem un botez in 13 mai si n-am cu cine sa las copila. O imbrac fain si o iau cu mine. In fond si la urma urmei nu trebuie sa inchid eu petrecerea. Fac prezenta, gust mancarea si vin acasa.
Andreea (bubbles) ma bucur ca ne mai scri si aici . Te invidiez pt locatie. Eu is innebunita dupa Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Piatra Neamt, Roman, etc..In general, Moldova si Maramuresul mi se par extrem de grafice.
Bulinutza, Suzieq sa treaca uratele astea de problemute la bulgareii micuti

Pentru maine:
Miruna de elenii si Vlad de Dari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Anca_cls, am intrat repede sa-ti spun ca nu e adevarat, esti bagata in seama dar niciodata nu am timp sa raspund cum trebuie. Iarta-ma daca te-am ignorat sau ai avut sentimentul asta. Acum am zis ca mort copt intru si-ti spun.
Si restului fetelor, ii pare rau ca intru atat de rar acum dar va citesc. Sper sa se schimbe lucrurile in curand sau sa ma organizez mai bine eu.
Eu nu prea am ce sfaturi sau idei sa dau ca e primul copil, ma inspir de la voi

Mamica de grasunel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

multumesc fetelor de raspunsuri.
am vb si cu matusa mea si m-a sfatuit sa pun braza de vaci dulce,am facut asa si parca s-a mai micsorat galca sau hematomul.am inceput si sa masez usor sper ca pana maine sa fie mai bine,daca nu o sa incerc si varianta frunze de varza.
la bebei si mamici.

Mergi la inceput

[/quote]Am incercat sa copiez meajul lui Lady, dar a fost prea tarziu.

No...cam de kk ce se intampla!
No other comments

Mergi la inceput