Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
lalitzuza spune:
Suzi ,Bulinuta,Adc sanatate multa sa va scapati de tuse,muci stranut si alte cele..
sa treaca mai repede
Mihaela- la Selgros este un "aparat"sa il numesc ca si o clocitoare cu care prepari iaurt in 3 ore.sunt 6 borcanele cu capac .iese un iaurt f bun.pretul este f bun parca 65 de lei nu mai stiu exact.
pe Andrei nu l-am mai cantarit de 15 zile dar sigur a mai luat in greutate ,ceva hainute i-au ramas mici ieri a fost o zi superba -o adevarata placere- ne-am intalnit cu o domnisoara draguta, cu gene lungi si gurita cat o butoniera ce sa spun m-a dat pe spatefetita lui happymumy .
Copii au fost super cuminti in timp ce mamicile vorbeau.nici nu stiu cand au trecut doua ore.Saptamana viitoare punem de alta intalnire...mai sint ceva parcuri de vizitat.
o seara placuta va doresc tuturor
Faith26 spune:
Salutare!
Dupa ce am citit mesajele lui Lady sau cicineata, partile care mi-erau adresate mie am decis ca nu are rost sa mai continui pe un subiect care din punctul meu de vedere era incheiat. Deschid si eu pagina de Facebook aseara si vad ca tu Lady, neprimind niciun fel de replica aici, te-ai gandit sa mi te adresezi si pe-acolo intr-una din postari spunand ca ai fost "tinta atacurilor unei opersoane lipsite de scrupule" si ce-ai mai zis tu pe acolo, postare ce ulterior a fost stearsa. Nu stiu cum ai fost tu tinta unor atacuri caci eu imi amintesc doar ca am scris un post care era la modul general, nu am dat nici un fel de nume. Daca tu te-ai simtit aiurea sau te-ai regasit in postul meu nu inseamna ca ai fost vreo tinta. Ei bine eu nu ma simt afectata de jignirile aduse de catre o persoana care nu ma cunoaste si pe care nu o cunosc Cu atat mai mult cu cat imi amintesc faptul ca acum ceva luni, aproape un an cand s-a deschis odiseea bulgarasilor tu ai mai avut un conflict cu cineva de pe un alt forum din cauza unui concurs cu poze.
Din punctul meu de vedere subiectul este incheiat. Tu - daca iti doresti asa de tare esti libera sa scrii in continuare pe acest subiect.
Eu nu am de gand sa mai postez aici la bulgarasi, doar am sa continui sa citesc pentru ca sunt destule mamici aici care merita sa fie citite.
catiushor spune:
Altesa - despre vaccinuri nu am pareri f bune daca nu i le-am facut. Acum nu pot sa detaliez pentru ca sunt multe lucruri care m-au pus pe ganduri(informatii se gasesc si pe sfantul google). la inceput eram reticienta si chiar imi era frica sa nu-l vaccinez insa dupa ce am nascut, l-am vazut atat de frumos pe Pici, perfectiunea daruita mie de catre natura incat am spus ca am mai multa incredere in sistemul imunitar natural. Nu am luat decizia de capul meu, am avut discutii lungi cu o mamica vizionara din Brasov, Ditta Depner din asociatia Mame pentru Mame.
Mihaela - multumim, Gruia se tine bine pe pozitii, face un scandaaaal cand il pun la san. insa numai noi stim cat ii cantam si dansez cu el in brate ca sa ia sanul in gura. La 6 dimineata Ady canta la pian iar eu cu vocea ragusita si doar asa mananca Am aflat si motivul - are doi mugurasi albi pe gingia de jos. Ne apar primii dintisori
iar ne asteapta o zi frumoasa de duminica asa ca o sa stam mult afara.
va pupacesc!!!
catiushor spune:
aaaa, si ca sa ma intind la sfarsit de capitol. Am facut un ulei de masaj de casa de care sunt f incantata !!!
am pus intr-un borcanel de 300 gr:
musetel pana in gura borcanului
3 flori de galbenele
cateva frunze de menta (parca 4)
am turnat peste ulei de masline pana s-a umplut.
l-am tinut 15 zile la loc cald si intunecos si zilele trecute l-am strecurat. Miroase foarte frumos si se simte tare placut pe piele.
Bineinteles ca ii place si lui Gruia
lalitzuza spune:
Buna dimineata va invit la o cafea.ramasesem aseara sa mai scriu cate ceva...
Suzique-Andrei a primit de la nasa un sistem de monitorizare Angel Care .Eu sunt f multumita de el.il iau peste tot cu mine ,este si audio si video si il pot vedea chiar daca lumina este stinsa(infrarosu parcs asa ii spune).Mai are si doua padele de pus sub salteluta de la patut si care monitorizeazarespuratia si bataile inimii.in fctie de setari declanseaxa alarma in cazul in care nu respira un snumit nr de sec.Iti spun ca am verificat cat de tare suna dar eu nu am activat functia asta.Este purtabil si usor de manevrat.eu l-am luat si la Constanta .stiu ca se poate comanda pe net.Pe cel de la Avent nu il stiu.
Mar_ysa sa iti treaca si tie raceala....off vremea asta este atat de schimbatoare ca nu sti cum sa te imbraci sa fie ok.Asta este stresul meu mare cum il imbrac pe Andrei nici sa ii fie frig nici sa transpire.....imbracatul in straturi esye cel mai bun.Eheii la teorie ma pricep bine dar cand e sa iesim eh o scoatem noi la capat pana la urma
o duminica placuta
ALTESA spune:
Neata!
Haideti dragelor ,de ce trebuie sa plece una si alta de pe aici,va rog eu mult sa incetati bagami-as picioarele numai eu sunt de vina cu intrebarea mea idioata ,deja suntem pe cale sa pierdem 2 mamici si nu mai eu sunt vinovata.
Va rog eu sa ramaneti aici faith (ai putea sa nu mai raspunzi la posturile lui lady si invers), izish si carina la fel dar vorbiti cu noi celelalte.
Mihaela esti figura sa sti ca toata sarcina am umblat ca o berleuza si acum la fel,e plimbat copilu asta de la 6 saptamani prin mall-uri,restaurante,pub-uri,pizerii acum l-am dus si la nunta si pe 12 mai il duc la botez,era cat pe-aci sa mergem de 1 mai la navodari dar nu ma lasa sotul a zis ca prea sunt denaturata.
La vara eu vreau la turci cu avionul si am mari discutii cu sotul.
Suzik eu am luat primii pasi si sunt f. multumita de el si eu am casa cu 2 etaje si curte mare si il aud de la poarta sincer ma asteptam sa fie o porcarie dar e chiar bun are si proiector pe perete si muzica vreo 7-8 melodii,sunete din natura.
Azi vreau s-o intind de-acasa dar nu stiu unde ,binenteles dupa ce voi avea niste discutii cu sotul ca mereu zice ca is denaturata ,azi mi-a facut observatie ca e murdar body-ul pe copil si sa-l schimb da abia se trezise bietu copil de 5 minute.
Daca ar fi dupa el ar trebuii sa-l tin pitit int-un glob de cristal cu alarma pe el.
cati pai si puteai sa ne comunici si noua ca vb cu Ditta ca am facut vaccinul de 2 luni cu inima starnsa si nu stiu cum sa procedez mai departe.
mady?
Alina ce mai faceti voi?
Alice cate kg a implinit Radu la 4 lunite?
catiushor spune:
Altesa - hai ca eu inca ma bantui pe aici pe net. Stiu ca vaccinurile fac parte din categoria "controversate" si m-am gandit ca orice mamica are acces la internet se poate informa si lua o decizie. Eu as impartasi cu drag convingerile mele chiar daca nu vreau sa conving pe nimeni de nimic. Nu sunt atotstiutoare si numai DD stie daca iau decizii bune sau nu. Eu iau doar decizii care ma fac sa ma simt confortabil, fara remuscari si regrete.
Poti si acum sa iei legatura cu "mame pentru mame', doar niciodata nu e prea tarziu. In Bucuresti le aveti pe Ana Maita si Cristela Georgescu.
Spor!!!
bulinuta27 spune:
neata fetele
eu sunt zombii...am avut o noapte super grea...nu pricep in loc sa ii treaca mucisorii s-au inmultit...chiar nu pricep si nu a dormit toata noaptea din cauza mucilor...
imi e o mila de el de mor...e obosit si el rupt...
va pupsi revin ca iar plange
kraluca spune:
buna tuturor!
am mult de recuperat, insa intre timp as vrea sa va intreb cum fac bebelusii vostri cand se sperie? a mea se sperie tot mai des si are reactii ciudate. am tras in aceasta dimineata niste reprize de plans gandindu-ma la atacuri de panica sau, mai grav, sindromul west... maine sper sa ajung la dr sa ma lamureasca. intre timp poate iesim la o plimbare sa-mi mai aerisesc capul, deoarece simt ca o iau razna... poop la toata lumea
mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6
kraluca spune:
fetelor, lasati certurile si ucurati-va de bebeii vostri... sa stiti ca granita dintre fericire si disperare este foarte subtire.
mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6