Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubbles21

Ligia sa nu cumva sa uitati gantera micutului Hercule

Mamica de bulina Antonia :)

nu o uit o sa i-o dau si in biserica:)):))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Anca ma bucur ca ti-am fost de folos si sunt perfect de acord cu tine cand descrii trairile pe care ti le produce micuta ta.
Altesa deci petreceri ii trebuie lui Rafi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

fetelor galca lui edy de la vaccin nu trece ,precizez ca am pus comprese reci de 2 zile si tot acolo e...
alte metode sau sfaturi please!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

fetelor am si eu o intrebare:ati avut menstruatie?eu am inceput de 2 sapt jumate sa iau anticonceptionalele,si vad ca de ieri am menstruatie,dar e roz,nu e rosu,dar este cantitativ mult.sper ca e ok.si ma dor sani,dar am laptic si e bun la gust.
ce nebuna sunt!!!!
np buna.

mamica de bebeloi Eduard...
Edy

Eu am avut luna trecuta , la fel #536; dupa ce am luat anticonceptionale, dar luna asta inca nu mi-a venit

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andieelen spune:

Neatza mamici!
MIhaela radu sper ca piciorusul micutei arata mai bine!
Suzieq mi-ar placea foarte mult sa ne intalnim.
Cat despre noi: am fost la doctor ieri si se pare ca am racit un pic. Luam Vit. c, Vibrocil si Nurofen.
Fug acum ca s-a trezit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Na' am simtitzit si io ca tre' sa ma descarc, asta e!!!

mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)

F bine ai facut ! :)

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mar ysa sunteti frumosi rau daca pot sa zic asa

mady vezi ca pentru fiecare varsta sunt alte intervale pentru rezultatele analizelor...de ex la noi la Filip i-a iesit la hemoleucograma o usoara anemie la limita de jos dar eu ma speriasem caci era 9.6 iar la rares era 12 minimumul pentru varsta lui. de fapt ptr bebelusi limita inferioara era 9.4...nu te alarma te rog

alexa merci de info

suzieq sanatate multa si tie si puiului

cicineta si noi am schimbat diverse tetine si biberoane...am ramas la nuk din latex pentru ca la ele si daca nu sugi tot picura tocmai in ideea de a scurta timppul...daca scurtez timpul si nu ma rabdara nu manaca mai mult de 60 ml si nu vreau sa ajungem la spital asa ca stau si il indes

am fost ieri la dr si am sarit din lac in put: m-a trimis cu rares iar la gomoiu la orl-ista noastra...iar are otita din cauza deviatie de sept...simt ca turbez...facem iar aerosoli si o geanata de medicamente mai ales pufuri de nas si imunostimulatoare...bb filip a papat mai bine ieri dar azi de dimi iar putin...mi-a spus clar daca avem 3 zile cu 400 ml pe zi de lapte trebuie perfuzie, la 500 ml e ok iar peste 600 ml pe zi incepe sa ia in greutate...deci calculam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ai mei lady , ca toate ne-am zis oful si gata acum ne intoarcem la fel de fel de povestioare...si noi am crestinat buburuza ..a fost tare frumusel ..mai frumos si mai emotionant ca la nunta
bulinutza zau ca nu inteleg drii astia...ti-au dat o justificare , o cauza pt care filipone nu mananca ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Autan dupa 2 sau 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Ia te uita...dispar cateva zile si cand ma intorc nimic nu mai e cum a fost aici pe forum.
Nu voi comenta de niciun fel. Spun doar ca daca am fi fost pe fb as fi dat like la mesajul lui lady.

Eu revin la subiectul despre care postasem inainte de a pleca-diversificarea. Voi imi spuneti ca e devreme de la 4 luni si 1 sapt, dar el nu prea mai bea lapte. In timpul zilei mananca intre 50 ml si 100 ml. Noaptea mananca 150 ml. E adevarat ca a crescut bine, dar inainte manca mai bine. Si apoi pe unde am mai citit eu scria ca la copii hraniti cu lp diversificarea incepe la 4 1/2. Ca sa nu mai spun ca am gasit carti in care scria de la 2 luni cu sucuri de fructe...iar in cartea lui dr spock scria ca el personal a fost crescut cu lapte pana la 1 an... Deci parerile sunt diverse.
Eu destul de multa incredere in pediatra. Pana acum n-a dat gres.
Trecand peste subiectul cand sau de cand incepem diversificarea,pt ca e alegerea fiecarei mamici, v-as ruga sa povestiti cum ati inceput voi sau cateva sfaturi utile.

Mergi la inceput