Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Ella , tare tare rau imi pare ca am rascolit prin asa momente dureroase. Cred ca a fost cumplit. Dar ... a trecut (sper, ca de uitat nu cred ca se poate), ingerasul va vegheaza de sus. Si uite ce flacai minunati ai acum!

Diana 38+ cu Mirciulica

AMR 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Vreau sa vb cu am vb cu anxy pe Fb.Nu a nascut nici semne de nascare nu are,nici o contractie nika:)
Virgi maica da ce faci ti-ai pus cerasaful in cap si nu mai dai nici un semn azi?Vino cu noi la tacalale si lasa stresul si frica!
In caz de nu intrii iti urez o nastere usoara,o recuperare rapida,si o intalnire cu Luca fffffff frumoasa
Si fetelor fara lacrimi ca agitam bebeii.
Anitto tu o cauti cu lumanarea? Treci acasa lasa munca!!!!!offfffff vezi ca vin si iti dau bataitza :)

Oana cu Bebe Tudor 38 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

ce analfabeta sunt!!! auzi la mine vreau sa vb ca am vb:))))) altceva am vrut sa scriu offfffffffff:))))))

Oana cu Bebe Tudor 38 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Feteleeee, avem poze pe FB cu prima floricica!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Doamne ce frumusica e Biencuta Ioanei. Asa maricica o fi si a mea in burtica? De-abia astept sa o vad.

Alina cu bebelusa 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Da, intradevar am pus pe Facebook primele 2 poze cu minunea mea Mai revenim cu altele pe masura ce mai facem

Pupici la burtici

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Cartierul general s-a mutat pe fb!
Onuta, cum mama sa nu bocim?... Eu cel putin sunt bocitoare sefa! Pai eu plang si cand ma uit la desene animate... crezi ca ma pot abtine cand se naste un copil?

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Am vazut poze cu prima floricicaE superba,ma face sa ma gandesc serios la un alt bebe,poate ne iese si noua o fetita
VIRGINIA unde esti?Te pregatesti ptr.marea intalnire de maine?
Ma plang si eu putin am picioarele ca doi butuci,pana acum o sapt.nu aveam nimic
Acum vreau sa ies si nu am cu ce ma incalta,iau sandalele

Ella36+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetelor am ajuns acasa, e o caldura la mine de am crezut ca-mi dau duhul in autobuz.
Am mancat o supa si o portie de clatite cu fructe si mi-a iesit glicemia 138 , of numai prostii face pofticiosul.
Si vestea buna, mi-a iesit negativa analiza pt streptococul de grup B.
Ma duc pe fb sa casc si eu ochii.
burticile!

Elena 33+ cu Bebster AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Ella iti dau si 2 felii draga mea

Ionelu scumpo, nu te supi insa astazi nu ajung pe la tine. Acum am ajuns acasa si de abia ma tin pe picioare de umflata ce sunt.

Am fost la medic, deci suntem in asteptare, cand vrea sa vina vine, Miercuri daca nu nasc pana atunci, mergem direct la spital sa incercam oinducere usoara cu ulei de ricin si ceva calciu.

Cordonul tot in jurul gatului, larg deci fara probleme.

Sunt bagata toata in tort, parca sa mi mai alung anxietatea care m a terminat cand mi a spus ca mai stam. Mai ca nu am inceput sa plang fetelor. Nu dati cu pietre, nici nu stiu de ce am reactionat asa, Doamne ca vreau sa vina cand vrea el si se simte pregatit insa hormonii mei nu mai au stare si pace.

In fine , ma bag acum la un serial poate si adorm putin ca controctii ioc.

pup

Ioana, mamica lui Cristian 36 / 38 saptamani +

AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput