Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Buna,

eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, scrieti un capitol pe zi

noroc ca exista acel rezumat pe prima pagina si am aflat acum 2 minute ca a nascut si ionelu, asadar vin si eu cu felicitarile si ii doresc bun venit pe lume micutei bianca

virgi, vad ca tu esti programata pentru maine, sunt alaturi de tine cu gandul si iti doresc o nastere usoara si un bebe de nota 10

anita, nu stiu ce ai patit, dar mi-au picat ochii pe o remarca din care se deducea ca ai trecut prin ceva greutati, incercari

sper ca acum e mai bine

va pupicesc si va doresc nasteri usoare celor programate in urmatoarele cateva zile
le doresc bun venit, inca o data, lui babyboom si biancai

si sper sa continuati sa tineti la zi acele actualizari ca eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Am vazut pozele, Maria e foarte frumoasa, e o dulcica.

Fetelor eu nu cred ca sunt normala, acum la sfarsit de drum ma simp mai rau ca la inceput. Imi e tot timpul rau si sunt foarte obosita. Abia daca mai am chef de ceva. Oare sa fie si asta o prevestire de ceva?

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna burtici si proaspete mamici

Felicitari pentru bb si mamici multa sanatate si fericire.
Eu mai greu cu forumul, mai ales ca nu ma simt prea bine, cred ca se apropie momentul.
Am inteles ca exista pe FB grup. ma luati si pe mine ca acolo sunt si eu mai activa.

va pup si nasteri usoare si refaceri rapide

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 28+ cu Antonia

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

am actualizat si eu semnatura

3
.Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 36+ cu Antonia

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

fetelor am revenit

Onuta te inteleg perfect. Si mie imi e frica de nasterea naturala, de forceps si de alte minuni. Insa eu am vb cu dr. meu si nu e nicio problema in a programa cezariana. Eu marti dupa ce am fost la control mi-am si cumparat trusa pentru anestezie ca sa fiu sigura #61514;.

Diana oribil ce povestesti tu acolo. Am fost si eu la un dr. femeie si dupa un control de rutina (la care au asistat o gramada de rezidenti #61516;) am crezut ca mor de durere. Asa ca pt nastere am ales un dr. barbat pt ca dupa parerea mea astia sunt mult mai atenti sau cel putin asa este cel la care merg eu.

Aever si eu mi-am luat alea de la ikea pt masa de infasat. Noi mai nastem si in iunie si daca e cald se incing bietii bebelusi. Oricum si daca nasteam iarna tot nu o puneam direct pe aia ca iti dai seama ca o lua frigul pe pitica daca o puneam cu fundul pe musamaua aia rece. Mai exista si niste chestii care se pun peste si sunt de unica folosinta. Tu faci cum vrei… eu sunt mai econoama.

Onutza multumim pentru vestile de la Ellyshor.

Super pozele cu micuta Bianca.

Titi eu sper ca oboseala aia a ta nu inseamna nimic pentru ca si eu sunt praf. Mai nou dorm de noaptea pana la 10:30 dimineata si mai trag si un pui de somn la pranz. Oricum la cata treaba ai facut tu era anormal sa nu te simti obosita pana acum.

[33+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

FELICITY - multumesc frumos si la fel iti doresc si tie!!!

Fetelor nu va grabiti cu majoretele la noi ca bebe Kaeden n-are chef sa iasa afara, inca. :) E la fel ca Bryce, e mai bine la mami in burtica.:) Eu zic ca o sa ajungem lejer la 40 de saptamini.:) Avem ceva contractii si colul a inceput sa se inmoaie, insa nimic spectaculos, pina in prezent.:)

DIANA - cred ca am mai scris ca si eu am fost indusa cu Bryce (din motive de scazut nivel lichid) la aproape 41 de saptamini, insa cu toate astea am nascut natural, fara epidurala, cu o tensiune foarte ridicata (am fost suspectata de priclempsia) un baietel de 4 kg. E adevarat ca se zice ca, contractiile din inducere ar fi mai puternice decit cele naturale, dar cred ca depinde de corpul si rezistenta fiecareia, personal medical etc. Eu, in general, nu suport durerera, insa, va spun fetelor, corpul nostru e construit pentru aceste momente caci altfel nu-mi explic cum de am nascut natural, fara sa-mi pun o secunda decizia la indoiala la fel cum si la sarcina a doua nici nu ma gindesc sa nasc altfel, decit natural.

Va doresc nasteri usoare tuturor si bebei sanatosi!

Va pup,
Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Virgi, am intrat sa iti urez nastere usoara, recuperare rapida si un bebe sanatos si frumos. Te pup cu drag si curaj Scorkie. Maine o sa iti tii si tu minunea la piept

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Mai IONELULE,abia ma potolisem din agitatie si bocit, si acu cand am vazut postu de la tine iar am luat-o de la capat!Doamne,de-oi fi si eu maine tot asa activa si energica precum ai fost tu astazi...!Esti o mamica pe cinste!.Sper ca va simtiti bine amandoua printzesele si va savurati reciproc prezenta..Spune-mi te rog ce fel de anestezie ti-au facut,daca mai intri!.Sa aveti refacere rapida si crestere usoara!Pup fetele!

Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
Sunt LUCAS CONSTANTIN...ma duc la spital sa VIIIIIIN(pe lume)....in 1 zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Mi-a facut rahi.... Iar totul a decurs foarte repede, asa: la 21.00 aseara au inceput durerile, pe la 3:00 s-au nasolit, la 5.00 l-am sunat pe doctor, la 5.45 eram la maternitate, la 6.10 in sala de operatii cu pregatirile, la 6.45 a scos-o pe Bianca, la 7.30 eram la terapie intensiva iar la 14.30 ma ridicam in fund, dupa care in picioare. Am ajuns in rezerva pe la 15.00 si acum iar sunt in fund langa fii-mea in total mi-au facut 3 doze de calmant pana acum. Chiar sunt ok
Hai lasa emotiile si fii barbata, Zoe! O sa fie totul ok, o sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelu

Mi-a facut rahi.... Iar totul a decurs foarte repede, asa: la 21.00 aseara au inceput durerile, pe la 3:00 s-au nasolit, la 5.00 l-am sunat pe doctor, la 5.45 eram la maternitate, la 6.10 in sala de operatii cu pregatirile, la 6.45 a scos-o pe Bianca, la 7.30 eram la terapie intensiva iar la 14.30 ma ridicam in fund, dupa care in picioare. Am ajuns in rezerva pe la 15.00 si acum iar sunt in fund langa fii-mea in total mi-au facut 3 doze de calmant pana acum. Chiar sunt ok
Hai lasa emotiile si fii barbata, Zoe! O sa fie totul ok, o sa vezi

Bravo, MAMI! Cel mai mult din toata faza imi place ca Bianca a venit cand a vrut muschiul ei, asa ca o adevarata tauroaica si fiica de scorpioanca!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (33+)

Mergi la inceput