Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)
Raspunsuri - Pagina 4
asparagus spune:
Fetelor, protectiile de la Ikea nu stiu cum sunt, eu am unele de la Alvi, sau Odenwälder, marci germane, dar nu stiu cum as putea fara, Lucas a vomitat des in somn, la tuse, cand a fost bolnavior, si altfel imi termina de mult salteaua. Protectiile de aici sunt impermeabile, dar "atmungsaktive", adia trece aerul prin ele, respira saltele, nu e pericol de transpiratie, etc. Cred ca depinde si de firma.
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 37+Bianca
www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA
YLARI spune:
Asparagus, pai sunt supermisto protectiile alea de care zici tu. Adevarul este ca eu nici nu am avut probleme cu Eva. De vomitat a vomitat doar de 2 ori pana azum la 4 ani sper sa nu vb intr-un ceas cu cuc
Ionelu ce imi place de tine cum ne updatezi, draga de tine. Deja a venit lapticelul? Pai sa fie, sa pape printzesa, ai grija sa o mufezi des sa nu ti se infierbante sanii! Tiiii, ce drag imi e, au inceput sa vina bebelaciiii!!!!
Virgi, unde esti skorkie? Te ascunzi dupe desht? Hai baga nasu pe aici nu mai fii timida! Deci stiu ca ti-am mai zis dar desenul acesta ultimul m-a impresionat la maxim.
Fetelor eu am bagat 3 checuri la cuptor
si ma gandesc sa mai fac si niste gratare
Va pupez
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
aever spune:
Ionelu, nu ajung la tine azi. Mi s-a dat iar programu peste cap. Imediat plec si eu pe drumuri si ma intorc abia dupa 8:30(depinde cand termin consultul la gineco)
Si cand ma gandesc ce zi plina am asa ma apuca o leneeeeeeee!
Virgi nu cred ca mai apuc nici sa intru azi pe forum sa te pup de incurajare, asa ca bag acum Zen cat cuprinde. Nu ca n-ai avea tu destul Zen, doar esti scorkie curajoasa. Te asteptam si pe tine cu vesti maxim de bune si cu feciorul rotofei si cuminte.
Andreea, 32+ cu BebeLUnu
alina_gabi spune:
Virgi, dar ce faci mama de nu mai intri pe la noi? Te pregatesti de zor pt marea intalnire? M-ai dat pe spate cu pozele de pe Picasa. Tare frumoase.
Alina cu bebelusa 37+
diana85 spune:
Ionelu , draga noastra, felicitari pentru floricica minunata si sanatoasa! Sa creasca mare si sa va bucurati de ea multi ani de acum incolo .
Cat de rapid si de neasteptat a fost totul! Ai fi crezut tu ieri pe vremea asta, daca ti-ar fi spus cineva, ca in 24 de ore se vor schimba atatea lucruri? Ma trec fiorii cand ma gandesc ce ma asteapta.
Ylari, tu pe la 4 noaptea iti incepi ziua, cu pus o ciorba la foc? Si vad ca pana pe la 12 tot in priza esti, in aceeasi sfera .
Anitta, cand am auzit-o pe Alma spunand despre "Ana mica" m-am convins inca o data ca e cel mai frumos nume din lume! Mi s-a incalzit inima. Ieri nu mai stiu ce ti-am scris, insa era sub impresia ca ieri mergi la consultatie. Scuze, am incurcat borcanele .
Virgi, nici nu-mi imaginez ce de sentimente-s ingramadite-n inima ta. De toate pentru toti. Sunt sigura ca totul o sa mearga perfect. Iti urez de pe acum un bebe sanatos tun, cuminte, iubitor, care sa va umple vietile peste ceea ce credeati ca deja e perfectiunea .
Desenul e superb! Sotul tau fructifica in vreun fel talentul de artist, ori doar va rasfata pe voi din cand in cand?
Ella, spuneai ceva ca la Alex nasterea indusa a fost mai rea decat cea care a venit de la sine? Ori am inteles eu prostii? Au incercat sa te induca fara efect? De ce?
Ulei de ricin inca nu am incercat, dar ma interesez cum ii zice si in functie de ce imi zic maine la consult am sa-mi cumpar si din ala. Si trec si la bai fierbinti.
Ma simt perfect in rest, in afara de cele trei degete de la mana stanga care-mi sunt permanent amortite datorita retinerii de lichide. Ieri m-am intepat in unul din ele cu un ac si aproape ca n-am simtit nimic. E tare aiurea.
Diana 38+ cu Mirciulica
AMR 1+
alina04and spune:
Buna burticilor,
Revenim dupa mai multe zile in care nu am fost in stare nici sa aprind calculatorul.
I. FELICIARI ELLYSHORULE !!!! BINE AI VENIT BABYBOOM!!! SA FITI SANATOSI SI SA NE BUCURAM DE VOI!!!
Buna Carmen bine ai venit la noi la odisee. Referitor la kg poti sa stai linistita ca eu sunt cu sarcina mult mai mica decat a ta si sapt trecuta cand m-am cantarit am constatat ca am 17 kg luate deja. Este evident ca maine cand o sa ma cantaresc o sa constat ca am mai luat ceva.
Albinuta ma miram de colul lui Titi de 3,5 si sa stii ca ma mir si de al tau. Eu cred ca al meu nu a fost niciodata de 4,4. sa va traiasca!!!
Am fost si noi marti la doctor si la 33 s si 3 zile pitica noastra este cam slabuta are 2148 gr si este mai mica cu 3 zile decat varsta sarcinii insa suntem amandoua ok.
Elena sa iti traiasca grasunelul. Cam mult gr. III la placenta. Mie mi-a scris ca e gradul I spre II.
Alma ma bucur ca si tu si piticele sunteti bine. 15 kg la sarcina gemelara e super. Eu sunt in 33 de sapt si am luat 17,6 kg pana acum #61516;.
Tzuki – foarte frumos patutul pentru piticul tau.
Ylari, Viginia - bv voua. Eu din cauza arsurilor nu pot sa mananc prea multe. Desi de ieri sa zic cred ca pitica a mai coborat sau ceva sigur s-a intamplat pentru ca nu mai treb sa iau rennie de fiecare data cand mananc cate ceva.
2 liniute – stai linistita ca ai sa dai jos kg. important este sa fiti amandoi sanatosi. Te inteleg pentru ca asa ma simt si eu. Si eu ma tot uit la pozele de la nunta (de anul trecut din iunie) si din saptamana de miere si imi vine sa plang dar stiu ca ii fac rau micutei din burtica.
Elena si eu beau putina apa, exact asa cum spui si tu. Daca ajung sa beau un litru e lucru mare. Probabil eu si din cauza asta am arsuri – indiferent ce as manca.
Doamne ce ai mai vorbit. Trimit acum si mai revin dupa ce ajung la zi. Si maine plecam la predeal si iar o sa raman in urma #61516;.
Ionelu felicitari sa iti traiasca pitica!!!
[33+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela
felicityhope spune:
Bravo Ellyshor,Ionelu sanatate si numai ginduri bune si pt voi si pt bebici.
Hi TITI BABY nu ne tine in suspans.
Virginia,Tzuky -curaj,sanatate si voua si colocatarilor vostri.
Anxy si Mirina sigur sunt ocupate acum
Clara nici tu nu mai ai mult-nastere usoara,sanatate,iti doresc un pui mic,mincacios si zimbaret.
Ha,zic io (in gindul meu):pina la mine mai sunt multe pe lista:Diana,enona.
Ultimul control:col inchis.In rest,lucrez de acasa,picioare de elefant in continuare.
Subscriu la tot si toate de va plingeti pe aici.Mie mi-a cedat zen-ul si am bocit un pic sub dus(ca sa nu il sperii pe urs).Aseara m-a tinut de mina pina am adormit- ma incercau si ceva dureri de burta.
Va pup,o zi cu vesti bune si zimbete in continuare.
36+ Alexander Matthew
Mmamita spune:
Feteloooooor, ce-mi faceti voi mie! Intru e linistita pe forum cu micul dejul in brate...si ce vad??? Nu gaseam odiseea noastra, si-mi sar ochii pe..nici macar <<hai Ionelu>>, ci BRAVO Ionelu!!!!!...mai-mai sa-mi stea pita cu gem in gat! Woooooooooooooooooooooow, chiar nu as fi pariat pe ea!
Ionelule draga, felicitari, sa-ti traiasca printesa fericita pana la adanci batraneti si sa va bucurati reciproc una de alta, bravo mami bravo!
Vreau sa va zic ca mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul ei..si eu chiar nu sunt o plangacioasa,chiar ma amuzam cand mai comentati la vreun video sau ceva ca ati plans si ma gandeam ca no...oi fi io mai insensibila, asa!
Eu am trebaluit iar toata ziua pana pe la 10 fara sa-mi dau seama..ba un paprikas, ba o salata de boeuf, ba spalat vase..da' asa incetuc, povestind cu al meu indian si sora-sa...am uitat ca trebuia sa fi fost latita/lungita in pat si azi-noapte m-am trezit de durere de col, am intepa de parca ma croseta careva pe dinauntru.. Sper sa fie ok, maine merg la control si la eco 4d s-o vad pe Printesaaaaaaaaaaa!
Fug la munk, va pupacesc si anuntati si voi din timp contractiile, cat de mici, ca sa nu fac atac de panica cand deschid forumul!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (33+)
felicityhope spune:
Am uitat:
Anitta intreba de stroller:
http://www.amazon.com/Eddie-Bauer-Adventurer-Charter-Atlantic/dp/B0032Y2ENC/ref=sr_1_2?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1335436995&sr=1-2
sper sa mearga link-ul,asa ceva ne-am luat.
37+ Alexander Matthew
ella81it spune:
DIANA inainte de Alex am mai avut o sarcinala morfologica am aflat ca avea spina bifida,o malformatie la inima,hidrocefalie,etc.
Doctorii nu ii dadeau sanse nici macar sa se nasca viu,asa ca am facut intrerupere de sarcina la 22 sapt.si mi-au indus nasterea.
Atunci a fost dureros,poate am simtit asa si ptr.ca eram distrusa din toate punctele de vedere.
Tot baietel a fost
Ella36+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)