Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)
Raspunsuri - Pagina 3
blanca000 spune:
Andreea eu asa zic ca paturicile acelea absorbante sunt perfecte pt asa ceva.
La salteluta fii atenta la protectia aceea cu parte plusata, parte cauciucata, avem si noi insa nu am folosit-o..Eva transpira pe ea, la spate si ceafa si caput..degeaba mai iei saltea din fibra de cocos care "respira" daca o "protejezi" cu cauciuc...cel mai bine pui sub cearceaf la nivelul la care ajunge fundul lui bebe (nu spate sau cap) tot o absorbanta din asta de la Seni, oricum la inceput nu o sa fie nevoie ca tine pampersul tot pipi si kk...si fara pernute, margini protectoare groase la patut si paturici...caci vine vara si trebuie sa fie aer in patut..cel mai bine il invelesi cu un scutec de finet, paturica cu gaurele (Ikea sau Mother care) sa nu existe pericol de sufocare si un prosop facut sul pus la spate cand il mai pui pe parti...
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
onutza83 spune:
Ionelu Elishor ti-a transmis multi pupici si recuperare rapida ! Bianca sa traiesti !
Ea e mai bine..sanii tot fierbinti dar e mai ok.Bebe papa 40 ml de laptic de la mami la masa:) deja un mare mancacios:)
Oana cu Bebe Tudor 37 +AMR UN PICCCCC
asparagus spune:
Aever,si eu am protectii la masa de infasat (noi avem din aceea care se pune in baie pe cada mare). La Lucas nu am avut, am pus prosop peste musama, dar in timp musamaua s-a rupt la colturi, arata urat, dar e inca funtionala, asa ca am acoperit cu protectie din prosop. E super ok, nu ma pot plange.
Cat despre protectiile de saltea, asa trebuie sa fie, o parte cauciucata, si subtiri, ca un cearsaf mai grosut.
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 37+Bianca
www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA
aever spune:
Clar m-am tampit! Protectiile alea de saltea nu au o parte ca de prosop ci sunt simple, ca niste cearsafuri mai grosute. Ca ma intrebase Deea despre ele va scriu si voua aici, scrie pe ele ca sunt bumbac 100%(partea necauciucata, evident) si ca dimensiuni sunt 70x100. O bucata costa 25 lei.
Andreea, 32+ cu BebeLUnu
aever spune:
Blanca, multumesc mult pentru sfaturile despre saltea si patut! Cu patutul stiam ca trebuie cat mai aerisit, fara protectii mai ales ca acum la inceput nu se misca ei prea mult sa se rostogoleasca sau asa ceva. Si de paturici stiam, am deja 2 paturici subtiri cu gaurele,anti-sufocare cum s-ar zice. Una e chiar subtire, subtire, ca dintr-un fir crosetat, cealalta e un pic mai grosuta, dar tot cu gaurele. Insa la protectia aia de saltea n-am gandit cum zici tu. E, acum e cumparata, ce sa-i mai fac? De-acum te intreb inainte pe tine ca se vede ca esti mamica super experimentata.
Pt Elly si Gigel mancacios!
Pt Ionelu si Maria Bianca!
Andreea, 32+ cu BebeLUnu
YLARI spune:
IONELUUU, Ce repede v-ati miscat voi doua (tu si Bianca) o echipa pe cinste!!! FELICITARI, Bun venit printesa mica, sa fii sanatoasa si papacioasa!
Da, fetelor, nu mi-a dat prin cap ca Floricele&Fluturasi = F&F... Deh, dupa o varsta neuronii se mai impotmolesc...
Aever, eu nu am pus niciodata nimic in patutu, adica inafara de saltea si cearceaf, si a fost ok, nu am avut accidente. Ah, ii puneam un finet in dreptul caputzului ca mai regurgita si mirosea dubios lapticul ala partial digerat (a acru) si imi era ca intra in saltea mirosul. Dar asa e, de ce mai cumparam saltele care respira daca punem plastic peste ele? Da, si pe salteluta de infasat puneam paturica absorbanta. Dupa o vreme nici nu am mai folosit salteluta, o schimbam in pat sau pe unde apucam (cu paturica absorbanta sub ea).
Pup fetele
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
ana_lia spune:
SSa fii sanatoasa, frumoasa si norocoasa Bianca Maria, sa ai parte numai de bucurii in viata. Ionelu refacere rapida si laptic mult.
VirgiL bafta maine mami, sa fii optimista si plina de ZEN asa cum te cunoatem noi, iar bebe Constantin sa fie sanatos si norocos.
Elly ma bucur ca esti mai bine si ca bebe este mancacios.
Onutza stii cand vine Elly acasa?
Curaj fetelor care urmeaza Diana, Clara, Titi si cine mai vrea, ca pana acum vad am avut numai fluturasi grabiti.
onutza83 spune:
chiar acu am vb cu ea despre asta!:)) poi a zis ca inca nu a vb cu dr..daca e totul ok cred ca maine..nu stie nici ea.
Oana cu Bebe Tudor 37 +AMR UN PICCCCC
ionelu spune:
Multumim din suflet pentru gandurile si vorbele frumoase
Asteptam sa o aduca pt a doua oara, sa o alaptez si sa o vad si eu mai bine. Sper sa ies de la terapie intensiva in vreo 2-3 ore. Revenim cu noutati cand avem
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria