Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Bine ai bvenit pe lume bebe Luca, sa fii papacios si necolicos!Virgi, recuperare usoara draga mea si mult laptic lui bebic!

Mirina, felicitari pentru printesa si te asteptam sa ne scrii, ca tare ne-ai mai tinut in suspans.Pupam Sabrinuta!

Noi maine incheiem si cea de-a 35-a saptamana cu suces, sa mai treca doua si gata, asteptam marele eveniment.

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Diana....uau chiar ca se consuma multi pampersi... bine ca am luat un bax de 78 buc.
Despre hainute , asta scrie pe lista pentru spital , doar 6 buc (si pe mine m-a mirat f tare), cred ca o sa il tina in scutecele lor sterilizate. Pentru acasa o sa aiba muuuulte si variate hainute cu siguranta !

Elena 33+ cu Bebster AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor nasc!!!!

Sunt la spital deja , ma monitorizeaza. Va tin la curent!!!!

Vai de abia asept sa mi vad minunea in brate sanatos si voinic.

Ioana, mamica lui Cristian 37 / 38 saptamani +

AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Hai Ioana! Hai Cristian! Abia te asteptam pe lumea asta iubitoare, vesela si colorata! Mami si tati abia asteapta si ei sa te tina in brate!
Ioana, ai grija de tine si asteptam vestea cea mare cat mai curand. Iti doresc nastere usoara si recuperare rapida! Iar Cristian sa fie in bebe sanatos si mancacios. Va pup cu drag si asteptam vestea cea mare

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Felicitari, Mirina! Bine ai venit Sabrina!

(Stiam eu ca e fetita )

Haide, Joana!!! Inca o nastere in direct aici, pe forum

Alma 32+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

HAI JOANA!!!
Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si necolicos.

Fetelor si eu cred ca ma apropriu. Azi noapte am avut ceteva contractii dureroase si ier iar. Acum sau mai rarit, dar sper sa nasc cat mai repede.
Am vazut ca a-ti vorbit de pampers. Daca va intrebati de numarul care sa il luati eu va pot sfatui asa, in spital si imediat dupa un pachet mare de numarul 1 si pe urma 2. Eu cel putin asa am folosit la Edi si el nu era asa mare. Sa nascut cu 3200.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Neata fetelor!

Nu stiu ce se intimpla, e prima nastere...Am de azi noapte o scurgere rozalie (scuze) iar acum contractii dureroase la 5 minute. Vai, tare-s nasoale. Stefanelu' pare ca nu ar vrea sa mai stea o zi...Fac un dus si ma duc la spital.

Sper sa fie bine...

Dana, 38+ cu Stefan
Doamne ajuta!

AMR ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Tzuki, a inceput travaliul. Fugutza la spital... Nastere usoara iti doresc si bebe sanatos!

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata!
Ia te uita, Joana naste, Tzuky naste, Titi naste. Emotii mari pentru o zi de duminica! Fetelor, fiti barbate, aveti incredere in Dumnezeu, sa dea maini de aur medicilor care va supravegheaza! Tzuky, si la mine tot cu rozaliu a inceput si cu contractii regulate, dar am stat acasa cateva ore, vreo 10 asa, ca era noapte si nu voiam sa-l deranjez pe medic.
Scutece-cam 6-7 pe zi se folosesc in mod normal in prima faza. Eu i-am zis sotului meu sa imi ia un pachet new born si unul marimea 4-6 kg (cred ca asta-i 1)
Onutza, cum esti, ok? Mi-ai spus ca o sa-mi trimiti o lista cu cele necesare pt spital la Cuza, te rog, daca ai, arunc-o si la mine.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

neata!

Intra omul normal pe forum sa-si bea cafeaua in liniste si nimereste in plin carusel de nasteri:

Titi
Joanna
Tzuky

Sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi si pufosi!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 37+Bianca

www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA

Mergi la inceput