Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Va pup dulceeeeeeeeeeeee!
Inca nu mi-am revenit cu somnul...sunt nedormita de 5 nopti, avem colici, am facut febra laptelui si am avut dureri groaznice dar....SUNT EXTREM DE FERICITA!!!!!!

Am un pui minunaaaaaaaaaaaaaaat!

Felicitari Virgiiii si Mirinaaaa, sa fie puii vostri sanatosi si mancaciosi!!!!

O sa incerc sa pun si cateva poze pe picasa cand pot.

Va pup pe toateee! Intru cand mai am un pic de timp liber!!!!
Nasteri usoareeeeee!

Elly de Babyboom minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Elly , draga noastra, ne bucuram sa stim ca sunteti acasa! Imi pare rau sa aud ca ati trecut prin atatea de luni pana acum, dar lucrurile se vor aranja in curand.

Anitto, dar ce aventuri! Bine ca ai sosit acasa fara incidente grave. Daca stai asa de cuminte in pat cred ca a fost o aventura pe cinste. Am avut si eu niste socuri interesante cu mijloacele de transport in comun cand am venit acasa, chiar daca nu-s prea pretentioasa.

M-ai distrat de minune cu ce ai zis: "M-am uitat in Mall dupa carucioare, numai porcarii scumpe.". Exact asta a fost prima mea reactie, de aceea m-am uitat la ele asa, rapid, ca nimic nu era pe placul meu. Apoi am venit acasa, am mai citit, am ajuns la concluzia ca aia e oferta si am revenit mai dispusa la compromis sa le mai studiez. Dar sfatul meu e sa le cumperi online si chiar de afara (Amazon, etc.), sunt mult mult mult mai ieftine decat la noi. Elea de exemplu e online in Romania 22 de milioane si pe Amazon 300 de lire. Pe un alt site din UK l-am gasit la 255 de lire, la reducere. Exact acelasi model. Cu transportul e mai greu, dar am gasit o solutie si pentru asta.

Diana 38+ cu Mirciulica

AMR 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Ellysorule, bun venit acasa! Sa va acomodati cat mai repede cu noua situatie si sa aveti cat mai putine nopti nedormite!
Diana, deja ne-am hotarat sa cumparam caruciorul din Germania, ma gandeam insa macar sa le incerc, sa le fatai prin magazin putin. Nici un carucior de calitate, de vreo firma mai cunoscuta. Se uita aia la mine cu o moaca cand am intrebat-o de Quinny... m-a intrebat ce a aia. Apropo la ce spuneai tu, un Quinny Zapp costa acolo (in Germania) 400 de euro, iar aici in jur de 2800 de lei.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

FELICITARI NOILOR MAMICUTEEEEEE!!!! Sa va recuperati cit mai usor iar bebelusii sa va umple sufletul de bucurie si titicile cu lapte.:)

DIANA - nu stiu cum sunt regulile la iesirea din spital in Portugalia, insa aici, sunt foarte stricte in ceea ce priveste scaunul de masina. LA- ul este si un oras al traficului si clar toata lumea se deplaseaza cu masina, asa ca nici nu incape discutie sa poti iesi din spital fara sa-l pui pe bebe in scaunul de masina. Basca mai sunt situatii cind vin si se uita daca ti-ai instalat corespunzator in masina baza scoicii bebelusului.
Eu as zice sa intrebi pe cei de la spitalul unde nasti, daca mai ajungi pe acolo pina nasti sau eventuali sa vezi daca gasesti informatii pe net.

Va pup si weekend placut,

Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 38+

Mergi la inceput

Clara, multumesc frumos de informatii . Am inceput sa-mi pun problema asta cand am citit si la ei pe site, si tanti care ne-a facut turul maternitatii ne-a zis, ca pentru a calatori cu masina e nevoie de scaun. Sunt perfect de acord, cand ajungem in Romania o sa avem masina si scaunul deja va fi instalat, insa acum... sa-mi iau un scaun si sa-l port cu el in taxi, ca apoi... sa car scaunul in mana?! Ori... sa cumpar scaun + carucior aici si apoi sa am ce cara inapoi pe avion? (Ca si asa avem o gramada de bagaje). Sunt... confuza. Am sa intreb luni sa ma asigur.

Diana 38+ cu Mirciulica

AMR 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstar spune:

Salutare,

Imi cer scuze ca apar cu o intrebare total paralela.

Am un mic necaz in familie si ma gandeam ca poate stiti, din experienta proprie sau de la altii o chestiune.

Daca cineva pateste un accident si nu este asigurat medical, insa sotia este angajata in sistemul sanitar, acea persoana beneficiaza de gratuitate sau trebuie sa plateasca serviciile medicale?

Va rog mult, daca cineva stie raspunsul, as fi recunoscatoare pentru raspunsul vostru.

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Buna seara,mamici si burtici!
Ellyshor ,bun venit acasa cu minunea! Sa aveti o acomodare cat mai usoara si sa scapati repede de colicuti si furia laptelui!
Mirina,mami ,sa va bucurati de mult asteptata kinderina Sabrina surprize! Sa va creasca sanatoasa,frumoasa si norocoasa!
Ionelu,cum merge treaba de mamelu?Tot asa Zen esti?Spor la " lucru"
Mamicutelor care urmati, nasteri usoare si celor care mai aveti de asteptat,rabdarica si final de sarcina cat mai usor!
Noi ne refacem incet si sigur... Primul pipi de dupa sonda,primul mers dupa operatie, etc,etc....bebeii sunt mai mult sedati pe sectie la neonat,si "completati" cu LP,dar asta nu m-a impiedicat sa stau cate o ora cu el si sa-l trezesc,sa-l dezbrac pt a-l stimula si sa-l fac in cele din urma sa traga de tzitzi lui cu pofta.totul cumuland doua ceasuri din intervalul de 3 dintre fiecare doua mese. Cam asta-i programul nostru,dar merita efortul,lapticul a venit usor,bebe suge ca lumea, n-am facut nici o furie nik,asteptam sa vedem daca face icter si -n vo 2-3 zile plecam acasa!o perioada grea si solicitanta ,dar minunata!Ioana e in culmea incantarii si ar sta toata ziua doar la spital cu noi,in ziua operatiei a mers la scoala normal si si-a aflat surpriza abia dupa ore...In rest,ce sa va zic? Va doresc sa simtiti si voi cat mai curand fericirea,linistea si implinirea pe care le simt eu acum de familia proaspat completata!
Va pup si va urez tot binele din lume!

Virginia .mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Ioti Virgi pe baricade. M-am gandit azi la tine, cand am fost la Iasi si dupa ce m-am intors, dar la ce zi zapacita am avut, nu am reusit sa fac slalom printre ele sa stau linistita de vorba putin cu tine. Sper sa reusesc maine.
Carmen, ca sa beneficieze de gratuitate, trebuie ca sotia sa il ia sa si co-asigurat (numai daca el nu inregistreaza venituri). Trebuie facuta o cerere la munca la ea, apoi declarat la casa de asigurari si abia dupa aceea se considera co-asigurat. Ar mai fi solutia de a plati contributia la casa de asigurari direct, in baza veniturilor pe care le inregistreaza.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Seara BUNAAAA fetelor!

Mirina felicitari pentru bebelusa SABRINA! Sa va traiasca sanatoasa si norocoasa si sa va umple viata de bucurii !
Elly bine ati venit acasa ! Va doresc acomodare usoara !
Virgi si va asteptam si pe voi cat mai curand acasa !
Noi astazi am fost si am facut o parte din cumparaturile pentru spital si am cumparat primele 2 hainute ale lui Bebster, ce sa mai spun, decat ca sunt topita toata cand ma uit la ele. Maine continuam achizitiile.
Fetelor cam cati pampersi sa iau la spital pentru bebe? Si cealalta intrebare cate perechi de chiloti de unica folosinta pentru mine?
Am o lista imensa de cumparaturi pentru mine pentru spital, o sa va scriu maine lista. Pentru bebe am pe lista doar pampers si 6 body-uri cu maneca scurta si lunga.
Ce ma bucur ca vin bebelusii minunati, abia il astept si eu pe al meu!

Elena 33+ cu Bebster AMR 6+

Mergi la inceput

Elena, ce ma bucur ca ati lasat superstitiile deoparte si v-ati apucat de cumparaturi. Eu la body-urile care nu sunt intregi am cumparat separat si niste pantalonasi si bluzite - oi vedea daca trebuie folosite si in casa ori nu. Dar parca mi se pare cam putin sa il las asa de dezbracat - ca doar eu inca nu stau chiar asa.

Despre scutece - mie mi-au zis la maternitate cam 7-10 pe zi si tare m-am minunat, nu ma asteptam la asa de multe. Nu aveau motive sa ma minta ca nu sunt "la comun", asa ca... ma conformez.

Diana 38+ cu Mirciulica

AMR 1+

Mergi la inceput