Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)
Raspunsuri - Pagina 18
joana2672001 spune:
Mesajul de raspuns din partea surorii ei. Deci e totul bine cu Mirinaaaaaa
"Eu sunt sora ei mai mare.A nascut in 22.04,o fetita superba,SABRINUTA.Amandoua sunt sanatoase.O sa-i transmit urarile si va multumesc in numele ei.O zi frumoasa va doresc!"
Si asta am raspuns eu :)
Iti multumim tare mult ca ne ai raspuns. Transmite i ca suntem foarte fericite pentru ea si fetita ei draga si scumpa. Vai de abia astept sa le spun fetelor ca s a pariat ca are fetita . Felicitari inca o data matusico
Ioana, mamica lui Cristian 37 / 38 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
alina_gabi spune:
Felicitari Mirina. Sa te refaci repede si Sabrinuta sa fie sanatoasa sa iti aduca numai bucurii.
Multumim pt mesaj Ioana.
Eu cred ca sunt plangacioasa odiseei. Ma jelesc de cate ori naste vreuna dintre noi.
Alina cu bebelusa 37+
BelissimaEva spune:
FELICITARI DRAGA NOASTRA MIRINAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!
BINE AI VENIT SABRINA !!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 36 weeks +
AMR 3 weeks +
ella81it spune:
Buna ziua !
FELICITARI MIRINA!BINE AI VENIT SABRINA ,SA FI SANATOASA SI SA AI O VIATA FRUMOASA ALATURI DE FAMILIA TA
ALINA si eu la fel,cum apare cate un bebel cum plang,sa vedem cum va fi cand o sa il tin pe al meu in brate(am trecut o data prin astanu am plans dar pluteam,nu am simtit nici cand m-a cusut pe viu aia)
Eu a fost aseara sa cumpar cadou ptr.cumnata mea,am mers mai putin de 30 min pe jos,am fost distrusa,picioarele umflate si nu reuseam pur si simplu sa ma mai misc
Abia astept sa nasc,nu mai suport greutatea,ma doare coloana,soldurile ,osul pubian tot tot
Gata m-am vaitat si eu pe ziua de azi!
IONELU mi-a placut mult mesajul tauIti doresc sa fi asa linistita in continuare si bebe o sa iti urmeze exemplul
Ma duc sa pregatesc ceva de papa,ca vine sotul de la munca!
Ella36+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
YLARI spune:
Felicitari, Mirina si bun venit printzesa Sabrina! Asteptam cu nerabdare cand o sa aiba mami timp sa intre si la noi sa ne povesteasca una-alta.
Tigruta o varza as vrea sa fac azi.
Va pup.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
titi143 spune:
Felicitari Mirina si bine ai venit Sabrina. Abia astept sa vedem cum a decurs totul si cum va mai simtiti.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron
AMR CATEVA ZILE
Deea_Deeutza spune:
Hello burtici!
Am primit acum si eu mesaj de la Mirina. Fetita ei Sabrina s-a nascut duminica 22.04, la 09.35, 3000g, 49cm, apgar 9.
Felicitari Irina, sa fiti sanatoase amandoua, sa va acomodati usor si fara probleme, Sabrinuta sa fie mancacioasa iar tu sa ai mult laptic sa-i dai iubitei tale.
Te asteptam aici sa ne spui povestea nasterii si neaparat poze cu Sabrina.
Pup si proapetele noastre mamici Elly , Virgi si Ionelu si scot motatele pentru:
Hai Tzuky!
Hai Titi!
Hai Diana!
Hai Anxy!
Hai enona!
PS: Avem poze pe facebook cu fetita Irinei!!!
Deea 33+ cu fara nume
diana85 spune:
Virgi , ma bucur mult ca sunteti bine! Abia asteptam detalii despre puiul tau si poze.
Ionelu, fetita ta e o comoara. Eu nici nu visam ca poate un bebe nou nascut sa fie atat de cuminte.
Ioana, detectiva noastra, ce bucurie ne-ai facut!
Mirina, felicitari pentru floricica cea draga si mult asteptata. Se pare ca am avut majoritatea dreptate (inclusiv tu), la pronosticuri.
Elly, te asteptam oricand poti cu vesti oricat de telegrafice si cu poze de-ale vedetei noastre.
Tigruta, crema de arnica se gaseste si la Plafar dar cred ca si la farmacie, parca firma Mebra produce - probabil si alte firme.
Spuneati ca bebe trebuie scos din spital cu scaunul de masina ori landou. E...obligatoriu? Adica, noi nu avem masina si nici carucior la inceput, o sa mergem cu el in wrap si cu taxi-ul. Sa inteleg ca e ilegal? Pot sa am probleme la iesirea din spital?
La control a fost...ok. O doctorita draguta cu care m-am mai intalnit, examinarea foarte ok, colul se pare ca ceva mai scurt si deschis 1-2 cm. Contractii parca ceva mai dese si mai dureroase. Bine, nu ajung la performantele Anittei de exemplu la capitolul asta, ci pe la 5 pe zi. Dar e o schimbare fata de nimic. Luni mergem din nou, teoretic la ultimul consult si mai facem o ecografie ca sa stabilim daca incercam nastere naturala ori direct cezariana. Deci, inca nimic concret. Dar par decisi tare sa inducem nasterea saptamana ce vine. Sper sa reusesc sa o "induc" eu pana atunci, ori daca nu sa programez inducerea pe cat de tarziu se poate.
Diana 38+ cu Mirciulica
AMR 1+
asparagus spune:
Felicitari Virginia, recuperare usoara si numai bucurii in noua formula de 4!
Felicitari Mirina, si voua numai fericire si impliniri alaturi de puiut!
Sabrina, Lucas, bine ati venit pe lume, sa dea Domnul sa aveti parte in viata numai de lucruri bune, sanatate si fericire!
Of Doamne, ce putin mai am si eu! Ma iau niste emotii!!!!
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 37+Bianca
www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA
Anitta_O spune:
Felicitari, Mirina draga! Sa aveti o viata de vis impreuna!
Multumesc, Onutza!
Vestile mele completate: mi-am cunoscut medicul cu care voi naste. E serios, obiectiv, nu se intinde la vorba. Mi-a lasat o impresie foarte buna. N-a gasit in regula totul, dar nu mi-a explicat ce si de ce, nici eu n-am intrebat, ca nu ma pricep la ginecologie. Mi-a crescut doza de gynipral la 2 tb pe zi si mi-a adaugat no-spa 2 tb pe zi. Sa stau cuminte, sa monitorizez TA si sa vin peste 3 saptamani la ecografie. Orice intervine ciudat sa-l sun, indiferent de ora.
Cu autobuzul insa - horror. La dus a fost un autobuz cu nu stiu ce fel de suspensii ca aveam impresia ca sunt permanent pe o trambulina, imi zbura burtoaca. Am avut o multime de contractii cu tot cu gynipralul meu. La intors, am zis sa iau microbuzul, ca poate e mai compact si nu ma mai zboara asa. De unde, am prins loc in spate, pe roata, spatiile intre scaune e foarte mic, spatarul foarte drept, rigid, parca ma arunca in fata, iar inauntru fierbea aerul, erau peste 30 de grade cu siguranta. La fel am ajuns inapoi, cu contractii dureroase gramada. Nu mai merg niciodata in conditiile astea, n-am stiout ca e asa nasol. Dar ne-am plimbat prin Iasi cu tramvaiul si taxiul si asta a fost ok. Picioarele mi s-au umflat ceva de speriat, acum mi le-am asezat pe pilota, mai sus decat corpul si zac asa in pat, in asteptarea mamei mele, care mi-a promis ca-mi face o ciorba cu verdeturi. Eu nu mai misc un pai, dupa aventura de azi.
M-am uitat in Mall dupa carucioare, numai porcarii scumpe.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+