Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

fetelor care va pricepeti si n-ati nascut inca, o trece cineva si pe Mirina la bebei s-o scoatem de la "surprize"? Eu habar n-am cum se procedeaza!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 37+Bianca

www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

JOANNA, TZUKY, TITI
Haideti cu bebeii frumosi si sanatosi !!!
Fiti puternice si retineti ca aveti tot sprijinul nostru de aici de pe margine!
Ellyshor bine ai venit acasa, draga mea !!
Ionelu, stiu ca si tu vei merge acasa astazi!
Sa aveti multa liniste si sa va bucurati sufletele cu minunile care deja va lumineaza viata !
Virgi, imi pari super linistita si plina de ZEN! Asa te vrem mamico! Stiam noi ca Luca este un fecior de toata isprava!!!!
Anitta, sper ca ai reusit sa te odihnesti aseara si acum te simti mai bine! Imi pare rau ca ai inceput sa faci edeme de pe acum , dar poate a fost doar din cauza ca ai alergat, te-ai obosit prea tare?
Vreau sa va zic ca ieri am fost nevoita sa merg sa imi cumpar o noua pereche de incaltari pentru ca pur si simplu nu mai aveam cum iesi din casa Mi-am luat o pereche de balerini numarul 37 ( si tot nu sunt lejeri) in conditiile in care eu port numarul 35
Elena, tare ma bucur ca ati decis sa faceti cumparaturile pustiului din timp si ati trecut peste superstitii Cand vine mami tau ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 36 weeks +

AMR 3 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Citat:
citat din mesajul lui asparagus

fetelor care va pricepeti si n-ati nascut inca, o trece cineva si pe Mirina la bebei s-o scoatem de la "surprize"? Eu habar n-am cum se procedeaza!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 37+Bianca

www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA

Poate intra Deea sau Blanca pentru ca trebuie schimbat si capitolul

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 36 weeks +

AMR 3 weeks +

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Bun venit, Cristian! tocmai ce m-a sunat Ioana, a nascut putin mai devreme prin cezariana, pt ca nu se dilata. Bebe Cristian e sanatos, frumusel si grasunel. Are 3,4 kg

Felicitari Ioana, sa fie intr-un ceas bun. Sa aveti un bebe sanatos si mancacios care sa va lumineze viata! Recuperare usoara si mult laptic! Pupici

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria

Mergi la inceput