Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Alina, mi-e mult mai bine azi, multumesc! Da, trebuia sa il las pe doctor sa imi recolteze, mi-a povestit Eva ca e super ok la recoltare. Nici eu nu stiam ca nu e ok cu asistenta, ca daca as fi stiut asteptam...Cred ca va fi bine totusi, multumesc lui Dzeu!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 34s+

Ma bucur ca esti bine.

Alina cu bebelusa 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enona3006 spune:

Felicitari Virgi!!! Bine ai venit Lucas!!!

Cu bebe de 39+ in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Bravo Virginia!!!!!!!
Sa fie sanatos si norocos bebe Lucas

Enona vad ca si tu mai ai putin mami, scoatem agitatele si pt. tine?
Elyy ai venit acasa cu puiul mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

BINE AI VENIT BEBE LUCAS CONSTANTIN!!!
FELICITARI VIRGINIA PENTRU BEBEL!!!

TZUKY - iti urez de pe acum nastere usoara si un bebel sanatos, mancacios, cumintel si grasunel.

zilele astea sunt plecata si nu am de unde sa intru sa va citesc. pup toate mamicile si viitoarele mamici.

[33+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Bravo Virgi!!!!! Bine ai venit Luca ! sa cresti mare sanatos si la punga gros!!!!:)

Oana cu Bebe Tudor 38 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Felicitari Virgi pt grasunel!!!

Recuperare rapida!!

35+ cu Rares-Iustin
AMR 3 saptamani !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Bravo Virgiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Bun venit fluturasului tau iubit, sa fie sanatos si sa intre repede la sedinta foto sa-l vedem si noi!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Of, venii si eu de la control. M-am dus asa de senina, linistita si cu gura pana la urechi. Si la control mi-a zis ca bebita e in prezentatie craniana f jos si sa stau cuminte, sa nu fac nici efort nici sex. I-am zis ca efort nu fac, iar sex am si uitat cum se face. Nici nu imi amintesc cand s-a intamplat ultima data.
Si uite asa stau eu cu frica sa nu ma apuce inainte de programare. Ea a zis ca ar vrea sa ma tina pana la 39 de saptamani. si eu as vrea tot asa, intrebarea e daca vrea si domnisoara. Of si asa am certat-o saptamana asta ca e prea zvapaiata si nu ma lasa sa dorm, iar ei ii ardea de venit asa pe nepusa masa. Ma mi amagesc cu faptul ca am colul inca inchis, dar ramane de vazut.

Alina cu bebelusa 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Felicitari Virgi!!!
Bine ai venit Bebe Lucas !!! ( sper sa fie si Edward grasunel ca tine )
Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Am inceput sa fac bagajul pt spital, insa pt externare vreau sa il fac separat si sa il aduca tati. Ce trebuie sa pregatesc pt bebe?

Asteptam poze cu fluturasii...

Mihaela35+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Mai fetelor, dar Mirina? Ce o fi cu ea? Hai lipseste o zi, doua, dar cat????????

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 34s+

Mergi la inceput