Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

FELICITARI VIRGI!!!! bINE AI VENIT LUCAS!!! Sa cresti mare si sanatos. Virgi recuperare rapida si sa aveti parte doar de clipe minunate.

Acum am venit de la control. Robert e bine dar nu vrea sa vina. Mi-a spus doctorul ca capul inca nu este prea jos , deci nimic o sansa de nastere. Miercuri trebuie sa ma duc din nou. Oare pana la cate saptamani ma tine asa?

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Felicitari Virgi!!!Sa ai un bebe sanatos si mancacios! iar tu s te refaci repede si sa ne povestesti cum a fost!

DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 34 saptamani cu PAUL FILIP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

FELICITARI VIRGI!!!! bINE AI VENIT LUCAS!!! Sa cresti mare si sanatos. Virgi recuperare rapida si sa aveti parte doar de clipe minunate.

Acum am venit de la control. Robert e bine dar nu vrea sa vina. Mi-a spus doctorul ca capul inca nu este prea jos , deci nimic o sansa de nastere. Miercuri trebuie sa ma duc din nou. Oare pana la cate saptamani ma tine asa?

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron

AMR CATEVA ZILE

Of! Hai sa-i rugam sa faca schimb de abordari. A mea sa mai stea si al tau sa se grabeasca.

Alina cu bebelusa 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Fetelor,va pup si va multumesc din suflet pt incurajari si pt felicitari!Suntem bine amandoi,eu is putin cetateanul turmentat iar puiul inca doarme( cred ca de la diazepamul meu de as noapte).El doar rade prin somn si mornaie....iar eu as dormi in continuu,da am de sustinut o colega de salon care suporta mai greu revenirea diupa operatie..Mi-o revenit ZEN-ul!
Deocamdata si revin!.

Virginia 38 sapt. cu .mami de Ioana
Sunt LUCAS CONSTANTIN...ma duc la spital sa VIIIIIIN(pe lume).ASTAZI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

Fetelor,va pup si va multumesc din suflet pt incurajari si pt felicitari!Suntem bine amandoi,eu is putin cetateanul turmentat iar puiul inca doarme( cred ca de la diazepamul meu de as noapte).El doar rade prin somn si mornaie....iar eu as dormi in continuu,da am de sustinut o colega de salon care suporta mai greu revenirea diupa operatie..Mi-o revenit ZEN-ul!
Deocamdata si revin!.

Virginia 38 sapt. cu .mami de Ioana
Sunt LUCAS CONSTANTIN...ma duc la spital sa VIIIIIIN(pe lume).ASTAZI!

Ma bucur tare sa aud ca sunteti bine amandoi. Nici nu mi te imaginam altfel. Tare sunt curioasa daca, Lucas iti seamana(fizic).

Alina cu bebelusa 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Yuhuuu !

Felicitari Virgi!

Sa va traisca Lucas, sa fie sanatos, mincacios si dragastos... cred ca deja a mostenit umorul mamei lui, de ride prin somn Tie recuperare usoara si rapida, multumim ca ai intrat sa ne mai scrii.

...deci urmez eu luni "la taiere". Azi am fost la "preliminara", voi avea anestezie spinala (rahi), ceza va fi prin metoda Misgav-Ladach ceea ce ma bucura mult, ca e mai "umana", puiul este bine, dansa la doppler, iar l-a masurat cum a putut si ea, estimat la vreo 3 kg - acuma om vedea. Sanatos sa fie, ca dupa aia ne-om descurca noi. Sper
Ufff incep deja sa ma batzai...se urca nodul din git un pic mai sus.

PS FB:
www.facebook.com/dana.zaharia" target="_blank">http://www.facebook.com/dana.zaharia

Dana, 38+, cu Stefan
Doamne ajuta!

AMR 2 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Virgi, ce bucurie ca ne-ai scris! Ma bucur ca esti bine, vezi, mai ai putere sa dai si altora! Pupam si puiul drag.

Tzuky ia explica-ne bre care e treaba cu tipurile de cezariene sa stie si eu. Nu incepe si tu acum cu batzaiala.

Eu am fost la control, mi-a prescris analize si mi-a facut control a sis ca e inchis colul si lung, ca se vede totusi niste secretie, bla bla. Ne vedem peste doua sapt si facem si eco atunci, ptr fundeni. Injectiile mi le administrez cu succes, toate bune la noi

Va pup, o culc pe Eva ca e rupta de oboseala si e nervoasa.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Virgi, ce bucurie ca ne-ai scris! Ma bucur ca esti bine, vezi, mai ai putere sa dai si altora! Pupam si puiul drag.

Tzuky ia explica-ne bre care e treaba cu tipurile de cezariene sa stie si eu. Nu incepe si tu acum cu batzaiala.

Eu am fost la control, mi-a prescris analize si mi-a facut control a sis ca e inchis colul si lung, ca se vede totusi niste secretie, bla bla. Ne vedem peste doua sapt si facem si eco atunci, ptr fundeni. Injectiile mi le administrez cu succes, toate bune la noi

Va pup, o culc pe Eva ca e rupta de oboseala si e nervoasa.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Metoda Misgav-ladach e tot cezariana - evident- insa in loc sa taie toate straturile de tesut cu bisturiul, taie doar pielea, api face o taietura minuscula in fiecare strat care urmeaza, apoi doctorul trage testutl, il rupe practic. Din cauza ca tesutul nu e taiat ci doar tras, recuperarea e mult mai rapida si nici durerile nu's asa de mari ca la ceza "clasica".
Se practica pe scara larga din cite am inteles.

www.youtube.com/watch?v=16oIIJvVY4s" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=16oIIJvVY4s

Dana, 38+ cu Stefan
Doamne ajuta!

AMR 2 ZILE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Dana, daca nu mai intru zilele astea iti urez de pe acum nastere usoara si refacere rapida! Sa fie bebe Stefan sanatos in primul rand, mancacios si cumintel! Poate ne pui si noua poze cu minunea! Doamne ajuta!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 34s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Tzuky, merci de explicatii. ce horror suna... Eu nu stiu ce metoda a folosit dra la cezariana mea, cert este ca mi-am revenit incredibil de usor, mie imi era mega frica sa nu ajung la cezariana, de aia am si suportat 18 ore de travaliu zadarnic, ptr ca in 2004 am suferit o operatie clasica de extirpare a unei trompe rupte de un chist endometriozic enorm, operatie care m-a tinut la pat trei saptamani. E adevarat, taietura verticala si enorma, ptr ca nu stiau ce am, m-au deschis la "ghici", eram cu hemoragie interna... Brrrr nici nu vreau sa imi amintesc, in schimb cezariana a fost parfum pai dupa o zi mergeam, alaptam fata, etc. Mai greu, asa, dar nu se compara cu trei saptamani...

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

Mergi la inceput