Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)
Raspunsuri - Pagina 14
elena_gd spune:
Uraaa !
Bine ai venit bebe Lucas !!!
Felicitari mami Virgi !
Elena 33+ cu Bebster AMR 6+
uliiasi spune:
Iupieeeeei!
Bine-ai venit pe lume, Costica!!! Ce nazdravan grasun are mama, sa fie sanatos si papacios! Sper sa se refaca Virgi cat mai repede, sa se poata bucura de el cat de curand!
Multumim de vesti!!!!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 30+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
ella81it spune:
FELICITARI VIRGINIA!
BINE AI VENIT BEBE LUCAS CONSTANTIN,SA AI O VIATA FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI!
Ella36+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
BelissimaEva spune:
FELICITARI VIRGI MAMICO
BINE AI VENIT LUCAS CONSTANTIN
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 36 weeks +
AMR 3 weeks +
alina_gabi spune:
Bine ai venit pe lume Lucas Constantin! Sa ai parte numai de fericire! Felicitari Virgi!
Alina cu bebelusa 37+
Deea_Deeutza spune:
Bine ai venit bebe Lucas de Virgi! Viata lunga, sanatoasa si norocoasa alaturi de familia ta frumoasa!
Virginia, refacere rapida mami, laptic mult si abia te asteptam acasa cu minunea ta in brate
Deea 33+ cu fara nume
ionelu spune:
Felicitari Virgi!!!! Bun venit printre noi, Lucas Constantin! Sa cresti mare, sanatos si voios... Iar pt mami, recuperare usoara si sa ne dea cat mai repede de veste
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria
Gabiko76 spune:
Iuhuhuuuu
Felicitari Virgi, recuperare rapida. Bine ai venit bebe Lucas!
Gabriela 33+ cu
Andra_C spune:
Bine ai venit pe lume, bebe Lucas! Sa fii sanatos, sa le aduci numai bucurii parintilor tai!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 34s+
Andra_C spune:
Alina, mi-e mult mai bine azi, multumesc! Da, trebuia sa il las pe doctor sa imi recolteze, mi-a povestit Eva ca e super ok la recoltare. Nici eu nu stiam ca nu e ok cu asistenta, ca daca as fi stiut asteptam...Cred ca va fi bine totusi, multumesc lui Dzeu!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 34s+