Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)
Raspunsuri - Pagina 13
YLARI spune:
Fetelor va multumesc si aici ptr adaugarea pe FB
Albinutza si tie iti multumesc, am vazut mesajul dupa ce ma adaugase Ioana
Eu nu stiu daca pot face fata cu atata socializare virtuala Deci cand m-au vazut prietenii ca mi-am reactivat contul, mi-a explodat peretele si mesageria, fetele de la Odiseea Evei au si ele o limbaritza de numa-numa deci am capu vraisteeee
Ionelu ce frumos ne povestesti tu de printzesa, bravo ca nu te chinuie, abia astept si eu sa pupacesc printzesu scump
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
blanca000 spune:
Nici o veste de la Virgi?
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
alina_gabi spune:
Buna fetelor
Asteropi, sa stii ca m-am amuzat f tare cand mi te-am imaginat in plina actiune cu pitica, dar cred ca ti-a fost tare greu . Ce ii mai face degetelul fetitei tale? Eu imi mai doresc un bebe dupa si ma gandeam ce greu trebuie sa va fie acum voua care mai aveti copilasi mici acasa.
Albinutza , la mine nimic nou sub soare. Am trecut de pragul de 37 de saptamani si de-abia imi astept printesa. Azi merg la dr la control. Ma bucur ca nu am streptococul B(ca nu m-ar fi mirat sa il am si pe ala), la secretie nu am reusit sa deslusesc cum au iesit rezultatele. O sa vedem azi ce zice gineco.
Aever, sunt si la stat spitale baby friendly. Eu o sa nasc la Universitar. Or sa fie niste conditii de ..., dar o sa am bebita langa mine in permanenta dupa ce imi revin. Depinde de politica spitalului. Tu te-ai interesat cum o sa fie unde vei naste tu?
Sa va zic ce am facut aseara. Ce-si face omul cu mana lui... Pai imi era asa drag de al meu sot ca e asa tandru si iubitor cu noi(eu si bebita) si ma gandesc sa il intreb asa intr-o doara ce nume ii place lui pt fetita ca eu nu m-am hotarat(in ideea ca imi va da o sugestie ceva cu rol consultativ, nicidecum decizional, ca doar asa agreasem noi). Si el imi zice: "Pai nu stiu eu. Mai bine faci tu o lista cu ce nume iti plac si aleg eu." Pai asa ne-a fost noua vorba? Mie nu imi plac decat 2-3 si nici la alea nu sunt hotarata. Si mai bine imi vedeam de treaba, ca si asa mai sunt eu sucita, acum i-am dat omului idei. Nu am mai zis nimic sa nu il ranesc in orgoliul de tatic dar sper sa nu se culce pe urechea aia. Asa ca suntem in continuare ca si Deea, ca tare haioasa semnatura mai are.
Virgi cred ca ne va da de veste mai tarziu pt ca i-au facut anestezie totala si dureaza pana se trezeste.
Ma duc la baita ca am asa o lene de nu mai pot si iar sunt capie de somn ca avem program diferit eu si mandra mea. Fiecare cu treaba ei. De dimineata mi-a fost asa draga ca dupa ce m-a piciorogit toata noaptea adormise si cand i-a sunat tel lui taica-su cred ca s-a speriat si a inceput repede sa dea din manute/picioruse mititica.
Alina cu bebelusa 37+
blanca000 spune:
Eu nu pricep..mi-a iesit la analiza din col -NEGATIV pentru streptococul B si la urina iarasi pozitiv.
E a doua oara cand fac analiza din col si e negativ iar la urocultura mereu mi-a iesit pozitiv.
Luni ma duc la doctor sa vad ce zice...pfff
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
elena_gd spune:
Of...greu cu balaurul.
Mie mi-a zis doctora ca daca imi iese pozitiv , nu conteaza unde, nu imi da tratament ci ma pune pe perfuzie cu antibiotic la nastere.
Elena 33+ cu Bebster AMR 6+
alina_gabi spune:
Andra, cum te mai simti? Sa stii ca si eu am observat ca ultimele doua recoltari mi le-a facut dr. Dar sincer nu stiam ca nu e recomandat sa iti faca asistenta. Crede-ma ca sunt si doctori care se poarta mai nasol decat asistentele. Stiu ca al tau e o.k. Eu am fost anul trecut la Filantropia la o dr care imi fusese recomadata ca fiind buna pe infertilitate si am avut parte de un control si de o recoltare de toata jena. Si eram si gravi, dar nu stiam. Multumesc lui Dumnezeu ca nu am patit nimic ca am avut dureri dupa. Nici nu m-am mai intors dupa rezultate. Si m-a trimis sa fac analize suplimentare la Medlife, insa mi-a deschis buzunarul sa ii pun spaga.
Alina cu bebelusa 37+
Anitta_O spune:
Am intrat scurt-scurt, ca M are nevoie la laptop: nici o veste de la Virgi inca. O sa-i trimit acum un sms.
Tigruta, maine dimineata la 9-9.30 merg la Iasi la medic.
Pup, revin un pic mai tarziu.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+
Anitta_O spune:
Bebe Lucas Constantin s-a nascut la ora 9.10, e sanatos, are 3700 g si 52 cm. Bucurie mare in familion!!!!
Cat ma bucur pentru voi, draga Virgi!!!!!!!!
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O Bebe Lucas Constantin s-a nascut la ora 9.10, e sanatos, are 3700 g si 52 cm. Bucurie mare in familion!!!! Cat ma bucur pentru voi, draga Virgi!!!!!!!! Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+ |
YEEEEEE!!! Bine ai venit bebitza Lucas!!! Te asteptam si pe tine pe FB
Si skorkia? cum se simte?
ii pupam pe amandoi!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
tigruta spune:
Felicitari Virgi!!
Bine ai venit Lucas Constantin!!!
Ai un flacau grasan si lung swa va traisca!!
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+