Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Ylari cauta ma pe mine, Ioana Diaconescu (Orosan) sunt calare pe facebook asa ca te adaug imediat
:)))

Ionelu multi multi pupici

Anitta, nu vreau sa l grabesc insa imi este teama ca el e marisor si are si cordonul in jurul gatului si sa nu devina incomod pt el, si se pare ca si dr e de acord cu mine, sau poate imi intelege disperarea insa nu facem oricum nimic pana la 38 sapt dupa UM, oricum eu cred ca incepem sa ne pregatim ca am niste contractii neregulate, poate devin si ele regulate zilele astea si iese priontul la lumina in bratele mele care de abia il astepta :)

Ioana, mamica lui Cristian 37 / 38 saptamani +

AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Ylari ai PM pt facebook.

35+ cu Rares-Iustin
AMR 3 saptamani !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Deea si Asteropi se pare ca a fost seara durerilor de burta!
Si eu am patit exact la fel de credeam ca o urmez de urgenta pe Ionelu ,dar noroc ca cele doua no spa si-au facut efectul intr-un sfarsit!
Pe noi ne-a apucat redecorarea acu' la sfarsit pentru ca acum 3 ani cand ne-am mutat in apartamentul asta ne-am gandit doar cat de frumos o sa arate cu mobila dar nu am luat in calcul si faptul ca in timp o sa se tot adune un milion de lucrusoare si o sa ne sufocam .. iar acum cand piciul sta sa vina ne-am panicat la propriu!
Asa ca de vreo 3 luni eram in cautari pentru un depozit care sa ne gazduiasca si noua setul de canapele de piele, pentru vreun an de zile cand planuim sa ne mutam la ceva mai mare dar pur si simplu nu am gasit nimic sub 80 Euro/ luna ( adica peste 1000/ an) iar eu no way sa dau banii astia! Asa ca ieri am muncit pe branci sa eliberam boxa noastra care este super mare( vreo 6 m3) si uite cum depozitaram canapelele fara nici un ban .. frumos bibilite, impaturite
Albinuta, intradevar sunt doar cu o zi inaintea ta la DPN si crede-ma ca si eu sunt la fel de emotionata si nerabdatoare dar daca mai rabdam inca o sapt suntem beton armat.. scapam de prematuritate si sa vina bebeii cand or vrea muschiu' lor
Anitta, tu esti bine mami? Hai ca maine iti vezi printesa.. cred ca esti super entuziasmata!
Sunt curioasa sa o intreb pe Ionelu cat a avut micuta Bianca la ultimele ecografii si daca diferenta a fost mare fata de cat a avut ieri la nastere

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 36 weeks +

AMR 3 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Belissima, asa gandesc si eu..daca mai sta o saptamana cumintel..dupa 5 mai poate sa vina oricand..nu mai stau sa numar..
Si eu ma gandeam la intrebarea pe care i-ai pus-o lui Ionelu..

35+ cu Rares-Iustin
AMR 3 saptamani !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Ylari done

Ioana, mamica lui Cristian 37 / 38 saptamani +

AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva
Sunt curioasa sa o intreb pe Ionelu cat a avut micuta Bianca la ultimele ecografii si daca diferenta a fost mare fata de cat a avut ieri la nastere

Draga mea, sa stii ca nu a fost diferenta. Adica la ultima masuratoare, la fix 35 saptamani avea 2500 g.... Probabil avea doar cu putin mai putin de a iesit cu 2640 g la 37 saptamani

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Ionelu si eu ma intrebasem ieri asta, chiar ii spusesem si Joanei ca vreau neaparat sa te intreb ce greutate era prognozata. Am vazut poze cu printesa mica. E asa frumoasa si cu pielicica ei rozalie si curata, o papusica! Foarte linistita era ea in poze, se vede ca-i prieste la mami in brate si la tzitzi. Parca imi pare rau ca noi la stat n-o sa putem sa dormim cu micutii si ei sa aiba parte de asemenea confort emotional.

Andreea, 32+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
Cred ca deja Constantin a facut cunostinta cu mamica lui frumoasa!
DEEA aveam nervi aseara ptr.ca ieri am dat cu aspiratorul si spalat pe jos si ma durea burta(ca si tine nu ma astampar)
ALBINUTA imi pare rau ptr.experienta ta,dar d-zeu a fost bun cu noi si ne-a dat acum bebei sanatosi!
ASTERO imi pare rau ptr.dezastru,defapt eu am ras putin,imi pare rau ca te-ai agitat tu si ca ai fost singurica ,si a trebuit sa schimbi pitica si sa strangi dezastrul facut.
Cam acelasi lucru l-am patit si noi sambata!
Au venit in vizita la noi o pereche cu 2 copilasi mici,2 si 4 ani.Noi la vorba si o bucata de pizza in bucatarie ei in dormitor la noi sareau in pat si se uitau la tv.
Dupa ceva timp liniste ,am zis ca e ceva interesant la tv
Erau toti in baie,udau hartie igienica in bideu si apoi stergeau mobila din dormitorul nostru.Mai puneau si detergent intim ca le placea ca face spuma
Dar eu aveam sotul acasa si a strans el!

Ella36+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Anitta , multumim ca ne tii la curent, abia asteptam vestile cele bune si primele poze cu una din vedetele noastre dragi.

Ionelu, nu imi vine sa cred cat de bine te simti dupa cezariana si cat de cuminte e printesa ta. E de vis! Sa ne tii la curent in continuare pe cat poti ca suntem curioase si alaturi de voi. Poze niciodata nu pot fi prea multe .

Aever, ma bucur ca puiul e perfect!

Astero, mi-ai amintit de un banc. Cica vine mamica acasa si taticul era singur cu copilul. Si aia mica venea cu o canita de plastic plina de apa si-i servea taticului ceaiul in sufragerie. Disparea si se intorcea in cateva minute cu alta. Taticul i-a explicat mamei ca se joaca de-a ceaiul, de vreo cateva ore deja. Replica mamicii a fost: "Stii, nu, ca ea nu ajunge la vreo chiuveta si singura sursa de apa accesibila ei e cea din toaleta?".

Noi mergem acum la consult, sa vedem ce urmeaza. Ma astept la orice.

Diana 38+ cu Mirciulica

AMR 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza

Fetelor ma doare capul de aseara ingrozitor dar m-a durut toata nopatea de nu am putut sa dorm deloc, imi zvacneste de zici ca imi da cineva cu ciocanul in creieri groznic nu stiu ce sa mai fac am luat aseara un no spa dar singurul lucru care s-a intamplat a fost ca s-a mutat durerea in partea cealalata

Astero am avut si noi un episod aseara, la fel am zis ca nu mai pot, clachez..am iesit afara si nu stiu cum a reusit ca a cazut pe spate s-a lovit la cap de beton,de langa mine a plans apoi nu stiu ce voia si nu i-a mai convenit nimic asa ca atrebuit sa il iau in brate sa il aduc acasa unde a continuat cu plansul, a durat vreun sfert de ora pana s-a calmatdar eu eram deja gata sa plang si eu..eu am noroc ca daca e becul stin in baie nu intra, dar daca cumva il prinde aprins vai spala tot cu peria de wc..

Ella,Albinuta imi pare rau pt experientele avute

Aever felicitari [pt bebe grasunel

Mai Anitta sunt eu cu capu sau m-am dilit de tot ai fost la eco sau trebuie sa mergi??

Deja ma trage Luca de mana

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+

Mergi la inceput