Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Hai ca am schimbat si semnatura!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 36 weeks +

AMR 4 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Neata

Motate pentru frumoasele noastre:

Hai Virgi!

Hai Tzuky!

Hai Titi!

Tare curioasa sunt care va fi urmatorul bebe surpriza

Am facut si eu o prostioara aseara de la care m-am speriat foarte tare. Am fost ieri la cumparaturi, in piata, apoi in hypermarket si am strans o sacosa maaare cu de toate. Bineinteles ca nu am avut rabdare sa vina Andrei de la serviciu sa care sacosa din masina (aveam multe lactate) si am tarat-o eu si aseara am crezut ca mor de durere de burta de mai avea un pic al meu si ma lua pe sus spre spital. Noroc ca si-a facut nospa-ul efectul intr-un tarziu si am adormit, dar dimineata m-am trezit iar cu dureri, dar nu i-am mai spus.

Virgi abia astept vesti!

Deea 33+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Deea, esti viteaza si tu de-acum? Mai incetisor, ca nu dau turcii navala.
Virgi s-a internat la ora 7.50. Alte noutati n-am inca.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Anitta, eu am tot carat sarcina asta sacosi de la piata, nu m-a durut nimic, nici nu am mai spus pe aici ca stiam ca-mi atrag singura certuri, dar aseara nu stiu de ce m-a durut... poate totusi sacosa asta a fost prea grea.
Incerc s-o las mai moale ca m-am speriat si eu aseara...

Deea 33+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Hai Virgi!!!!
Neata!

Astero, da' ai avut ceva activitate ieri
Parca imi si imaginam cum turnai clor de zor prin baie . Asta imi aminteste de un articol pe care l-am citit cu ceva vreme in urma, referitor la microbi, care nu sunt in numar atat de mare asa cum se asteapta tot omul-pe capacul de la wc sau wc, ci in frigider Deci, nu-ti face griji pt pitica ta. A vrut si ea sa incerce ceva nou.
Ella, imi pare rau pt ce ai patit cu sarcina pierduta. Si eu am trecut prin acelasi lucru in saptamana 20, insa cu o gemelara si cu travaliu indus, deci..cunosc sentimentul..

Belissima, m-au apucat emotiile cand am vazut ca ai schimbat semnatura, pt ca esti doar un pic inaintea mea...
Alina_gabice faci? Cum esti?

Deci, cine se mai anunta in w/e asta ? Sa stiu cate motate pregatesc

35+ cu Rares-Iustin
AMR 3 saptamani !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, deci care/cum va cheama pe FB ca mi-am reactivat si eu contul
Sau mai bine pe cine sa caut si eu ca mi-am facut niste setari si cred ca nu o sa gasiti voi pe mine

Hai ca nu mai tinea fara FB asta, lol

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Hai Virgi!!!!

Noi raportam o noapte linistita. Pitica a stat non stop cu mine... Doarme aprox 4 ore intre mese, ceea ce e super A papat o singura data in noapte, apoi dimineata la 7. E cumintica, a plans putin mai mult si i-am dat un pic de apa pt colici si s-a potolit.
Eu sunt ok, m-am odihnit, ma ridic fara probleme in fund si ma intorc de pe o parte pe alta ca sa stau pe marginea patului. Doctorul e mandru de mine, pana in pranz imi scot si sonda, ca sa ma pot misca si in afara camerei (pana acum am facut doar cativa pasi prin camera), deci ne revenim repede.

Va pupam cu drag

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Neatza dragelor

Virgi te ateotam cu vesti din cele mai bune si cu pozele micului printisor

Miha cred ca tu spuneai de cordon in jurul gatului nu? Mie de fiecare data mi a masurat IR pe cordon si de aici mi a spus ca e larga, spre exemplu ieri era 0.5 ceea ce e ff bine. Eu sunt extrem de stresata sa nu ramana fara aer daca trage prea mult de el, in fine stiu ca e o aberatie ce am spus insa mie frica.

Alma, te am adaugat si pe tine la odiseea minunilor:D

Ioana, mamica lui Cristian 36 / 38 saptamani +

AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Ylari cauta ma pe mine, Ioana Diaconescu (Orosan) sunt calare pe facebook asa ca te adaug imediat
:)))

Ionelu multi multi puoic

Ioana, mamica lui Cristian 37 / 38 saptamani +

AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor! Vin si eu cu vesti de la controlul de ieri. Bebe Mihaita e tot marisor, dar nu chiar cu 2 saptamani cum a fost ultima oara ci doar cu 10 zile. Poate pana la termen ajunge si el la marimea "normala" conform varstei. Are 2400g+/- 350g. Prezentatia e craniana, placenta destul de sus, n-are circulara, deci fix cum a fost la toate controalele de la inceput. Totul bine, doctorita a spus ca pot naste natural daca asta imi doresc, totusi nu putem stii chiar 100% pentru ca nu se stie niciodata cum o sa ma descurc fix in momentul nasterii, dar in principiu putem spera la o naturala fara probleme, mai ales ca am bazinul larg. M-a certat doar pentru edeme si m-a pus sa promit ca exclud complet sarea. Sper sa reusesc sa ma tin de asta, desi cam am dubii.

Azi am program "artistic" de dezghetat si spalat frigiderul plus spalat aragazul plus impachetat niste haine pentru ca maine dimineata vine o masina sa mutam lucrurile la noua casuta. Azi astept livrarea patutului si trebuie sa ma intalnesc si cu cei care ne fac mobila de bucatarie ca sa alegem culoarea. Deci cam sunt consemnata acasa la treaba.

N-am intrat inca pe facebook sa vad pozele, imediat intru si acolo. Se stie ca tinem pumnii pentru Virgi, astept vesti si despre ea. Sper sa se refaca si ea la fel de repede ca Ionelu.
Intru sa vad poze si revin.

Andreea, 32+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput