Antrenor Denisa Dumitru, piscina Bery Spa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

ai acordul denisei sa publici poza ei pe blogul tau? daca esti jurnalista, asa cum sustii, ar trebui sa stii ca e ilegal sa publici fotografii cu oameni fara acordul lor.

cat despre demers, e abject! daca ai ceva de reclamat, o faci frumos la club, direct la denisa sau la seful ei, nu umpli netul de mizerii. jenant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

Am luat poza de pe google, deci nu am nevoie de acordul ei pentru publicare. Este in spatiul public.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fiona67

Am luat poza de pe google, deci nu am nevoie de acordul ei pentru publicare. Este in spatiul public.

dar nu intr-un astfel de context denigrator. cum ti-ar placea sa te trezesti si tu cu o astfel de reclama "gratuita", pe un forum frecventat de clientii tai? ce faci tu e pura calomnie si sunt convinsa ca denisa - daca ar fi la curent de demersul tau aici - ar avea argumente suficiente in instanta.

Mergi la inceput

In plus, toate cunostintele tale despre deontologia jurnalistica sunt nule, dar si cele despre legislatia civila si penala. Nu e ilegal sa fotografiezi pe cineva nici in spatiul lui privat , vorba e sa reusesti...important este sa nu-i violezi proprietatea, aici intri sub incidenta legii penale.
Vezi "cazul Boc" sau al vedetelor din strainatate care au mereu parte de paparazzi pe urmele lor si de poze uneori absolut jenante.
C'est la vie!

Mergi la inceput

super, deci acum ca nu e nici un risc, poate se gaseste vreun prieten al denisei sa-ti faca o reclama frumoasa, tie sau familiei.

Mergi la inceput

In mod normal Denisa Dumitru ar trebui sa fie la curent cu demersul meu deoarece am postat link-ul materialului de pe blog si pe pagina FB a Bery Fitness&Spa.
Denisa Dumitru poate sa ma actioneze in instanta civila daca se simte calomniata, ma tem ca nu sunt foarte impresionata de aceasta perspectiva.
Deocamdata tot ce ma intereseaza este sa-l conving pe baietelul meu sa reia lectiile de inot si sa uite intamplarea neplacuta de la Bery Spa. Sa-si recapete increderea in el si dragostea pentru inot.
Restul e...vanare de vant!

Mergi la inceput

Citat:

In mod normal Denisa Dumitru ar trebui sa fie la curent cu demersul meu deoarece am postat link-ul materialului de pe blog si pe pagina FB a Bery Fitness&Spa.
Denisa Dumitru poate sa ma actioneze in instanta civila daca se simte calomniata, ma tem ca nu sunt foarte impresionata de aceasta perspectiva.
Deocamdata tot ce ma intereseaza este sa-l conving pe baietelul meu sa reia lectiile de inot si sa uite intamplarea neplacuta de la Bery Spa. Sa-si recapete increderea in el si dragostea pentru inot.

dap, chiar ca vanare de vant - cand facem rau gratuit si motivam gestul cu dragostea de mama! frumos, moral si nobil si mai ales, deontologic! vestea buna e ca ceea ce semeni, exact aia culegi!

pe mine personal, fara s-o cunosc pe denisa, ma revolta ingrozitor gestul tau. ai mare noroc ca nu-s denisa, zau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Mie mi se pare o mare exagerare povestea din blogul tau. Frumos adusa din condeiul jurnalistic dar o denigrare gratuita ...am citit de vo 3 ori si tot nu am priceput care era faza cu femeia rechin, care era poanta ca inota pe culoar langa copil?
Nu am vazut-o in viatza mea pe d-na asta, nu am auzit de ea pana acum dar citind povestea ta raman cu un gust amar de cum poti jigni si denigra un om cand nici macar nu ai fost de fatza.

Marina

Asta nu am priceput nici eu.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

Si atunci... pentru ce atata valva? Daca numai asta te interesa, faceai frumos un subiect la cabinetul psi, fara sa dai nume si spuneai numai ce s-a intamplat, fara sa-i publici numele si poza pe blog si pe forum.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Nu inteleg ce va supara la subiectul postat de Fiona. Mie mi se pare util sa existe asemenea subiecte, sa aflam ceva concret, sa alegem mai usor ceea ce dorim pentru copilul nostru, nu sa "bajbaim" din antrenor in antrenor.

Sunt sigura ca daca Fiona ar fi postat experienta ei la "psihologie" si ar fi povestit ce a patit copilul ei cu "UN antrenor" mai multe mamici ar fi sfatuit-o sa faca public numele acestuia. Pana la urma daca ar fi postat la "psihologie", fara numele antrenorului, subiectul ar fi fost strict pentru ea, pentru Fiona si pentru baietelul ei. Asa, daca a dat numele, subiectul este util pentru noi toti. Adica pentru cine e interesat. Putea fi foarte bine pus si la "produse, servicii" fiindca despre asta e vorba.

Eu am postat la "produse, servicii" critica la adresa unei firme de service pentru electrocasnice. Unele persoane mi-au raspuns ca au avut experiente pozitive cu aceeasi firma. Si, ce-i cu asta? Eu am scris experienta mea, am dat sfatul pe care eu as fi dorit sa-l primesc/citesc acum doi ani. Pana la urma care ar fi fost utilitatea daca postam "sunt un pachet de nervi fiinda O FIRMA nu-si indeplineste obligatiile"?! A, da, puteam sa postez la "psihologie", sa mi se spuna "linisteste-te" (si du-te la inot sa te calmezi). Dar ar fi fost util numai pentru mine.

Nu cred ca asemenea postari reprezinta "calomnii", cred ca sunt foarte utile, ar trebui sa fie mai multe, ne-ar ajuta pe toti. Stiti, uneori imi pare rau ca nu apuc sa scriu cate o experienta cu o firma/o persoana din domeniul comertului/serviciilor fiindca imi dau seama ca asta ar ajuta. Si cred ca ar ajuta si la imbunatatirea serviciilor. De exemplu cred ca aceasta Denisa stie ce s-a scris despre ea si va fi mai atenta la comportamentul ei fiindca daca mai apar cateva postari pe forum in acelasi sens s-ar putea sa-si piarda intai clientii si apoi job-ul. Si asa trebuie sa fie. A gresit, se corecteaza sau dispare "de pe piata".

Mergi la inceput