Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Bumble La multi multi ani! Sa fii sanatoasa!

Saddie, asa cum zice si Adriana, o luna in plus sau in minus nu prea conteaza. Eu mai am 3 luni si deja ma pregatesc ca si cum as incepe maine serviciul.Imediat zboara si trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul. Le iau usor, Matei la gradi,Maria ori gradi ori bona,desi pentru ea as vrea bona, parerea medicilor este aceea ca un copil e pentru colectivitate incepand cu varsta de 3 anisori si parca as mai astepta cu ea, pana una alta pun in balanta si analizez cum e mai bine. Bafta multa si curaj!

Adriana, voi cum ati gasit bona? (restul fetelor mi-au raspuns pe FB,multumesc)

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

gabi, asa ma enervazi cu FB ca o sa imi fac si eu cont pana la urma! Eu am dat anunt pe bonesimenajere.ro unde am trecut absolut toate conditiile si salariu. Asa au sunat doar persoanele care corespundeau cerintelor. Am vazut vreo 6 doamne desi m-au sunat mai multe si am ales.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Adriana si Iuliana, musai sa va faceti si voi cont pe FB!!

Saddie, pai bine ca ti-ai gasit job si pare sa fie f ok pt tine. Asta e, te mobilizezi un pic, vezi ce varianta mai buna ai pt Medeea si treci la munca.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

La multi ani ALINA!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

La multi ani Bumblebee, mamica tare draga mie! Sa fii sanatoasa, sa iti dea Doamne-Doamne ce-i mai bun pe lume. Sa fii iubita, fericita, norocoasa, mereu vesela si optimista!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

LA MULTI ANI,ALINA! SA FII FERICITA SI SANATOASA SA II OFERI TOT CE-I MAI BUN LUI VICTORAS-POZNAS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ilinca, mersi de numerele de contact. sper sa nu uit sa ii sun maine. cu fata sa vad ..ca intai trebuie sa negociez cu sotul..ca are el diverse probleme legate de femeile astea cu curatenia.
no..si eu am..dar problemae ca nu imi ajunge energia sa le fac pe toate.
cum vin acasa Mihai nu ma lasa 5 minute sa stau sa fac altceva decat cu el. altfel plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onimir spune:

Histamina , multumesc de raspunsul prompt.
Iti doresc succes in demersurile pe care le faci.
De mult vroiam sa te intreb daca nu sunt prea sarate maslinele kalamata pe care spui ca i le dai strumfului?

Victoras parca simte ca i se pregateste ceva, ma imbratiseaza mai des si ma mangaie.O sa mor de dorul lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

noi ne gandeam si la Mallorca pentru august / septembrie, dar nu am mai cautat nimic...

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

noi am fost, iti pot da cateva info daca vrei...
iti pot arata si poze
dar daca vrei mai exotic si mai fain te duci in Tenerife, doar ca zborul e de 5 ore, ca e pe partea cealalta langa Maroc

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Ainotna voi nu veniti la Cta de 1 mai?

Alice vroiam sa te rog ceva, iti trimit PM.

Si mai vroiam sa intreb pe fetele care au dat extract de muguri de brad la bebei, se mai da vigantol in perioada asta? Parca stiam ca nu. Problema e ca eu ii dau o doza mai mare de vigantoletten (1 tableta de 1000 U.I.) si nu stiu daca corespunde la 10 picaturi de extract de muguri de brad (1 data pe zi).

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

nu se mai da vigantol in perioada cand se da mugur de brad, cel putin noua asa ne-a zis pediatra

initial noi trebuia sa luam cate 13 picaturi (1 pic de kg) de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, dar m-am plans eu ca mi se pare ca se ingrasa si atunci luam 15 picaturi doar dimineata.

dar doar pana la sfarsitul lunii, nu se da decat in lunile cu R de acum....

Mergi la inceput