Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
puiutz_mic spune:
Ainotna voi nu veniti la Cta de 1 mai?
Alice vroiam sa te rog ceva, iti trimit PM.
Si mai vroiam sa intreb pe fetele care au dat extract de muguri de brad la bebei, se mai da vigantol in perioada asta? Parca stiam ca nu. Problema e ca eu ii dau o doza mai mare de vigantoletten (1 tableta de 1000 U.I.) si nu stiu daca corespunde la 10 picaturi de extract de muguri de brad (1 data pe zi).
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
histamina spune:
onimir,
singurul stimulent la care ai dreptul este cel de 1 mil pe luna pana in luna in care face strumf 2 ani, inclusiv, intrucat noi suntem pe legea veche,cea cu 2 ani.
ainotna spune:
Sanatate delfinasilor bolnaviori, sunt cam multi
Incepand de luni, Sasha a facut kk de cate 4 ori pe zi. Nu moale,dar deja ma dispera, toata ziua il spal.
Alice, cateodata parca povestesti de soacra-mea.
ainotna spune:
Puiutz, eu m-am intors duminica de la Ct, nu mai vin acum.
Am incercat sa-i dau extract de muguri de brad, si extract de coacaz negru dar nu mi le ia nici cum. Nu mai accepta nimic pe post de medicament, oricate strategii aplic.
Extractul ajuta la buna asimilare a calciului dar nu contine vitamina D, asa ca ma gandesc ca daca asta e doza recomandata, atat trebuie sa-i dai. Stiu ca nu se mai da si vigantolul in perioada respectiva
maurice spune:
a, si eu visez o casuta pe maul marii in thasos, mi-au ramas in minte de acum cativa ani niste postari pe dc ale unor mamici care fusesera intr-o astfel de vila si povesteau cat de minunat a fost, cu copilasii jucandu-se frumos in nisip , dar nu mai stiu la ce subiect si nici n-am salvat adresele. Aaaa, ia uite, vad ca da ochidut niste adrese (esti o mina de aur, multumesc ca impartasesti toate aceste informatii, si multe altele precum locul de joaca).
Dar ce ocupate sunt casutele astea, in iunie-august...noi totdeauna ne hotaram sa plecam cu 2-3 saptamani inainte, ii admir pe cei care isi fac planul cu cateva luni inainte...
Sa va mai zic si de Sara, desi cand ma apuc de scris aici despre ea mi se goleste mintea. A mai invatat niste cuvinte, spune po-tu-pam la hipopotam, asta mi se pare cel mai dulce. I-am facut analizele complete ca sa vad ce efect are mancarea vegetariana asupra ei si au iesit bine toate, am fost in concediu 12 zile, din care vreo 4 pe drum cu 6 avioane in total,a fost frumos si dar si greu, la inceput a facut fata la drum si la sederea intr-un loc si clima noua, ultimele 2-3 zile cand i s-a acumulat oboseala a fost de nerecunoscut pentru noi, crize pe care acasa nu le facea niciodata.
I-a placut la piscina, in prima zi a alunecat pe podeaua umeda si a dat cu capul dar apoi a invatat sa calce cu grija pe langa piscina si n-a mai cazut, mi-a fost teama sa nu ia vreun microb din apa dar nu a luat, pleca de langa noi de pe plaja cand auzea chiraind copii la piscina, am lasat-o o data sa vedem ce face si desi intorcea capul dupa noi s-a dus pana la piscina singura, s-a asezat frumos pe margine si privea copiii. Ii plac mult copiii, doar ce-i vede sau aude si striga intr-una "popiii, popiii", ii place sa se duca la ei, sa se uite la fata lor si sa le zambeasca, ii mangaie; dar sunt si unii care nu o atrag deloc, dar nu stiu inca pe ce criterii .
Nu se baga singura in apa daca nu eram langa ea, iar cand eram si noi la piscina avea mare grija sa nu alunece si se baga singurica in apa. A intrat in contact cu o fetita care ulterior a facut oreion, dar mama ei continua sa o bage in piscina desi era umflata toata la ureche, eu am stat cu grija desi a facut vaccinul ROR.
A mancat de toate, inclusiv mancaruri usor condimentate, indiene sau asiatice, dar in principal ne pregateau separat.
Acasa e iar cuminte, i-a luat cateva zile sa isi revina, dar a reintrat in normal, nu mai face crizele alea urate. In general e vesela, e placut sa stai in compania ei. Nu am sa-i reprosez nimic, sunt recunoscatoare sa avem o fetita atat de dulce si echilibrata.
Am un of in ceea ce o priveste, si anume ca nu reusesc sa o mai dezvat de suptul degetului,il suge la culcare, la oboseala si la foame, dar suficient incat sa-i creasca deformati dintii din fata.
Nu face la olita decat cand are ea chef,cand zicem si noi ca gata a invatat pac trage un pipi in sufragerie; mananca singura uneori si bea apa din ceasca sau pahar de cateva luni, si pune singurica paharul pe masa fara sa-l verse.
Va pup si va citesc si ii admir pe delfinasi crescand.
adrianaBuc spune:
BAMBO, capul sus mami!
Anu' asta nu am curaj sa plec cu fetele din tara, dar la anu' sigur plecam in vacanta in 4.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
saddie spune:
Eu sunt bulversata total de azi dimineata. S-a ivit la orizont o oferta de job cu incepere din iunie sau iulie asa ca acum mi se invarte capul la cate ar trebui sa rezolv inainte sa incep. E numai pe perioada de un an si e la o firma la care am mai lucrat in trecut dar mi s-ar potrivi foarte bine. Stiu tot ce e de facut, cunosc colegii iar programul e chiar ok... doar ca m-a luat ca din oala. Recunosc ca ma cam acomodasem cu ideea sa stau acasa pana face Medeea doi ani.
Acum chiar trebuie sa misc lucrurile serios cu cresa/gradinita ce-o fi ca sa aiba timp si Medeea sa se acomodeze pana as incepe efectiv.
Uff acum chiar ca mi-am luat candul de la concediu anul asta desi asa un dor de duca am...
ooana spune:
Odeta ma bucur ca uite vin si vestile bune, priveste partea pozitiva a lucrurilor...la anul o sa iti iei revansa cu un concediu dublu
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
histamina spune:
ma doare capul.
plec al meditatii.
ca dau iar, cat sa ies din criza cu banii.
sunt multitasking.
adrianaBuc spune:
saddie, o luna in plus sau minus nu e chiar o tragedie. E bine ca ai gasit ceva care sa te motiveze. Tinem pumnii sa se adapteze fata repede cu gradi.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012