Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
Alice_Elena spune:
Stai asa ca abia acum am vazut pozele e suPer vila, de tinut minte.
Si ca tot am adus vorba de soacra, ieri am fost in parc cu ea si copiii. Bai nene in primele 5 minute m-a facut cu nervii, imi venea sa plec acasa. Pe radu il aveam in marsupi ca adormise, mara vroia la porcariile alea de masinute cu fise (ca deja nu le mai suport). I-am explicat ca acum am venit la joaca si o dau inainte sa plecam acasa. Bineinteles ca tragea tot acolo. Am lasat-o sa plece singura ca stiam ca nu se duce departe fara mine ( era si pustiu in parc, o vedeam bine), soacrmea fuga dupa ea. Ii zic sa o lase ca vine inapoi. Asa a fost. A inceput sa se joace pe acolo si soacramea calare pe ea. Numai gura ei se auzea "hai mara da-te aici, hai mara ia asta, mara mara vino mamaie in leagan" numai hai mara se auzea acolo. Bineinteles ca i-a stricat joaca si cheful si iar si-a amintit de masinutele alea, iar a plecat spre ele si soacra dupa ea (ca ce ii zic eu ii intra pe o ureche si ii iese pe alta). M-am enervat evident, i-am zis sa o lase in pace sa nu mai stea cu gura pe ea. Dar iar am vb singura..
histamina spune:
alice, ca de mult nu am mai citit de ea!!!!!!!!!!!!
fii tu rabdatoare,ca ea nu se mai schimba veci!
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut www.thassos-holiday-rentals.com/en/anemos" target="_blank">vila 3 camere disponibila, 300 euro/familie pentru o saptamana. Cine se baga? Nu ma injurati nu ca pun atatea Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Oanaaaaaaaa ce-mi faci tu mie
EXACT la asta visam...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Bamboletta, imi pare rau... Va doresc sanatate multa, sper sa nu aiba si David! Si sa gasiti un tratament bun, sa treaca repede!
Cris, off, si voi iar cu muci???
Alice, pupam si pe Mara, sa fie muci razleti si trecatori.
Sa-l ajutam pe Alex
onimir spune:
Buna fete!!!
La multi ani, Alina(Bumblebee)!!! Iti doresc fericire si implinire pe toate planurile, sa fii sanatoasa si Victoras sa-ti aduca numai bucurii!!!
Nu am citit nimic din urma, n-am avut timp sa mai intru nici sa va salut pentru ca stiti ce?... m-au chemat la munca, de la 1.Sunt total debusolata, n-am avut timp de gandire si am zis ca ma duc si am acceptat sa-mi faca contract pe perioada determinata ( 6 luni) pe un post superior cu responsabilitati si atributii mult mai numeroase, dar pe acelasi salariu.Cu Victoras vor sta bunicile pe rand.Trebuie sa imi rezolv toate problemele pentru ca nu voi mai avea timp de nimic.Stiu doar cand trebuie sa fiu la serviciu nu si cand plec.
Va invidiez ca vorbiti de concedii, dar sper ca vom avea si noi parte de un concediu de vis la anul.
Ma duc sa citesc la sectia legislativa sa vad daca am dreptul la stimulent pentru cele 3 luni cate mi-au ramas din CIC.
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 noi ne gandeam si la Mallorca pentru august / septembrie, dar nu am mai cautat nimic... am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
noi am fost, iti pot da cateva info daca vrei...
iti pot arata si poze
dar daca vrei mai exotic si mai fain te duci in Tenerife, doar ca zborul e de 5 ore, ca e pe partea cealalta langa Maroc
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alice_Elena spune:
Histamina, pai m-am gandit sa va inseninez ziua
Nu prea mai am rabdare, si cred ca cel mai bine e sa ii zic de fiecare data cand greseste. Am mai incercat cu apropouri dar nu merge. Ma enerveaza ca e ca umbra mea. Daca ma duc la bucatarie sa pregatesc ceva, vine si ea si se baga peste mine. Daca spal vase, o apuca setea sau aruncatu gunoiului. Daca sterg blatul din bucatarie, ea se apuca sa spele microundele. Si tot asa. Asta in conditiile in care cineva trebuie sa stea cu copiii.
ainotna spune:
La multi ani, Alina! Sa ai o viata implinita, multa sanatate si tot ce mai vrei tu! Te pup!
maurice spune:
Bumblebee , La Multi Ani ! Iti doresc sa ai o viata frumoasa, sa te bucuri de ea, sa fii sanatoasa si binedispusa!
Ieri m-am intalnit in parc cu Larisa de ochidut, mie atat de mult imi place de minunea asta frumoasa, ochidut, sa-ti traiasca, eu ma topesc dupa ea. Imi place cum priveste ea asa profund, parca te pierzi in ochii ei superbi, are o privire matura dar in acelasi timp de copil mic si nastrusnic. La inceput n-a vrut sa ne zica nimic, desi bona o tot intreba, dar dupa putin timp ne-a spus un "la vevedele" si ne-a tot zis de cateva ori, nu se mai oprea, mai mergea un pic si iar ne striga vevedele. Mi-a placut ce relaxata era si bona langa ea.
Pup si eu delfinasii, mai ales pe cei necajiti de cate o raceala, rody ii doresc sanatate Isei, sper sa-i treaca repede. Si bambo, sa scapati repede de salmonela. Si Mara, pupici si sa-i treaca repede mucisorii. Sper sa va vad si pe voi in parc, ca parca in IOR mergeti si voi.
Si pe mine ma enerveaza cei care dau directive copilului, "fa aia", hai acolo, nu se face asa, du-te acolo, vino aici....printre astfel de pesoane se numara si mama, si soacra. De parca copilul e o marioneta care te distreaza pe tine si chefurile tale.
puiutz_mic spune:
Fete dragi nu am apucat sa va multumesc pt. sfaturile de ieri! Cu spirt l-am dat, dar putin de tot, tamponat, cu betadina la fel. Vad ca acum e spre vindecare taietura de la deget.
Bambo insanatosire rapida Antoniei! Doamne ajuta sa nu se mai molipseasca si David sau voi!
Alice pupam pe Mara sa-i treaca mucisorii repede! Sper ca nu amanati week-endul la mare. Poate scapi si de "umbra" cateva zile
Mai vroiam sa va povestesc ceva dar nu prea am timp. Revin mai tarziu, sper.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!