Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

noi ne gandeam si la Mallorca pentru august / septembrie, dar nu am mai cautat nimic...

in iulie as merge la noi cateva zile,dar mai vedem ce si cum. mi s-a parut ok vila pusa de Paula

dar tocmai am vazut aseara ca iar s-au pus astia pe renovat drumuri spre mare

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

bamboletta,sanatate multa!
e un tratament cu antibiotice, lung si dureros,dar finanalul e fericit.
am avut si eu.

se ia d ela oul nefiert cat trebuie,de la contactul cu coaja oului de tara,apoi respectivul nu s espala pe maini, de la produsele din comeert care au folosit in compozitie oua infestate crude.
eu asa am luat.
e vb de prajituri cu crema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, fete dragi!

Bumblebee, La multi ani, mamico!!! Sa fii iubita si fericita! Multa sanatate!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Bamboletta, off, imi pare tare rau. Sa va faceti si voi analizele, poate descoperita devreme si tratata nu da simpome grave. Multa sanatate iedutei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Bambo, imi pare rau, sper sa treaca cat mai repede

Pt cine mai vroia Thassos, uite o www.thassos-holiday-rentals.com/en/aliki" target="_blank">vila cu 3 camere, costa 900 de euro/saptamana/vila. deci ar veni 300 de euro de familie. Later edit, ma uit acum la disponibilitati si e deja rezervat la sfarsitul lui august

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

www.thassos-holiday-rentals.com/en/anemos" target="_blank">vila 3 camere disponibila, 300 euro/familie pentru o saptamana. Cine se baga? Nu ma injurati nu ca pun atatea

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Crissy, de serviciu era vorba.

Victo, deci e posibil sa ducem polipii 'pe picioare' ca sa zic asa... DEJA iar suntem cu muci, desi numai ce-am scapat de ei doar de o saptamana.

Gabriela, noi am fost la dr. Hainarosie de la Institutul de Fonoaudiologie #537;i Chirurgie Func#539;ional#259; ORL (recomandat de cumnatul meu, fost coleg) si la dr. Rizescu, la privat. Ma bucur macar ca amandoi au fost pe aceeasi lungime de unda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani, bumblebee! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri pe toate planurile!

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
23+

Mergi la inceput

Vacanta, mare, soare, ce de planuri va faceti. am gasit comentarii pozitive si despre hotelul bueno, tot Mamaia nord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Oana, nu te injur, doar ca scoti invidiosul din mine :))) iar
Promit sa ma revansez (cu plecarile de acasa) la anul cand sunt astia doi mai mari.
De temperat sot care vrea de toate pt copil, stiu cum e. Greeeu cateodata ma gandesc ca nu a avut o copilarie asa fericita si vrea sa compenseze. Si la cum o vad pe soacramea, s-ar putea asa sa fie.
Iti recomand, pt sotul tau daca e microbist, emisiunea replay de pe tvr1. Ma uit si eu cu placere :)

Histamina, bafta multa in demersuri!

Mara e mucioasa tocmai o laudam ca n-a avut muci (sau altceva) decat o data pana acum. M-a mancat limba. Maine trebuia sa mergem la lectia aia demonstrativa la FTK. Nu ma duc cu ea asa, sa imbolnavesc si alti copii. Sper sa nu se molipseasca si R.

Mergi la inceput