Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Iuliana, imi pare tare rau :( Are si febra? sau doar diaree si mucisori? Pupam puiutul, sanatate multa! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Din pacate azi a facut si temperatura 38.2
Afine se gasesc in caserole la Mega Image sau la supermarketuri
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
24+
Victo spune:
vaaaiii..am muncit azi de nu mai pot. stefan a fost la gradi, pe mihai l-am timis la socri..a venit si tanti la curatenie..si pana seara tot am scos, am sters, am spalat...
n-am reusit sa spal frigiderul, sa curat dulapurile din bucatarie si cuptorul..dar in alta zi minunata, ca acum sunt sleita :)
paula_m spune:
Paula, eu cred ca tu vrei sa castigi premiul pt cea mai harnicuta mama...
Azi am avut o premiera. Am fost cu trenuletul Thomas. Formatie completa de 9. Raul, Raisa si Matei insotiti de mamici si tatici aferenti. Ce le-a mai placut copiilor, desi trenuletul ala scartaia din toate incheieturile. Raul cauta trenul si prin fata blocului...tare mult i-a placut...
Maine mergem la gratar la Raisa. Banuiesc ca o sa fie nebunie, ca mergem de dimineata si toti copii vor dormi la un loc la amiaza. Ramo le-a promis ca le scoate si piscinuta cu apa si topoganul.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
baby78 spune:
Paula ce frumos va distrati voi acolo.....Aveti o gasca pe cinste
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
24+
carla_2008 spune:
Adriana am vazut fetele,ce frumoase sunt!!si noi avem casuta dar fara camaruta sa zic asa....se mai acund acolo sa se iubeasca cu hipo si elefantul ,ca avem 2 plusuri imense si acolo le tinem
Racusor si Mateo e indragostit de acasa,la fel face ca al tau pui
Baby pupam puiul sa ii treaca febra
mai fete din TgM ce bine va distrati voi in gasca de pe DC la gratare
asa mi-e de dor sa pove cu voi,dar din pacate,picii imi consuma toata energia si mai ales timpul,sunt in perioada maxima,cica tine pana la 3 ani!!!!
de cand cu noua mea pasiune,nutritia,citesc mult si caut tot felul de materiale,retete etc....
plus ca sa spunem ca lucrez part time cu sotul,gatesc,si fac curat(iar la partea asta imi vine sa las totul balta ca acum fac,peste cateva ore cand se trezesc picii,iar e haos)
si noi suntem virusati putin,Carla are muci,iar eu am facut ieri febra si am rosu in gat!
Alice am vazut ca si voi,sanatate multa!
si la ai mei le sunt bune hainute din vara trecuta,nu toate dar nah,si eu ma ingrijoram ca ai mei nu au pus destul in greutate,dar vad ca si la voi e aceeasi situatie ...
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
racusor2010 spune:
io cu noaptea-n cap, v-ati obisnuit deja, la
si eu l-am scos pe andrei ieri afara cu niste pantaloni de 1-1.5 ani de la H&M ii sunt scurti, dar merge pana ne echipam cu alte hainute...culmea e ca body-urile ii sunt fixe si astea de 2 ani, dar hainele de la george sau H&M (pantaloni si bluzite) ii vin si de alea de 1.5 ani, scurte, dar merg prin casa...deci la anu sigur putem folosi ce le luam anul asta...
eu nu stiu ce sa fac ca Andrei e ragusit de duminica ii dau doar imunorezistan, dar o fi altceva bun de raguseala? nu am sunat-o inca pe pediatra...nu are nimic in rest. am fost sambata la carrefour si a stat cam mult la lactate unde era frig, iar el cam dezbracat si apoi in AC pe masina....a stranutat mult, dar atat...
azi nu facem nimic special, doar parcuri...ne refacem dupa escapada de duminica
va
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
bumblebee spune:
Va pup, fete dragi si frumoase!
Imi cer scuze pt absenta, dar zau ca n-am avut timp nici sa respir. Intre serviciu, musafiri, nici timp de dormit ca omul nu am avut. Vichisorul meu frumos se trezeste in continuare noaptea. Dar de cand am inceput munca are momente cand refuza sa ma asez langa el. Se da jos ca disperatul, se tranteste, vrea la tati. Ma bucur ca vrea si cu tati (inainte era invers) dar ma doare sufletul ca ma respinge . Cu toate astea, daca ajung inaintea mea acasa, se lasa cu urlete muuulte. De mine intreaba prima data.
S-a obisnuit cu plecatul la bunica, dar la ora 17 deja face ture langa usa.
Crizele lui s-au inmultit si sunt muult mai agresive, dar incercam sa ne pastram calmul, desi e destul de greu .
Nu stiu daca v-am mai povestit, dupa episodul de febra, coprocultura a iesit negativa, dar la coproparazitologic au iesit chisti de giardia . Se explica si scaunul lui prost din ultima vreme..
Facem tratament de lunga durata cu hoemopate (e o schema mai complicata) si probiotice pt o luna.
Puiutz, stiu ca te-ai saturat de probiotice, dar uita-te putin la astea, www.embreise.ro/remedii-pentru-copii?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=11&category_id=29" target="_blank">Primiflor 7, are f multe bacterii bune..
Revin