Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Giorgia, la multi ani fericiti!

Adriana - foarte frumoasa casuta. De unde si cu cat?
Iar minunile tale sunt superbe!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu

Am vazut la Carffoure cu 800 lei

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

michelle, si pe noi ne-a luat prin surprindere. Am gasit cateva hainute in cutiile de anu' trecut care inca ii vin - fix, dar ii vin. Nici sandalute nu are. Am luat casuta de la Carrefour, pretul a fost bun de tot. Pe net gasesti casute la dimensiunea asteia cu 1300-2000 lei, asa ca nu am stat pe ganduri.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Georgia, multi ani fericiti impreuna sa aveti!

Adriana, ai 2 fete superbe si asa cum au spus si fetele seamana foarte foarte bine. Frumoasa casuta,sa o stapaneasca sanatoase fetele.

Crispro, ce ma bucur ca doarme bine Vladut, bravo bravo

Pitica mea e cu muci,era de asteptat.Matei dupa 3 zile de gradi a cules un virusel si l-a impartit si cu sor-sa. In weekend ne-am plimbat pe langa casa,sa nu il imprastiem si altor copilasi.

Multumesc mult pentru sugestiile legate de bone(si aici si pe FB) si as mai vrea sa le intrem pe mamicile din Bucuresti cat ofera bonelor si cat timp petrec cu piticii

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salut!!!
Nici Raul nu are hainute de vara. Noroc cu body-urile cu maneca scurta. Cu alea iesim afara. Si o salopeta cu pantaloni scurti. Astept sa vina Cosmin sa ma duc la cumparaturi, ca nu am cu ce sa-l imbrac. Minim 2 schimburi avem si noi pe zi. Nu apuc sa spal hainele noastre , ca tb sa-i spal incontinuu lui Raul. Si are un stil de a se murdari...pai vara trecuta eram doamna...il plimbam in carucior, nu se murdarea in halul asta si tot ma plangeam...
Si daca ar fi dupa mine, as desfiinta topoganele din parcuri. Le urasc...se urca el singur si se da, dar mi-e teama sa-l las , macar sa-l asist in spatele lui...si uite asa sunt intr-o continua miscare de la un topogan la altul...
Giorgia, multi ani impreuna!! Ce viata linistita ai tu!! Nu barbat, nu copil...iti faci de cap. Sotul tau cand mai vine? Mai sta in Italia? Nu mergeti si voi? Nu e greu asa despartiti?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Multumim fetelor pt urari

Paula da ce viata linistita ...sotul cred ca vine acum in mai si posibil sa stea mai mult acasa...m/am obisnuit doar eu cu Antonia dar imi este f.dor de el...eu 1 data pe luna o duc cate 1 sapt la mama pe Antonia si asa imi mai fac de cap...iesiri in oras,la disco,vizionat filme in liniste

Noi la hainute de vara stam bine ca ii vin f.multe de anul trecut plus ca are unele noi care nu ii veneau asta vara...mai tb sa ii cumpar sandalute

Azi m/am apucat de facut curat in dulapuri...am scos hainele de vara...am si spalat deja 3 masini si mai am 2 dar nu mai am loc unde sa le intind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutare!

E super vremea la Cta!!!

Baby sanatate multa, sa va faceti bine repede!!!

Cu trupa lui Alice zic eu ca indraznim sa ne vedem, ca le-au mai trecut mucisorii. Poate ne vedem diseara pe la 7 sau daca nu, maine. Daca sunteti mai bine, Baby poate veniti si voi, ce zici? Nu stiu inca unde ne vedem cu Alice, ne mai auzim la tel. pe la 5 si iti dau de stire prin sms.

Lauri_ca, Rubia voi ce faceti, vreti sa ne vedem?

Giorgia la multi ani fericiti alaturi de sot! Subscriu si eu la intrebarile Paulei

Am asteptat aproape o ora sa adoarma Raducu la pranz, avea chef de joaca el

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Giorgia, la multi ani fericiti impreuna!

Lui v ii vin toate hainele din vara trecuta, si tricouri, si pant scurti. Am cateva tricouri de la h&m, de 1-2 ani, primite. Ii sunt maaaaari!

V a mancat sambata cam multi struguri si de atunci e tot cu kk moale de numa... I-am dat eridiarom, iar feucte numai banane.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro, cica si bananele sunt bine de dat coapte cateva minute in cuptor daca face kk moale. Si da-i afine daca ai de unde sa iei. Stiu ca eridiaromul e tot pe baza de afine, dar daca nu este eficient incearca cu afine crude, la noi functioneaza bine si ii creste si apetitul un pic.

Poti sa-i dai si mar copt sau compot de mere cu gutui.

Intr-adevar, strugurii sunt cam laxativi. Si lui Raducu ii placeau mult. El crede ca afinele sunt struguri

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Baby sanatate multa, sa va faceti bine repede!!!

Cu trupa lui Alice zic eu ca indraznim sa ne vedem, ca le-au mai trecut mucisorii. Poate ne vedem diseara pe la 7 sau daca nu, maine. Daca sunteti mai bine, Baby poate veniti si voi, ce zici? Nu stiu inca unde ne vedem cu Alice, ne mai auzim la tel. pe la 5 si iti dau de stire prin sms.

12.08.2010

lasam intalnirea pe alta data....Am venit de la doctor...avem enterocolita virala luata de la sotul meu....La el a fost o forma usoara vineri sera si putin sambata cu putin stricat la burta si cu durere de gat si a confundat-o cu o simpla raceala dar la Tudor se manifesta clar enterocolita
Nu suntem "darnici" si o tinem pentru noi..Cu mare drag cand ne facem bine ne vedem mai ales ca s-a incalzit afara si vom avea ocazii

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iuliana, imi pare tare rau :( Are si febra? sau doar diaree si mucisori? Pupam puiutul, sanatate multa!

Puiutz, Offf, mofturosul asta nu vrea nimic, nici mar copt, nici compot de gutui. a mancat pranzul mai repede, pe la 11 juma, si de atunci cam face greva, doar painea nu o refuza. Dar tu de unde ai afine? ti-ai pus tu? sau din alea congelate? sa stii ca ii iau si eu.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput