Clubul "babelor" FIV-oase 31

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Fetelor, azi beta 850.8, progesteron 77.64 nmol/l, a crescut. A avut efect prog injectabil, si parca si sangerarile sunt mai reduse. Ma rog sa fie bine in continuare.

Samira, bine ai venit, asteptam in continnuare povestea de la turci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aadina ma bucur foarte mult
mult noroc si sansa in continuare

samira
lara ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

am ajuns la Hotel Nova-hotel acceptat de cei de la Acibadem.
infect,oribil...daca ar fi trebuit sa stau mai mult de o noapte acolo...nu stateam nici platita.
camere meschine,bai pentru liliputani,pline mucegai,aparatele de aer conditionat aveau filtrele necuratate-aveau chestii "vii" depuse pe acolo.
m-a condus foarte ceremonios patronul in camera mea...parca-mi dadea o camera la Versailes asa mandru era.
am fost foarte surprinsa cand a deschis usa "camerei" ca am avut senzatia ca a gresit si-mi prezinta...debaraua...insa,nu,nu era debaraua era camera mea
intrai si in dreapta era patul single.patul avea 2m lungime si unde se terminau acesti 2m se termina si camera.
aveam un televizor mic in colt,sus in tavan...daca era sa cada imi cadea direct peste mine in pat.
restul camerei era un culoar de 80-90 cm...adica exact atat cat era latimea usii
o mocheta absolut imputita...robinetii plini de clacar.
micul dejun o mizerie;un ou fiert,un bastonas cat un deget de cascaval,un triunghi minuscul de branza,4 masline din alea negre amare,o felie trasparenta de rosie,paine si...atat.
cam asta e hotelul Nova...nu se poate sta acolo din punctul meu de vedere.

m-am intalnit cu ari,sotul ei si alta fata romanca aflata la fertilizare.
am plecat la bazar.
am trecut cu feribotul din partea asiatica in cea eueopeana si mi-a placut maxim traversarea Bosforului cu barcuta.
la bazar...aglomeratie multa,marfa multe...unele lucruri frumoase care-si merita banii...multe porcarii.
ceramica lor e splendida,foarte frumos colorata si gasesti diverse obiecte din ceramica.
gentile din piele mi-au placut foarte mult,piata de condimente mi-a placut,piata de peste proaspat mi-a placut,piata de legume-fructe mi-a placut.
i-am cumparat Samiroiului 6 perechi de boxeri..."de firma"...Armani si CK ...a zis ca-i poarta cu jearteaua inscriptionata p-afara sa se vada firma
eu mi-am cumparat 4 cani din sticla transparente cu desene animate:Alba ca Zapda,Frumoasa din Padurea A dormita,Micky si Minnie Mouse.
totul... dar absolut totul miroase a oaie acolo
mancare gasesti pe toate drumurile...donner,iskender,sis kebap.
mancare grea...carnuri condimentate,cartofi prajiti,chifle/lipii uleioase....si miros cumplit de oaie.
turcii put ingrozitor a transpiratie...sunt jegosi marea majoritate.
ne-am plimbat de la 11 pana la 2.
la pranz am mancat la o terasa in strada kebap d-asta...cica de vita am luat eu dar putea a oaie...mi-a fost o scarba teribila si nu am putut manca.
ne-am intors la hotel,ne-am dusat si ne-am odihnit o ora.
la trezire am plecat iar la plimbare...ne-am plimbat inca 3 ore.
am mers in total 6 ore pe jos...am o febra ingrozitoare...ma dor gambele,coapsele....am facut basici la picioare.
seara ne-am asezat la un restaurant cu mese afara,in strada ca in Centru Vechi si am mancat un somon la grill.foarte bun si proaspta dar destul de scump...am platit pentru o portie fara garnitura sau salata-ca n-a inteles din prima ospatarul si n-am mai asteptat ...strict pentru o bucata de peste la gratar,15 euro.
am mancat pe la 7 si am zis sa ne mai luam cate un sandwich in camera poate ni se mai face foame pana la culcare....dar al meu a ajuns direct in cosul de gunoi ca putea a oaie desi era de pui cica.
asa a decurs prima zi la 'Stanbul si m-am bagat la somn.

va urma....partea cea mai interesanta...vizita la clinica...dar pe asta o pastrez pentru dupa ce ma intorc de la aprovizionare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Aadina ma bucur mult pt.tine,hai ca o sa fie bine,ai grija de tine,stai in pat cit poti de mult
Samira m-ai dat pe spate,16 gr.de crackers?????

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Aadina, speram din suflet sa mearga si la tine cum a mers la fata de care spuneam (si care e in 35 de saptamani)! La ce se refera dr. cand spune ca nu ii place la eco? E mai mic sau ce anume?
Samira, , imi place mult cum povestesti!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

bleah.....
am citit continuarea,foarte urat la turcaleti
sper ca intilnirea cu dr.a meritat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

asadar...a2a zi la ora 8,15 trebuia sa vina soferul de la Acibadem sa ma ia de la hotel sa ma duca la clinica.
la ora 8 am sunat la Liliana sa ma asigur ca vine.
a intarziat doar 15 minute...adica a fost punctual dupa ei.
soferul-Fatih,un baiat tanar si fruuuuuumusel...imbrcata in costum slim,miroaea atat de bine a parfum...cat pentru toti nespalatii pe care ii luasem in nari cu o zi inainte.
mai vorbea si engleza si avea si niste gene groaznic de lungi si intoarse si dese.
mi-a placut.
am ajuns la clinica in 20 de minute.
clinica e in deal...intr-o zona de casa...cam la fel ca si Kaali.
are 4 etaje si etajul 4 este destinat Fiv-ului.
soferul m-a dus pana la etajul 4 si acolo m-a preluat o doamna-Daniela,extrem de draguta.Doamna este romanca,plecata de 22 de ani din Ro,casatorita acolo,are 44 de ani se ocupa in interiorul clinicii de tot ce poti avea nevoie.
pentru a stabili transferurile cu masina vorbesti cu Liliana si cu Ana-ele sunt colaboratoare Acibadem,nu lucreaza acolo ci la un birou de traduceri.
Daniela mi-a dat nr. de tel si adresa de mail si m-a incurajat sa o sun/contactez oricand pentru orice problema..ea ii transmite Taifunului si revine cu raspunsul acestuia in cel mai scurt timp-in aceeasi zi,maxim a2a zi.
Daniela a mers cu mine in cabinet,a asistat la consultatie insa nu a intervenit daca i-am spus ca nu am nevoie de traducere.
in rest am avut nevoie de ea pentru ca in afara de medic nu vorbeste cineva engleza si nu m-as fi inteles cu personalul auxiliar.
la ora 9 am intrat la consultatie...medicul are un metru umate si 50 de kile imbracat de iarna...si paradoxal il cheama Tayfun.
mie mi-a placut firea lui.
la inceputul consultatiei era relaxat si glumet...pe masura ce citea istoricul meu...ce am facut,ce am patimit...se incrunta din ce in ce mai tare...devenea tot mai grav si preocupat.
dupa ce a citit tot...m-a mai intrebat una-alta...a spus ca vrea sa ma vada la eco...am facut eco...a stat juma de ora cu maciuca in mine...a chemat si embriologul...s-au uitat amandoi....iar a scobit...iar a amestecat....au tot vorbit....si apoi mi-a spus ca ma asteapta in cabinet sa stam e vorba si sa-mi spuna ce avem de facut.
si ce mi-a zis...chiar ca va spun cand ma intorc......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna seara fetelor
Revin si eu dupa o saptamina crunta la servici, obosita rau,rau;dar trag nadejde ca dorm maine pina tarziu si imi revin.
Voi ce ati mai facut?
Samira hai ca e o placere sa te citesc povestind
Aadina sper sa fie totul bine pina la capat inca 8 luni.
Ralu felicitari pt cele doua inimioare
Anaasta imi pare rau pt colegul tau, stiu ce simti si cum pare unoeri viata asta in asemenea situatii . In rest cum mai esti?
Sabina faci ce faci si te pricopsesti cu toate inumo astea; dar stii solutia , asa ca nu poti decit merge inainte si sigur se gaseste calea corecta
Lara nu stiu daca lucram la aceasi firma, dar vad ca e acelasi stil la amindoua; hai ca or trece ele toate. Tu ce mai faci? se contureaza planul?
Daniela abia astept sa faci histero; tare curioasa sunt cum va iesi. Pina atunci bucura-te la maxim de vacanta ce urmeaza
MeAlex tu ce decizie ai luat cu histeroscopia? Ai aminat-o?
Dupa cum vedeti v-am pupat pe toate, pentru ca mi-a fost dor de voi asta e pt celelalte fete nementionate Maria,Qiao, Lyly etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Adrianaady, , am amanat, am zis ca e mai bine asa si am avut dreptate ca a durat destul de mult si nu ma incadram.
Am fost destul de agitata saptamana asta ca am tot dat teste (caut colaborari cu firme de traduceri), astept acum rezultatele.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

ADRIANA nu ma speria fata draga,adica ce poate sa iasa ,eu ma gindesc asa:i-mi scoate polipul si in rest totul e bine si frumos,primesc unda verde,dau startul si ma gravidesc cu gemeni.Deci sint foarte optimista,mai ales ca azi vorbind cu coordinatorul meu,l-am intrebat cit a iesit amh-ul si mi-a zis ca e 0,4 si sa ma grabesc.

Mergi la inceput