Clubul "babelor" FIV-oase 31

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata la babute
Olimpiadobre fiv cu donate se mai face in Polonia,Slovenia, Creta,Grecia,Anglia,Ucraina,dar cele mai mari rate de reusite sunt in Cehia si am vazut ca si cei Kiev stau foarte bine si ei in statistica.In Anglia am vazut ca se face dar multi incearca la ei dupa care vin in Cehia dupa citeva incercari ratate la ei,deci Englezoice am intilnit si eu cind am fost citeva cupluri.Daca ti-se pare departe Cehia incearca la Kiev sunt foarte buni si ei ,multe reusite din prima.
Babutele va salut pe toate si va doresc o saptamina frumoasa cu evenimente bune

Looana +12

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

'neatza si de la moi:))

Looana, irezistibila pozica ta..vroiam sa te intreb mai demult, despre balariile acelea de la semnatura (imunofenotipare limfocitara, Tcells, B si NK) ai facut analiza in Germany si au iesit peste interval? ai NK crescuti?
Sabi
Ana, are ya back?? pasesti deja, delicat, pe plaiuri banatene?
Olimpia, fain ca ti-ai regasit umorul si te mobilizezi..
Popif, OPU inseamna Ovum Pick-Up, sau egg retrieval (ER), adek punctia..injectia de "implantare" se face la ET+3 (in caz de embriotransfer la 3 zile) si ET+1 (in caz de transfer de blasto)..eu, mi-am administrat-o, in mai multe randuri..
o zi, asa cum v-o doriti

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Lara27 da,i-mi place mult acesti ochisori,pt mine e un bebe o ochii necomparabili
Legat de analize,da eu le-am facut in Germasnia unde facusem 2 fiv,la al doilea fiv sarcina sa oprit si atunci le-am cerut mai multe analze sa-mi faca.Deoarece eu am avut inainte de fivuri si 5 sarcini obtinute natural care sau oprit din evolutie,fara explicatie.Am facut atunci tot felul de analize la clinica unde facusem Fiv si mi-au gasit acesta muatie si imunofenotipare limfocitara, Tcells, B si NK.Au cosntatat ca sunt usor crescute,cica asta ar fi fost cauza deoarece celule din uterul respindea embrionul. Acuma DD ajuta totul a decurs bine sub tratament care il fac cu Heparina ,Ass 100 si Predninson
O zi buna

Looana +12

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

hello girls,
si mie mi se pare ca e luni, deci ma bucur de o saptamana scurta

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

cap nou aici

Mergi la inceput