Fiv cu Dr. Dragos Albu 59
Raspunsuri - Pagina 9
cristiama spune:
Multumesc fetelor, eu sunt oricum un caz fericit, noi avem deja un baietel facut in vitro cu dr. Albu.
Si cand am ajuns la el aveam deja 40 de ani, sarcini pierdute, ani de tratamente si o luasem din dr in dr.
Atunci d-nul dr ne dadea sansa 5%!
Acum, culmea sansa e mai mare.
I-am tot spus, in gluma, ca vreau fetita!
angelica28 spune:
Neata fetele !Ieri am fost la dr Albu ,mi-a facut un eco :am un chist hemoragic de 3,5 cm ,mi-a zis ca o sa imi vina ciclul in 5 zile ,si ca il voi elimina sa nu imi fac probleme !L-am intrebat avind in vedere adenomioza mea ,daca nu este mai bine sa fac diphereline ,sa imi pun in repaus ovarele 3 luni si apoi sa imi dezghet embrioni ramasi ,si mi-a zis ca nu ,el ar zice sa facem acest transfer si apoi in cazul unei nereusite sa facem diphereline si apoi fiv .L-am intrebat totusi de ce dereglarea asta mare ,a zis ca din cauza stimulari agresive de la fiv ,dar sa ma linistesc ca inafara de chist nu se vede nimic la eco !
Lumi.......nu am cuvinte ,stiu atit de bine ce inseamna sa treci de la extaz la agonie ..................imi pare extrem de rau ......................!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
velvet spune:
fetele,care faceti FIV prin subprogramul de stat,spuneti-mi si mie care sunt primii pasi spre intocmirea dosarului?va multumesc
Arabella34 spune:
Buna fetele!Lumi,draga mea,si eu am stat deoparte ca si Aristica cu felicitarile prea devreme spuse....nu stiu de ce dar ma vad pe mine in ianuarie 2011 cu FIV-ul oprit in evolutie la 8.sapt.si 3 zile....stiu ce simti...imi pare nespus de rau...as fi vrut sa ma cureteze tot dr.Albu dar nu am avut bani...oricum ma las pe mana lui,orice ar fi si la al 10- lea FIV.Ali
Liza,te rog spune-mi cu exactitate ce analize ai facut tu si sotul pt dosar sa stiu ce mai trebuie sa fac si eu.
fete dragi si luptatoare
Arabella,35 ani (inca),2 IA la MNL cu A.Gherasie,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,Fiv la ML cu dr Albu,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt.si 3 zile,FET nereusit,dubla IA nereusita,in pregatire FIV 2
Mutatiile genei Pai 1 ambele de tip heterozigot,thalasemia minor,hipotiroidie primara tratata cu euthyrox(2007),SOPC(meguan 1700mg zilnic).
alilumi spune:
angi, tin pumnii pentru gemenasii tai!
cristiama, tin pumnii pentru o pereche!
lumi, inca o data !!!
velvet, arabella !
ari, qiao,!
toate doamnele sa fie bine si sa dea DD bebei sanatosi
30 + Gabriel
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit...
lumimar spune:
Fetelor,ce sa mai zic...
Sunt cu psihicul la pamant,nu pot sa imi revin,ieri am plans toata ziua ,am incercat sa ma abtin in timpul interventiei nu am reusit,refuz sa cred asa ceva...simt ca o parte din mine a plecat cu tot cu bebe...noroc cu Irinuca ca reuseste sa ma scoata din starea asta...
Nu credeam ever ca voi ajunge la dr pt o asemenea interventie...
Angi, tinem Pumnii sa fie bine de data asta
Pupam toate fetele dragute si speciale
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
liza79 spune:
Arabella, eu am avut in dosar mai multe analize decat cele cerute... In principiu trebuie sa fie in dosar analizele FSH si AMH si documente medicale din care sa rezulte diagnosticul de sterilitate.
Noi am avut toate analizele pe care le cere dr. Albu inainte de FIV: analizele uzuale pt amandoi (hemoleucograma, VSH, PCR, glicemie, TGO, TGP, uree, creatinina, grup sanguin, HIV, HBs, Ac HCV...); secretie vaginala, babes papanicolau, anticorpi antichlamidia, mycoplasma, ureaplasma; spermograma si spermocultura; serologia Torch; dozarile hormonale; trombofiliile. Pe langa analize am avut o scrisoare medicala de la medicul care m-a operat cand am avut extrauterina, in care era specificat ca am ambele trompe obturate - asta ca sa nu mai fie nevoie sa mai fac alte investigatii imagistice. Si am atasat si ultima ecografie pt monitorizarea ovulatiei.
Succes la aprobarea dosarului
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
liza79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet fetele,care faceti FIV prin subprogramul de stat,spuneti-mi si mie care sunt primii pasi spre intocmirea dosarului?va multumesc |
In mesajul anterior poti vedea analizele de care ai nevoie... nu e musai sa le ai la dosar pe toate, dar tot o sa ti le ceara dr. inainte de FIV.
Ce dureaza mai mult este adeverinta de la CAS din care sa rezulte calitatea de asigurat in sistemul de asigurari sociale de sanatate, de cel putin 2 ani - ori tu ori sotul. Restul actelor practic le aduni intr-o zi - adeverinta de la medicul de familie si copiile legalizate dupa actele necesare.
Apoi la clinica o sa ai de completat o groaza de hartoage - declaratii, documente... Te ajuta oricum medicul care se ocupa de treaba asta - daca te duci la Medlife, Alexandru Stan e acum responsabilul de program.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie