Fiv cu Dr. Dragos Albu 59

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Arabella, am uitat de una din analize - anticorpii antispermatici.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

multumesc,lizaanalizele le-am facut pe toate date de dr albu.deci nu se mai ocupa lucia vaduva de dosare?tu ai luat legatura cu acest domn?

lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

De doasarele din cadrul subprogramului finantat de stat se ocupa Alxandru Stan, de restul (adica fiv-urile platite integral de pacienti) se ocupa Lucia Vaduva.

Mergi la inceput

elbereth,multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

lumimar, imi pare tare rau ... eu m-am grabit cu felicitarile pentru ca era asa o minune si mi se parea nemaipomenita reusita ta naturala. Stiu ca nu pot spune nimic pentru a te face sa te simti mai bine ( si eu am o soe ) dar cred ca nu trebuie sa te lasi sa cazi de sus pentru comoara de fetita pe care o ai !

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
10+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Velvet, de dosarul meu s-a ocupat mai intai Lara Andronescu, care apoi a plecat de la Medlife, apoi Lucia Vaduva. Cu Alexandru Stan am vorbit la telefon ca nu stiam de ce nu mai primesc nici o veste dupa aprobarea dosarului. Schema de tratament mi-a trimis-o Lucia Vaduva si cu ea tin legatura pt nelamuriri legate de tratament. La ecografii am vazut ca sunt programata la Alexandru Stan, ceea ce ma cam enerveaza... sa vad daca pot schimba programarile...

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

Mergi la inceput

buna dimineata fete

liza,multumesc de raspunssi mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Luminar, imi pare asa rau pt tine!
Nici nu imi venea sa iti scriu cand stiu prin ce treci.

La prima sarcina pierduta cred ca am plans vre-o sase luni.
La a doua deja stiam ce risc este si parca m-am linistit mai repede.
La a treia am facut ecografie saptamanal, mi-era rusine sa merg asa des la dr. Albu, si mergeam doar la doua saptamani la el si intre la alti dr! Cand a ajuns sarcina la 0,8kg ma interesasm deja unde sunt bine ingrijiti prematurii.

Sarcina a fost cu Clexan zilnic si sub ingrijirea dr. Albu, am nascut la termen baietelul de 4,4 kg!

E ca atunci cand moare cineva drag, trebuie sa iti dai timp sa jelesti, sa te ierti si candva sa te impaci cu ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Liza,uf,te omoara la bani!
Velvet,bine multumesc,in pregatire FIV2
Cris,ai dreptate!
doamnele si domisoarele luptatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Lumimar, Cristiama, iertati-ma, am omis ca aveti deja bebei, am vrut doar sa va incuraje
Eu am f mare incredere ca voi reusi de la primul fiv, insa mi-e atat de teama de nereusita. Cred ca eu confund dorinta prea mare de a reusi, cu "feelingul ca voi reusi". Se intampla frecvent, nu?
Pupici!

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput