Fiv cu Dr. Dragos Albu 59

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Arabella,mult succes!sa fie bebe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

O.K. fetele, mi-a raspuns la sms Dr. White. Acum fac transfer de ziua 3, transfer cu blastocit vor face din luna iulie 2012. Despre achizitionarea microscopului pentru efectuare IMSI n-a scris nimic, asa ca, banui ca raman tot pe ICSI. Mire treci, te rog frumos, pe prima pagina ce-i cu rosu, ca sa stie fetele ca s-a investit in mediile de cultura de la ML?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

OAU CE VESTE BUNA OR SA FACA CU BLASTO SI LA MEDLIFE ..............SUPER VESTE ,

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Velvetminunata veste Aristica
doamnele luptatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

Am fost azi la Synevo si mi-am facut analizele. Am facut tot ceea ce era analiza de sange - am o lista de la Giulesti cu minim de investigatii necesare FIV. Am zis ca daca tot ma inteapa macar sa le fac pe toate. Daca o sa zica d-nul dr sa repet sau ca nu erau necesare asta este ... bafta mea
Am facut asa:
a. Profil hormonal ziua 2-4 a ciclului:
1. FSH
2. LH
3. PRL
4. Estradiol
5. AMH
6. Inhibina B
b. Analize uzuale de sange
1. Hemoleucograma
2. Glicemie
3. Uree
4. Creatinina
5. TGO
6. TGP
7. Coagulograma
c. Investigatii serologice
1. AgHBs
2. HCV
3. HIV
4. VDRL
d. Grup sanguin, RH (le-am mai facut tot la ei... dar am zis sa vad daca imi dau acelasi rezultat )
e. Toxoplasma, Citomegalovirus, Rubella, Lysteria, HSV 1/2 (IgC, IgM)

Toata distractia a fost 1.100 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, trombofiliile nu sunt pe lista de investigatii?

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Liza, astea le aveam eu pe lista de la Giulesti... am facut prin toamna trombofilia, dar cum n-o aveam pe lista n-am mai facut-o acum. Daca e nevoie, o s-o repet. Astazi ma dusesem in principal pentru cele hormonale (ziua 2-4 a cliclului), dar am zis sa fac ce mai e pe lista ca poate scap de alta intepatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momo_do spune:

Salutare! Ma alatur si eu voua. In urma investigatiilor la medlife, la Dl. Dr. Albu, am aflat ca singura noastra sansa este FIVul. Spermograma a iesit nasol cu oligo terato zoospermie severa. Nici nu stiu cum se procedeaza...
Ne-a recomandat un tratament pentru asta.. dar abia in 8 zile e primul loc liber la dr Mihalca, tot la medlife. Ne-a zis ca ar fi un tratament de 70 de zile. Stiti cumva despre ce ar fi vorba?

Noi suntem decisi sa facem FIVul cat mai repede. Cu ce se incepe? anuntam medicul ca ne-am hotarat si ne zice tot ce e de facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

anika trombofiliile le faci o singura data, ca-s genetice si n-are rost sa mai dai banutii. la fel se intampla si cu rh-ul, grupul sangvin si cariotipul genetic - astea-s la fel "pe viata". daca ai anticorpi la vreun virus/boala de genul toxoplasma - nici pe astea nu le mai repeti.

Mergi la inceput

acu' ca pe un banc pe propria piele: cand am facut 14 ani si mi-am facut buletin (pe vrea epocii de aur ) mi-au facut grupul sagvin si mi-a iesit B III si am stat cu B III in cap pana anul trecut cand mi-am facut iara grupul sagvin si ce sa vezi: a iesit AB... acum sincer l-am refacut mai mult de curiozitate
Toxoplasma am refacut-o desi am mai facut-o si pe asta prin 2009-2010, dar avand 2 motanei in casa plus inca vreo 2 pisicute la matusa-mea si culegand toate pisicile vagaboande de la bloc am zis ca mai bine dau banii decat sa am vreo surpriza neplacuta .. merg pe principu' "paza buna trece primejdia rea"

Mergi la inceput