Fiv cu Dr. Dragos Albu 59
Raspunsuri - Pagina 12
liza79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui momo_do Salutare! Ma alatur si eu voua. In urma investigatiilor la medlife, la Dl. Dr. Albu, am aflat ca singura noastra sansa este FIVul. Spermograma a iesit nasol cu oligo terato zoospermie severa. Nici nu stiu cum se procedeaza... Ne-a recomandat un tratament pentru asta.. dar abia in 8 zile e primul loc liber la dr Mihalca, tot la medlife. Ne-a zis ca ar fi un tratament de 70 de zile. Stiti cumva despre ce ar fi vorba? Noi suntem decisi sa facem FIVul cat mai repede. Cu ce se incepe? anuntam medicul ca ne-am hotarat si ne zice tot ce e de facut? Momo, mami de Do |
Pe dr. Mihalca il mai gasesti si la Centrul Medical Academica... poate reusesti o programare mai repede. Si sotului meu i-a iesit teratozoospermie la analize, dar nu severa, lui i-a recomandat Spermotrend, care e un complex de vitamine. Oricum o sa se lamureasca sotul tau cand se va duce la control la dr. Mihalca.
Cat despre FIV, dr. Albu da de obicei o lista cu investigatii care trebuie facute, apoi cand te duci cu toate analizele discutati despre schema de tratament si procedurile care vor urma.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
momo_do spune:
Multumesc din suflet pentru raspuns!
suntem cam rataciti in spatiu momentan dar ne concentram sa facem totul pentru a ne tine comoara in brate cat mai curand.
Sunt acum la academica... ma bucur ca a mai fost cineva la el. In cazul vostru s-a ameliorat ceva in urma tratamentului?
Multumesc!
Citat: | ||
citat din mesajul lui liza79
Pe dr. Mihalca il mai gasesti si la Centrul Medical Academica... poate reusesti o programare mai repede. Si sotului meu i-a iesit teratozoospermie la analize, dar nu severa, lui i-a recomandat Spermotrend, care e un complex de vitamine. Oricum o sa se lamureasca sotul tau cand se va duce la control la dr. Mihalca. Cat despre FIV, dr. Albu da de obicei o lista cu investigatii care trebuie facute, apoi cand te duci cu toate analizele discutati despre schema de tratament si procedurile care vor urma. ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie |
momo_do spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liza79
Pe dr. Mihalca il mai gasesti si la Centrul Medical Academica... poate reusesti o programare mai repede. Si sotului meu i-a iesit teratozoospermie la analize, dar nu severa, lui i-a recomandat Spermotrend, care e un complex de vitamine. Oricum o sa se lamureasca sotul tau cand se va duce la control la dr. Mihalca. Cat despre FIV, dr. Albu da de obicei o lista cu investigatii care trebuie facute, apoi cand te duci cu toate analizele discutati despre schema de tratament si procedurile care vor urma. ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie |
deci la academica e mai aglomerat... sau are mai putine ore de consultatii.. o data pe sapt cate un pacient... asta e.. asteptam 8 zile.. crunt
liza79 spune:
Momo, imi pare rau... cand am fost noi nu era chiar asa aglomerat...
Dar poti folosi timpul asta de asteptare pt a-ti face analizele necesare. Dr. Albu da de obicei o lista cu ce analize trebuie sa faceti.
La noi nu stiu in ce masura a folosit tratamentul, pt ca sotul meu nu si-a refacut inca spermograma, insa nici nu era foarte grav... in cazul nostru, eu sunt cu probleme.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie
Annika spune:
Ptr cine e interesat de preturile Synevo la analize le dau mai jos:
- Alaninaminotransferaza (GPT/ALAT/ALT) - 9 lei
- Aspartataminotranferaza (GOT/ASAT/AST) - 9 lei
- Creatinina serica - 9 lei
- Glucoza serica - 9 lei
- Estradiol - 38 lei
- FSH - 37 lei
- LH - 38 lei
- Prolactina - 39 lei
- Uree serica - 9 lei
- Ag HBs (screening) - 37 lei
- Anti-HCV (screening) - 63 lei
- Anti - HIV 1+2 - 48 lei
- Rh-ul - 15 lei
- Grup sanguin (metoda directa Beth Vincent)- 18 lei
- Hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si indici - 23 lei
- Timp de protrombina QUICK - 15 lei
- Timp de tromboplastina partiala activat (aPTT) - 18 lei
- Listeria monocytogenes - serologie - 58 lei
- Profil TORCH - 330 lei
- Serologie sifilis cantitativa (reagine+anticorpi specifici) - 20 lei
- AMH - 175 lei
- Inhibina B in ser - 175 lei
lumimar spune:
Momo , parerea mea este sa nu va grabiti
Faceti toate analizele premergatoare si apoi impreuna cu dr stabiliti ce si cum trebuie facut
Si sotul meu a avut si are in continuare , daca nu s-o fi mai agravat OATS severa si pt asta a facut tratament cam sase luni de zile inainte de fiv iar rezultatele au fost vizibile
Asa ca , rabdare multa si in final va fi cu
Pupam fetele
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt
elbereth spune:
Momo un FIV nu se face cat ai bate din palme - stiu ca esti nerabdatoare, dar nu-i lucru de joaca. Va trebui sa faci o serie de investigatii, tu si sotul tau, iar daca sunt probleme - sa le tratati si sa le rezolvati pe cat puteti inainte de a incepe procedurile (uneori dureaza destul de mult). Daca ti se pare "crunt" sa astepti 8 zile pana la programare, ma intreb cum ti s-ar parea sa astepti ca mine - aproape 8 luni de zile, ca sa rezolvam o parte din problemele medicale la mine si la sot.
Inarmeaza-te cu rabdare, fa toate analizele si tratamentele recomandate ca sa nu dai cu piciorul sanselor voastre de reusita in FIV.
Mult succes!
lumimar spune:
[b]Cristiama[/b,multumesc frumos!
Iti doresc din suflet sa ai parte de un beta mare
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt
momo_do spune:
Multumesc pentru incurajari, fetelor!
Eu vroiam doar sa incepem mai repede tratamentul pentru sot...ca de asteptat suntem veterani la capitolul asta. Macar acum suntem pe maini bune si pe drumul spre succes sigur.
Sotul e cam apatic de cand am primit rezultatele... trebuie sa fiu tare pt el, ca l-a afectat mult asta.
Cu Dzeu inainte!
QiaoBing spune:
momo poti sa intri si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169922&nm=oligoastenoteratozoospermie-15
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)