Fiv cu Dr. Dragos Albu 59

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns momo_do spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

momo poti sa intri si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169922&nm=oligoastenoteratozoospermie-15

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

multumesc QiaoBing, e bine printre prieteni :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Citat:
citat din mesajul lui momo_do

Multumesc pentru incurajari, fetelor!

Eu vroiam doar sa incepem mai repede tratamentul pentru sot...ca de asteptat suntem veterani la capitolul asta. Macar acum suntem pe maini bune si pe drumul spre succes sigur.
Sotul e cam apatic de cand am primit rezultatele... trebuie sa fiu tare pt el, ca l-a afectat mult asta.

Cu Dzeu inainte!

Momo cu siguranta ii e greu si sotului tau sa afle ca are asemenea probleme. Incearca sa il incurajezi si sa-i fii alaturi cat poti. Pana la urma o sa reusiti amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graratusca spune:

Buna.Revin cu un anunt facut si acum cateva zile in urma:
Am de vanzare pentru cine este interesata:
1. 13 fiole Clexane 4000 UI/o,4 ml valabilitate anul 2014
2. 2 cutii de Utrogestan 200 mg, cutia fiecare cu cate 14 capsule moi valabilitate anul 2013
Totul la 230 lei.
Telefonul meu este 0722546984, rog SERIOZITATE, sunt din BUcuresti.
Eu le pastrez cu grija dar nu le mai folosesc.
Stiu ca printre voi sunt fete care aunt la FIV cu dr. Albu (si eu am fost pacienta dansului) dar am ramas cu aceste medicamente si ma gandesc ca voi aveti mare nevoie de ele, mai ales ca, Clexan se gaseste greu.
Va doresc o zi buna si copii frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Buna Momo. Si noi avem aceeasi problema. Daca oricum singura solutie pt diagnosticul asta e Fiv, de ce sa mai pierdem timpul cu tratamente? Am fost si noi la Mihalca, o sa va recomande tratamentul cu fsh care e si f costisitor si in urma caruia tot fiv veti face, dar probabil fara icsi.
Noi ne-am saturat de asteptat , tratamente, punctii testiculare si chiar pregatire biopsie testiculara.
Pup!

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

vreau_bebel voi in ce stadiu mai sunteti? cum merg pregatirile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Ma alatur si eu voua .... cu toate ca sunt dezamagita de Dr. White (cum ii spuneti voi). Sincer, vreau sa-mi schimb parerea si el sa fie doctorul care sa ma ajute sa-mi indeplinesc visul de a fi mama. M-am saturat sa ma plimb pe la diversi medici fara rezultat, m-am saturat sa fac analize peste analize pentru ca medicul X nu recunoaste analizele recomandate de dr. Y, am ajuns sa cred ca medicii sunt interesati doar de partea materiala, nu ii intereseaza suferinta noastra.
Dupa ce am citit pe internet sute de mesaje pozitive despre dr. A, am crezut ca el este salvarea mea, dar nu m-a convins.
Situatia mea este urmatoarea: endometrioza, 4 mutatii heterozigote, AMH 1.2. Medicul care m-a monitorizat in ultimele 6 luni mi-a recomandat FIV.
Si am ajuns la dr. A, care dupa ce s-a uitat pe dosarul meu a spus ca nu intelege de ce mi s-a recomandat FIV pentru ca eu am facut stimulare doar 3 luni, nu am facut inseminari si singura problema ar fi endometrioza. De AMH nu a zis nimic cu toate ca am fost foarte atenta cand si-a notat valoarea in fisa de pe calc. Mi-a dat sa fac un set de analize si mi-a spus ca dupa ce o sa am rezultatele o sa hotaram ce facem. La sfarsitul consultatiei l-am intrebat ce parere are despre valoarea AMH-ului si dupa reactia lui mi-am dat seama ca nici macar nu fusese atent, o notase mecanic . In fine ... am zis ca poate nu imi place mie fatza lui, ca poate mi s-a parut, ca poate ....
Bun, facem analizele .... Intalnirea numarul 2: a rasfoit pe repede inainte rezultatele si nu a avut timp sa observe ca unele rezultate de la hemoleucograma sunt in afara limitelor normale ... poate nu au importanta, dar de ce le-am facut? Apoi a intrat o asistenta si i-a spus ca afara este un cuplu care face scandal ca asteapta de o ora si jumatate sa intre si el a luat programarile de dupa ei (este adevarat ca eu am asteptat doar 15 min dupa ora programata). Si ce vina am eu? Mi-a spus ca tinand cont de valoarea AMH-ul sa aleg ce vreau inseminare sau FIV. I-am spus ca as vrea sa incerc inseminare. Mi-a spus sa o caut pe doamna Lucia si ea imi va da schema de tratament.
Cine este doamna Lucia? De ce a trebuit sa o caut eu? Eu aveam programare la dr. Albu nu la dna. Lucia. Eu am platit consultatia la dr. Albu nu la altcineva. Deja ma enervasem pentru ca ma simteam expediata dar am zis sa o caut pe dna Lucia. Am gasit-o si i-am cerut schema ... a luat o foaie gata printata (dintr-un teanc mai mare) si mai mi-a spus cateva detalii. Banuiesc ca cele care au facut inseminare stiu tratamentul: Femara si Menopur. Dilema mea este urmatoarea: toate femeile primesc acelasi tratament? Adica si cele cu endometrioza, si cele cu ovare polichistice, si cele cu FSH mare urmeaza aceeasi schema?
Femara se recomanda in cancerul de san. De ce ML prescrie acest medicament pentru stimulare?
Va rog sa nu interpretati mesajul meul meu in mod negativ. Nu am intentia a a face reclama negativa dr. A.
Vreau sa ma ajutati sa-mi schimb parerea si sa merg in continuare cu el. Nu mai am putere sa o iau de la capat cu un alt medic si probabil nici timp....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

of, rikidone,
sa dea DD sa iti vezi visul implinit cat mai curand!
ce pot sa iti spun? dr. White nu este nici el vreun D-zeu pe pamant... simte-te printre fetele de aici ca acasa, nu se supara nimeni de comentariile negative la adresa lui, chiar daca pe multe ne-a si "gravizit". poate are si zile mai proaste, poate si stadiul de dezamagire in care ajungem la el, ne face sa privim totul in culori inchise...
eu iti doresc putere si dramul de noroc de care avem nevoie fiecare in aceasta lupta nedreapta si inegala cu infertilitatea.
nimeni nu iti poate schimba parerea despre cineva decat persoana in cauza. sper din toata inima ca intalnirile ce vor urma sa iti aduca aceasta schimbare.
cat despre schema de tratament nu stiu sa iti spun decat despre cea de fiv, care a fost diferita de la caz la caz, in functie de particularitatea fiecaruia. iar d-na lucia este intr-adevar asistenta dansului: ea se ocupa de schemele de tratament, cu ea se tine legatura in caz de modificari ale schemei in functie de rezultatele monitorizarilor si pentru orice alta problema ce ar putea surveni.

doamne luptatoare

31 + Gabriel

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

rikidone eu am facut si IA si FIV cu dr A. La IA am avut Femara si Menopur, asta e schema standard a dr. Eu nu am nici endometrioza si nici PCOS.
AMH-ul se interpreteaza si in contextul varstei. Eu cand am ajuns prima data la el aveam AMH 1,3 dar aproape 41 de ani. Rezerva era rezonabila pt varsta mea, dar calitatea ovocitelor e slaba. Daca aveam cu 10 ani mai putin ... sansele sa vanez un ovocit de calitate din acelasi nr de foliculi ar fi fost mai mare.
Si mie mi s-a parut uneori prea pe repede inainte consultatia, prea multe paciente pt un singur om. Am incercat sa ma adaptez si de fiecare data ii recitam povestea pe scurt (chiar daca stie cazul meu, e om si nu poate retine absolt tot), dadeam cu marker pe analizele in afara parametrilor ...

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Rikidone,

Ce varsta ai de zici ca nu mai e timp?
Noi am ajuns la dr. Albu la 40 de ani, si uita-ne acum parintii unui baietel superb si asteptand beta la vitro nr. 2.

Stiu cum este perioada de tratamente, la noi au durat vre-o 7 ani si ne pierdusem speranta sa mai fim parinti vre-odata. Iti trebuie atata rabdare, in fiecare luna mi se parea ca pierd timpul daca nu faceam un tratament, o interventie.

La ce dr ai mai fost? Poate pt tine se potriveste mai bine altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

rikidone eu am facut si IA si FIV cu dr A. La IA am avut Femara si Menopur, asta e schema standard a dr. Eu nu am nici endometrioza si nici PCOS.
AMH-ul se interpreteaza si in contextul varstei. Eu cand am ajuns prima data la el aveam AMH 1,3 dar aproape 41 de ani. Rezerva era rezonabila pt varsta mea, dar calitatea ovocitelor e slaba. Daca aveam cu 10 ani mai putin ... sansele sa vanez un ovocit de calitate din acelasi nr de foliculi ar fi fost mai mare.
Si mie mi s-a parut uneori prea pe repede inainte consultatia, prea multe paciente pt un singur om. Am incercat sa ma adaptez si de fiecare data ii recitam povestea pe scurt (chiar daca stie cazul meu, e om si nu poate retine absolt tot), dadeam cu marker pe analizele in afara parametrilor ...

QiaoBing, eu nu inteleg de ce folosesc pentru stimulare un medicament pentru cancerul de san. Uite de am gasit: "Dorim sa va informam cu privire la ingrijorarea noastra asupra utilizarii Femara (comprimate cu letrozol) in afara indicatiilor autorizate. Cunoastem ca inhibitorii de aromataza au fost sau sunt utilizati pentru tratarea infertilitatii, chiar daca informatiile de prescriere contin informatii despre o posibila embrio si fetotoxicitate cu sau fara teratogenitate, incluzand contraindicatii privind utilizarea de catre femei cu status endocrin premenopauza precum si in sarcina si alaptare.
Novartis militeaza pentru utilizarea in siguranta a produselor sale medicale. In calitate de producator si distribuitor al produsului Femara (comprimate cu letrozol), este responsabilitatea noastra sa reamintim personalului medical implicat ca utilizarea letrozolului cu scopul inducerii ovulatiei sau alte indicatii la femeile aflate in premenopauza este in afara domeniului de indicatii autorizate. Novartis recomanda utilizarea Femara (comprimate cu letrozol) pentru indicatiile autorizate."
Stiu ca omeneste este imposibil sa retina toate cazurile si nici nu am pretentia asta, nu ma deranjeaza sa spun "povestea", dar faptul ca nu a sesizat AMH mic, cu toate ca si l-a notat, nu mi-a placut.
O sa mai imi fac o programare inainte de inceperea tratamentului si poate primesc mai multe explicatii decat pana acum.

Mergi la inceput