Fiv cu Dr. Dragos Albu 59
Raspunsuri - Pagina 8

QiaoBing spune:
Terence Leonard, unul dintre cei mai experimentati embriologi din Marea Britanie va oferi consultanta medicala din pozitia de Director al laboratorului de embriologie din cadrul Centrului de Medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana Asistata, MedLife.
In baza acestei colaborari, personalul medical va beneficia de training si consultanta expertului in embriologie, intreaga activitate a laboratorului fiind aliniata la standardele internationale.
Laboratorul de embriologie va beneficia pe parcursul colaborarii de o dezvoltare continua sub atenta supraveghere a expertului englez, care va initia personalul medical in cele mai noi tehnici de reproducere umana asistata si va oferi solutii pentru diverse cazuri medicale ale pacientilor MedLife.
Eu inteleg ca nu va face el, doar va da indicatii.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

aristica spune:
mda, exact asta inteleg si eu. i-am scris un sms doctorului, dar n-am primit raspuns. Pe mine ma intereseaza si daca vor face transfer de ziua 3 si 5 si daca vor achizitiona microscop pentru IMSI, ca din anuntul de pe site inteleg ca vor sa investeasca in laborator...

Annika spune:
Pe site-ul Medlife in cadrul echipei de medici de la Clinica din Grivita apare si dr. Terence Leonard si preturi pentru procedurile pe care le face .... ceea ce ma intriga este ca desi sunt preturi afisate nu apare si programul dansului in cadrul clinicii

cristiama spune:
Fetelor,
Emriologul englez lucreaza si el, nu doar cu sfaturile.
Eu am avut miercuri ET, pe mine nu m-a asistat, dar cazurile dificile cu ICSI el le lucreaza. Fata care a facut cu el a platit acelas pret.
Eu am inteles ca ajunge in tara in fiecare luna.
Si acum raspuns pt Annika, am vazut pe lista ta si Cezara Bucur, doamneeee femeia asta mai profeseaza! I-a murit o pacienta si i se luase dreptul de practica, au vuit ziarele pe vremea aia.
Nasei mele i-a facut PATRU vitro peste hidrosalpinx, acum are si doua fetite gemene dar dupa operatie si vitro cu Albu.

Annika spune:
wooow ....Cristiama, multumesc mult de info.
am gugalit dupa Cezara Bucur si am dat de link-ul urmator http://www.infolegal.ro/doctorul-cezara-bucur-cercetat-pentru-ucidere-din-culpa/2008/04/10/
Acu' ceva zile am gugalit folosind Ana Maria Cezara Bucur si nu am gasit decat cuvinte de lauda despre ea :(

alilumi spune:
of, lumimar!!!
cuvintele sunt de prisos...
30 +
Gabriel
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit...

vreau_bebel spune:
Si oare cum se stabilesc "cazurile dificile", ca doar toata lumea ar vrea sa benefcieze de cele mai mari sanse?
Vreau sa spun ca daca ML tot se lauda cu experienta si competenta acestui dr. mi se pare normal sa participe la toate procedurile care oricum nu sunt in nr. exagerat. Am inteles ca nu se depasesc 7/saptamana.
Lumi imi pare rau pt tine, dar stii cum se spune, tot raul spre bine.
Poate minunea ta a fost un semn ca nu trebuie sa apelezi la FIV, poate Doamne-Doamne ti-a spus prin asta ca bebele vostru va veni dar mai tarziu.
Cristiama, iti dorin un ditamai beta.
Angi tu? Ti-a venit pana la urma?
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!

lumimar spune:
Offf fetelor,am facut azi chiuretajul terapeutic...sau cum s-o numi el ... groaznic nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva...
Dr A a fost un dragut ca de obicei,durerea fizica nu a fost prea mare,insa cea psihica...este enorma...doare al naibii de tare
Vreau-bebel,fetitza mea care peste o luna va face anisorul este conceputa cu ajutorul dr-ului A si a embriologului Sandu,deci tot prin fiv
De data asta s-a intamplat spontan,natural insa fatul nu a rezistat mai mult de noua sapt
Un sf de saptamana linistit sa aveti
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

lumimar spune:
Multumesc fetelor .
Sunteti speciale si deosebite
Va imbratisez cu drag si va urez ca bebele mult dorit sa apara cat mai curand
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)