Fiv cu Dr. Dragos Albu 59

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Annika poti merge linistita sa-ti faci analizele de Z3 la Synevo (si eu am avut o parte din analize facute acolo). Oricum, ti se va da o lista luuunga cu ce investigatii trebuie sa mai faci in vederea FIV-ului, pe care, daca vrei, le poti face la Medlife mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

anikka eu ti-am raspuns pe celalalt forum ....."despre copii".........multa bafta iti doresc!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

annika,nu mi-am pierdut neaparat increderea.nu stiu,e asa un sentiment ca nu fac la medlife.nu ma aasteptam sa ajung la FIV,ca singura si ultima solutie.noi am decis azi ca luam o pauza.pana strangem bani si ne revenim.mult succes iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,eu sunt trista...
Am trecut in ultima luna prin stari diametral opuse:de la extaz la agonie,de la fericire la tristete...
Sarcina mea s-a oprit din evolutie la noua saptamani
Dupa un inceput promitator ,cu activitate cardiaca ,bebele nu a mai vrut sa lupte pentru viata lui...
Va pup

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Aristica,te imbratisez cu drag

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lumi si eu pe tine. Nu te-am felictiat, deoarece, am o prietena care a patit exact ceea ce ai patit tu si am fost alaturi de ea in spital, in timpul chiuretajului. Povestea ei este aproape identica cu a ta, sarcina a fost tot asa, o minune "naturala", varsta era aceeasi - totul parea tras la indigo si am preferat sa stau deoparte. Insa, ea, ca si tine, are acasa o fetita minunata! Imi pare ingrozitor de rau!

alexa Doamne ajuta pe mai departe!

angie asculta-l pe Dr. White, ca zice bine, ce zice, din 2 motive: 1 - daca e sarcina, o vezi prin beta, nu prin testele de urina si atunci, progesteronul ala, luat 5 zile, va ajuta sarcina; 2 - daca nu e sarcina, progesteronul ala luat 5 zile, cand va fi oprit, va atrage dupa el si menstruatia in urmatoarea saptamana.
Eu, dupa penultimul FIV negativ, am avut o intarziere de vreo 45-50 de zile. Acum ma astept sa vina ceas, iar luna urmatoare sa intarzie la fel de mult. E foarte normal sa se intample asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Si-am uitat sa va intreb: Ce stiti despre embriologul de la Medlife???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

da si eu am vazut un nume nou de embriolog...Leonard si nu mai stiu cum.

lumimar,imi pare tare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

lumimar imi pare nespus de rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

lumimar imi pare extrem de rau, sunt alaturi de tine.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput