Fiv cu Dr. Dragos Albu 59

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Va multumesc din suflet fetelor pentru urari, am ramas insarcinata natural, lumimar te astept la odisee. Fetelor nu va pierdeti credinta in D-zeu, el e singurul care poate sa faca minuni, poate sa te scape de boli incurabile, iar in cazul nostru de infertilitate.
Va urez toate cele bune.

9+ sapt cu o minune de la D-zeu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

sarcina usoara,alexa!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Waw, Alexa, ma bucur pt tine ca ai avut parte de o minune, pentru ca aste chiar e o minune.
Sa te bucuri de burtica ta si sa mai intri si pe aici sa ne spui cum cum creste buburuza, si tu si fetele care ne-ati luat-o inaintr, pentru ca sunt absolut sigura ca toate vom trai acest sentiment mai devreme sau mai tarziu.

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Fetelor cam cat dureaza toata nebunia cu dosarul pt programul Fiv al statului? Si cat suporta statul mai exact?
Ma gandeam ca pana termin eu tratamentul, o sa ma incadrez si la conditia cu casatoria, doar ca nu as vrea sa mai treaca o juma de an pt aprobarea dosarului

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Vreau_bebel, in nici un caz nu dureaza jumatate de an. Iti depui dosarul si in principiu luna urmatoare, in primele zile ale lunii se intruneste comisia si afli raspunsul in 2-3 saptamani. Eu mi-am depus dosarul la Medlife in decembrie si am aflat la inceput de martie raspunsul, dar asta pt ca nu s-a intrunit comisia in ianuarie, ci dupa jumatatea lui februarie parca. Sa te duci la CAS sa iti iei adeverinta, asta e singurul act de care faci rost mai greu, adica in mai multe zile. Si analizele sa fie recente, din ultimele 6 luni.
Statul plateste 1500 de euro, adica acopera cheltuielile cu punctia si embriotransferul, restul platesti tu. Am mai scris un mesaj acum ceva vreme cu costurile la Medlife, daca nu il gasesti, spune-mi si iti dau PM.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

Buna, sunt noua pe acest forum si m-am programat la d-nul dr Albu pentru prima consultatie in vederea FIV-ului.
Analizele premergatoare FIV-ului trebuiesc facute obligatoriu la Medlife sau se accepta si de la alt laborator?
Mie trebuie sa-mi vina cm zilele astea si as vrea sa profit sa-mi fac analizele cat mai repede, programarea la d-nul doctor o am abea pe 23. M

Mergi la inceput

annika,bunaanalizele premergatoare FIV ului ti le da dl dr albu.si poti sa le faci la orice laborator.mie mi-a recomandat synevo.

Mergi la inceput

mercic
eu sunt fana synevo asa ca suntem pe aceasi lungime de unda. O sa fortez un pic nota si o sa fac analizele de ziua a3a.

Mergi la inceput

da,annika,poti face hormonii.si eu am avut alte analize facute.succes!

Mergi la inceput

velvet, am citit toate mesajele anterioare ... imi pare rau ca ai trecut prin atatea incercari, dar cu siguranta va veni si ziua in care .
Am vazut ca FIV-ul nu vrei sa-l faci cu dr. Albu. Ti-ai pierdut increderea in dansul sau pur si simplu e o superstitie?
Eu sunt acum in cautari de dr. Mi-am facut programari la 4 dr.:
dr. Anca Moisa - am sters-o de pe lista intre timp, prea multe referinte negative
dr. Cezara Bucur
dr. Deliana Predoi
dr. Dragos Albu
Cele mai multe referinte pozitive le-am gasit despre d-nul dr. Albu

Mergi la inceput