Strengari 54 -Bv danaela! Hai J.D., titi!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

salutare..daca ma mai tineti minte cumva, ca la ritmul in care reusesc sa scriu, nu m-as mira...

tala, ce-mi place cum povestesti de copiii tai, ii si vedeam , unul zambind si unul razand in somn; si eu am fost si inca mai sunt dependenta de kinder..kinder bueno si kinder maxi king..si apoi ma mir ca nu slabesc!

dar apropo de slabit, desi tot am burta am reusit, cand eram pe cale sa renunt, o rochie care sa ma avantajeze pentru maine, la botez, respectiv asta: http://www.amazon.com/Desigual-Womens-Julietty-V-Neck-Dress/dp/B005VLSAYG asa ca acum chiar nu mai sunt motivata sa ma subtiez prea repede.

in rest, si noi cu tinutul in brate cat mai mult, pentru ca SIMT ca asa e bine si corect fata de ea..la matei nu prea am procedat asa, mi-a fost teama ca-l invat numai in brate, aveam si de invatat pentru un examen greu..acum desi o tin in brate la greu, cat de mult se poate, vad ca la nevoie adoarme singura, parca ar intelege..de ex acum, cand am de pus niste rufe la spalat, de pregatit ceva de papa..si forumit nitel

cu sfarcurile mi-a facut cea mica figura aseara..de fapt am gresit eu..inainte de culcare am stins lumina, ca adoarme mai reepde asa..si pe intuneric nu am vazut ce fac cu sanul si nu i l-am potrivit bine, iar ea a inceput sa traga cu forta..dupa 3 supturi am simtit o durere ascutita, am detasat-o, aprins lumina ..si nene, mi-a facut o RANA de nu-i adevarat..a prins practic doar mamelon fara sfarc si a tras asa tare ca aveam o umflatura cat sfarcul de mare..arata fix ca un san cu 2 sfarcuri, doar ca unul vinetiu..si durerea o simteam pana in umar, nene..am alaptat-o la celalt si din fericire pana la 6 dimineata nu a mai papat decat o data, de la sanul "bun"...la 8 era deja mult retrasa buba si mi-am facut curaj sa o las sa suga de acolo si a fost ok, fara durere..dar inca mai e vanataia

parul ii cade si anei..eh, nu-i bai, creste altul mai frumos la loc, nu?

cu suzeta inca nu am convins-o.

JD, titi, asteptam vesti!!

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

ce faceti fetele?
bia, ce ore interesante aveti de somn
noi aseara am reusit sa dormim 5 ore legate, dupa 3 nopri de cosmar cu maraieli si plansete. probabil tratamentul incepe sa isi faca efectul.
azi e foarte maraita, mi-a dat laptic afara si pe gura si pe nas si s-a speriat destul de tare si maraia apoi pana am curatat-o si in nasuc. e a 2a oara cand patim asa...
ne pregatim sa iesim afara. sa aveti o zi frumoasa!

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Super rochia Meg! eu tot sper sa incap intr-un sarafan de la Nissa pe care nu am apucat sa-l port. INsa e pe masurile mele dinainte de sarcina si desi ador sarafanul parca nu as vrea sa mai ajung asa de slaba...big problem!
Din cate retin faci un botez restrans asa cum am si eu de gand. Iti doresc sa iasa reusit! Eu nici nu m-am decis daca il fac la restaurant sau acasa...
Auch! inseamna ca ii era fomitza :) Si mie mi-e 'teama' de mandra mea cand se zbate in brate ca un crocodil care vrea sa ma manance cu totul Sub nici o forma nu vrea sa apuce sanul cu sfarcul ciudat cum trebuie si am o vesnica rana mica dar pe care o simt.

Mergi la inceput

da, botez restrans, ca si data trecuta..si duminica facem baita dimineata apoi plecam la munte, la cheia..abia astept! am inceput de azi lista cu bagaje..pt mine, pt matei si pentru ana..o sa fie f distractiv sa le caram pe toate pe scari! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

noi tot 2 in 1 suntem. am programat cezariana pentru vinerea viitoare daca bebe nu se hotaraste. luni iar control, iar ore pierdute prin spital. eu tot mai sper sa vina din proprie initiativa. e angajat deja si speram. azi iar am avut scaun foarte moale, desi de obicei sunt constipata. contractii destule. o sa incerc sa/l stimulez nitel, dar inca nu stiu cum. poate cu niste sarituri.

Ramona, tu ce ai facut la doctor?

Finn Constantine 15.10.2009 si 40+ Euan Tudor

Mergi la inceput

JD, cu sariturile au mai incercat si altii , poate tii minte filmuletul cu zbantuiala mea cu matei..e drept, eram 38+, nu 40+, totusi...tin pumnii sa fie cum iti doresti tu, imi imaginez nerabdarea fara margini de acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Tala iti dai seama ca atunci cand este tati acasa i-o pasez una doua si intre timp mai fac si eu ceva sau pur si simplu ma relaxez, ies afara ca deja stau prea mult in casa.
Aseara i-am lasat-o pe la 11 sa incerce sa o adoarma si intre timp eu m-am dus in cealalta camera sa dorm putin. S-a cam chinuit cu ea dar pana la urma a avut noroc a pus-o pe burta si a dormit bustean pana la 5 dimineata de pe la 12 ;30. Cand ne-am trezit pe la 5 nu ne venea sa credem ca dormise asa mult in landou singurica. Apoi a mancat vreo 15 min si a dormit pe burtica mea pana la 8 si ceva. Iti dai seama ce odihnita m-am trezit. Cand sta cumintica am inceput sa o mai pun si in scoica in casa ca nu avem leagan sau altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Ce seara minunata Cris pt tine! F frumoasa pozica de profil! Are si Rebe rochita ca a Karinei.
Asa e Mi,foarte interesant de obositoare. Plimbare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Stai k m-am uitat mai bine si Karina nu are rochita,dar exact asa are Rebe una...;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Meg, ai o fetita hotarata nu gluma...bine ca a trecut! (acuma o sa treaca ea si vanataia).
Cum sa nu te tinem minte?
Cred ca ritmul de scris o sa se mai reduca la toata lumea...acum ca sunt bebe afara din burtica au nevoie de mai multa atentie, nu ne mai lasa sa stam asa, pe net.

J.D., pana vinerea viitoare mai e o saptamana intreaga...eu zic ca se hotaraste bebe mai repede si n-ajungeti pana vineri

Titi, asteptam vesti bune, sa se hotarasca si bebe tau sa apara! (dar la voi inca nu e graba...nici n-atu ajuns inca la termen ... si daca mai dureaza un pic nu-i nimic, asteptam cu rabdare).

Pupici si week-end placut!

Mergi la inceput