Strengari 54 -Bv danaela! Hai J.D., titi!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

felicitari danaela,sa va traiasca,sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Cristina eu cred ca un bebelus are nevoie de foarte multa atingere. La David am facut inconstient, acum constient o tin in brate cat pot eu de mult (chiar daca pare sa nu ceara). Casa mea e un dezastru, mancam ce apucam, dar eu ma asigur ca dorm cat de cat acceptabil si tin copilul in brate. Nu pot sa-mi scot din cap ca pana de curand a stat in mine tot timpul, acum n-am cum sa am pretentia sa stea singura (mai ales ca nu stie ca noi existam dupa ce nu ne vede, nu stie ca ne intoarcem). E mai greu cand are si david nevoie de mine (mai ales acum operat), dar ne descurcam. Cred ca daca accepti faptul asta o sa-ti fie usor (plus ca pana la urma cresc extrem de repede si vezi apoi cat trebuie sa o fugaresti ca sa o mai apuci in brate)
Happy ma bucur ca sunteti bine si nu stiu ce-i cu suzeta, cred ca vroiai sa spui altcuiva de ea. In carti zice ca la 6 saptamani zambeste constient.
fug dar nu inainte sa ne gandim la JD si Titi
Hai mamicilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Tala de exemplu dc iau 24 ore de aseara pana in seara asta doar vreo 2 ore nu am tinut o in brate in rest si cand a dormit aseara si azi toata ziua a stat la mine in brate. A stat in landou doar vreo ora si ceva in doua reprize timp in care cica a dormit si apoi iarasi in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Nici eu nu pun mare pret pe curatenie sau mancare. Uneori incep eu o ciorba o termina sotul pt ca eu trebuie sa o alaptez, nu este problema, acum face sotul mai des micul dejun, si multe altele ca eu sunt prinsa cu ea. tocmai de aceea nici nu am acceptat ajutorul familie pt ca imi era indiferent dc am o mancare in plus sau dc este maturat, nu de asta aveam nevoie ci de liniste si intimitate, prezenta altora nu ma ajuta sa ma adaptez la noua schimbare.
Abia acum o inteleg pe Bia cand zicea ca nu poate face nimic pt ca fetita vrea numai in brate. Sunt perfect de acord ca ii trebuie atentie am citit si eu multe in acest sens doar ca fizic nu este posibil sa stai cu ea numai in brate si ziua si noaptea. Astazi de exemplu fetita s=a trezit pe la 9 am schimbat o a mancat si apoi a stat sotul vreo o ora si ceva cu ea si dupa aceea doar eu pana la 5 cand am pus o in landou dar nu a stat decat vreo 30 minute si inca vreo 50 minute de la ora 7 si ceva. A mai stat iarasi tati cu ea vreo jumatate de ora si apoi iarasi eu. Deci asa cum am zis intr o zi intreaga de 24 ore a stat foarte putin fara mine si in rest cu tati. Ar trebui sa ma hotarasc si sa comand un wrap ca m-ar ajuta, dar tot ma gandesc ca poate nu ma descurc cu el sau poate ca o sa fie prea grea sa o tin prea mult si in brate in felul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Inca o zi a mai trecut...si fetele inca nu au nascut! Am facut si rima ;) Bebeii mult asteptati Euan Tudor si Robert Aaron se pare ca s-au invatat in burticile mamicilor. Dar am un presentiment! Se pare k lor le place sa ne tina in suspans. Oricum am avut o odisee f frumoasa...emotii mari la inceput pana a iesit primul bebe,iar acum emotii si mai mari pana iese ultimul bebe Poate asa merge!
Bafta mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Hai JD!
Hai Titi!

Miha: si Bianca il pupa pe Vladut
Danaang: eu evit alimentele care baloneaza (fasole etc), care fac acid (varza, muraturi, fructe etc) si cele alergene (alune, capsuni etc) Nu prea stiu cand e golit sanul, dar pt ca am auzit ca e mai important de golit cate un san decat dat din amandoi, eu mi-am obisnuit organismul sa produca la cate un singur san intregul necesar din 2 in 2 mese si alaptez la cate un singur san o data, exceptie seara cand mandra vrea portie dubla si o pun la amandoi, dar prima data sta la primul cat e o masa de obicei la ea (cam 45 min).
Dia_tm: la fel cred ca as pati si eu de-as mai avea un bebe ca tare aiurita is mai nou
Titi: de ce simti nevoia sa-ti ceri scuze, ti se pare ca ne grabim undeva? Eu una ma simt la fel de bine indiferent la ce topic scriu Eu asa stiu ca greata e semn de bebeluseala
Ionuta: speri sa scapi cu bine de problema si sa alaptezi usor in continuare
Danaela: refacere rapida si bebe sanatos!
Magddalena: da, si Biancai ii cade parul. E normal, e lanugo, urmeaza sa creasca parul adevarat.
Anca: am zis mai sus cum fac eu tot din cauza ca nu stiam cum sa estimez cand e golit sanul. Eu nu mulg ce ramane, las natura sa-si urmeze calea. Ca info, am intrebat pe grupul de alaptare de pe FB cum ma prind cand e golit sanul si am primit raspuns ca atunci cand se agita bebe la san si ii tot da drumul. Eu una insa nu ma pot lua dupa asta ca Bianca scapa des sanul si cand apas pe el sa verific vad ca inca mai curge usor laptic, deci nu m-a convins sau poate am interpretat eu gresit raspunsul. Eu vad ca rezist cate 45 min la acelasi san desi seara ma cam ustura si pe mine, noroc cu lanolina. As folosi suzeta sa mai adoarma si altfel decat in brate dar nu o vrea Da, o iau de subbrat dar tin si caputul cu degetele.
Happy: si eu is amarata ca Bianca e zgarcita cu zambetele constiente, desi in somn rade de-a binelea, dar mie nu vrea sa-mi zambeasca
Irinaelena: huh, prinsul sfarcului cu manuta e si la mine moment de tortura, si o cam face destul de des Oare cum va fi cand ii cresc dintii?

Bianca mea inca nu a adormit, ar manca in nestire Noroc ca seara e schimbul lui tati sa o adoarma, eu is doar cu tzatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

noi inca suntem in tratative la ora asta pt un nani...mai am 30 mmin si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Neatza!
Tala, dar in cat timp se reface lapticul ala apos care tine de sete practic? Spuneai ca ii dai acelasi san chiar si la cateva ore si ma intrebam daca nu e din nou format lapticul de inceput la acel san. Ca nici eu nush cum sa procedez sa stiu ca primeste fata tot ce ii trebuie.... Eu noaptea alternez sanii, la o trezire ii dau un san, la urmatoarea trezire celalalt san desi se trezeste uneori si la 2 ore. Ziua sta uneori si mai des la tzitzi asa ca atunci ii dau si de 2 ori acelasi san, apas inainte sa vad cum iese lapticul, daca e din ala gros i-l dau.
Ieri m-am topit toata cand a venit Stef la fata, in timp ce o tineam pe umar la eructat (stateam pe pat cu ea), a pupat-o pe cap si i-a spus:"stii Maria, eu te iubesc pe tine" . Ma bucur tare mult ca vine asta de la el, pana acum nu l-am simtit deloc deranjat de impartirea atentiei, intelege cand mami ii da sa pape Mariei sau cand sta mult cu ea in brate , el se joaca in jurul nostru cu ale lui daca nu are cine altcineva sa se joace cu el.
Hmmm, a papat fata de pe la 7:30 pana pe la 8 si acu doarme, ce-as mai dormi si eu dar ziua nu pot dormi la comanda.....
Pupici si cateva majorete pentru convingerea bebelusilor Euan si Robert:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Ronina, si eu ma gandesc la dinti.. La andrei am avut mare bafta, ca primul dinte i-a iesit pe la un an ... Boierie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Cristina tu chiar stai cu fata in brate! Singura solutie este sa mai faci schimb cu tati (mai des si mai mult). La noi cand ajunge tati acasa abia se schimba de haine ca i-o si predau. Noaptea pitica are 2 reprize de nani in patut si una la mine pe piept in fotoliu (buna investitie!)
Dorinutza pur si simplu simt ca nu a golit sanul (la mine noaptea suge mai des ca ziua pt ca adoarme repede si 5 minute de supt clar n-au cum sa-i ajunga mult timp. De obicei mi se alimenteaza sanii chiar in timp ce suge si ma gandesc ca mai intai curge lapticul deja format si apoi cel proaspat.
Cu dintii in general nu sunt probleme (desi cunosc un caz in care i-a rezecat sfarcul...auch!). La David au aparut la 8,5 luni si el a supt pana la 1 an jumatate timp in care m-a muscat de 2 ori in somn (caci eu eram marea lui suzeta) fara sa vrea (nu prea fost funny)
Am devenit mai constiincioasa cu pusul la eructat si asa am scapat de portia de matzaiala de seara
Intreba cineva cat tin colicii - eu am auzit ca abia in jur de luna 2 sau 3 apar cele adevarate (desi nu vad logica) - sa speram ca vor ocoli odiseea noastra.
Legat de caderea parului David ajunsese la 6 luni cu o creasta (din cauza ca freca lateralele si acolo cazuse mai usor) asa ca l-am tuns, probabil aceeasi soarta va avea si sora'sa ca deja vad ca a inceput sa cheleasca si ea (mai are inca putin si pe urechiuse )

Ce teama mi-era mie ca nu voi putea iubi alt copil sau ca nu-i voi putea iubi la fel...si ce fericita sunt acum ca imi dau seama ca m-am speriat degeaba. Pe David il iubesc la fel (adica mai mult pe zi ce trece), iar pe bulinuta asta mica la fel de mult doar ca fara sa consum din dragostea pt David.

si bineinteles....

Hai J.D.! Hai bebe Euan Tudor!
Hai titi143! Hai bebe Robert Aaron!

Mergi la inceput