Strengari 54 -Bv danaela! Hai J.D., titi!
Raspunsuri - Pagina 9
SuperMami_1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala Ce teama mi-era mie ca nu voi putea iubi alt copil sau ca nu-i voi putea iubi la fel...si ce fericita sunt acum ca imi dau seama ca m-am speriat degeaba. tablouri pentru copii |
Tala, ce bine ai grait! pe sufletul meu
Meg, distractie placuta la botez, dar si la munte. si noi la fel vrem botez restrans, ori acasa la nasi la Bicaz, ori la vreo pensiune cu terasa faina, sa stam in aer curat de munte...o masa normala fara meniu prestabilit si in prezenta celor apropiati
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
marci_mami spune:
Buna fetelor!!!
Multumim pt urari.
V-am citit in fiecare zi pe telefon dar mai greu cu scrisul.Am ajuns si noi in sfarsit acasa ieri dupa 8 zile in spital.De data asta a trebuit sa astepte Bianca dupa mami pt ca am fost pe tratament cu antibiotice.Din pacate mi-au facut cezariana de urgenta cand m-am dus miercurea trecuta la control, a fost foarte greu pt mine,doar a treia incercare de rahianestezie a functionat iar dupa ce au scos-o pe Biancuta am facut o hemoragie masiva ,tulburari de ritm cardiac plus altele si s-a terminat cu anestezie generala.Imi pare rau ca nu am vazut-o pe Biancuta cand a iesit dar ma bucur ca suntem bine amandoua.Am avut placenta lipita de uter plus multe aderente abdominale de la prima cezariana.
Acuma suntem ok,papam laptic tot la 2-3 ore,am iesit din spital cu 3850g si eu cu -9kg.am pus poze pe picasa
pupice la mamici si bebei
hai JD si Titi
irinaelena spune:
Meg, rochia ai luat-o de la desigualul nostru, adica din bucuresti? Pare f buna pt botez, ca merge si la alaptat. Cat costa? Nasoala faza cu sanul... Au bebeii astia o forta de supt,... Eu la un mom dat cand o verificam cu degetul mic dc ii e foame, m-am trezit cu juma de deget in gura ei instant
aredwynn spune:
Voi cam de la ce varsta a bebelusului v-ati incumeta sa zburati cu avionul (un zbor de max 2.30-3h)?
Anca, mamica Nataliei
J.D. spune:
Dia, sper ca bebe sa vina sa nu mai ajung la cezariana iar. As prefera sa vina chiar azi daca se poate.
Marci, bine ca s/a terminat totul cu bine.
Anca, noi am zburat prima data cu Finn la 2 luni si 1 saptamana. Praga - Munchen, Munchen-Bucuresti si retur. Asta era in decembrie 2009. Acum as zbura cred ca dupa prima luna a lui bebe. Daca vrei sa zbori recomand wrap/ul. Este mult mai usor de trecut prin vama, prin aeroport, avion, etc.
Finn Constantine 15.10.2009 si 40+ Euan Tudor
aredwynn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J.D. Anca, noi am zburat prima data cu Finn la 2 luni si 1 saptamana. Praga - Munchen, Munchen-Bucuresti si retur. Asta era in decembrie 2009. Acum as zbura cred ca dupa prima luna a lui bebe. Daca vrei sa zbori recomand wrap/ul. Este mult mai usor de trecut prin vama, prin aeroport, avion, etc. Finn Constantine 15.10.2009 si 40+ Euan Tudor |
Super!! Si eu m-am gandit la wrap, deci nu ma pune sa-l dau jos. Merci!
Anca, mamica Nataliei
amy25 spune:
aredwin
-poti incerca sa mulgi sa vezi ce ramane,eu am mereu de scos;
-la fel si eu cu suzeta, e din silicon, ortodontica;
-il iau de subrat, nu mult timp.
Si eu am sanii sensibili ca trage de ei de i-ar manca de tot. Iar somn dimineata pana pe la 11-12, ioc! Bine ca doarme noaptea
Noaptea ii dau muls ca altfel nu s-ar odihni. Dc cere san ii dau...
danaang si eu ma feresc cu mancarea; si al meu adoarme la san
kovacsc prea mult la varsta asta n-ai ce sa faci cu ea, dar trebuie sa o mai lasi si singura , macar cand doarme, caci cei mici se ghideaza mult dupa simtul tactil si miros. Si dormitul mi se pare corect sa fie in patutul lui, sa stie ca are un loc al lui. Eu nici ziua nu-l las in patul nostru, decat cand mananca sau il schimb.
meg al meu trage de rupe la foame si dc nu ii dai atunci... , vai de mine. Deh! e barbat...
Ranile le creia o pauzasc cu medela purelan sau bepanthen pt bebe.
JD, bafta si sper sa fie bine sa nu se lase asteptati prea mult.
titi , bafta mami si tie!
Marcimami, imi pare rau pt tine. Impartasim deci aceeeasi poveste cu operatiaa.
Eu nu mai am niciun kg de sarcina din cauza operatiei , am chiar in minus vreo 3.
Dara cauza colicilor este explicata destul de bine in prospectul de la Colief si tind sa cred ca nu-i reclama. Baietelul meu chiar e mai bine si nu mai aud in burta lui bolboroseala si apoi tipete de durere.
Noi nu avem mult timp de scris, mai citesc printre picaturi caci dc bebe doarme bine noaptea, ziua doarme mai putin in reprize de 1h-2h.
Botez am hotarat sa facem undeva pe 2 iunie, nu-i sigur dar cam asa.
Am luat si eu un babyphone de la REER si este excelent. Nu mai pierd timp la usi ascultand.
Cu ordinea, mancarea stam cam prost. Asta e. Deja crestem si vad ca in inaltime destul de mult (seamana cu tati).
Va pup si bafta fetelor in continuare!
Multumesc Bunului Dumnezeu!
Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel
kovacsc spune:
Bia da, a fost o noapte super, m-am odihnit bine, iar astazi dimineata am pus-o pe ea pe burtica si a dormit asa bine, vreo 3 ore, se pare ca ii place si asa, o tot verificam sa vad dc este ok si dormea dusa. SI ziua de azi a fost faina, am iesit pt prima oara cu carutul prin parc si a dormit asa bine, mi-a prins si mie tare bine plimbarea.
Amy si eu as vrea tare mult sa doarma in patutul ei. Deocamdata o punem in landou dar asa cum ziceam in celelate mesaje cum o pun jos nu dureaza mult si incepe sa planga, iar noaptea cand ii dau papica nu mai am chef sa incerc sa o pun in landou ca dc incepe sa planga dupa 30 minute o iau de la capat cu linistirea si sunt obosita si vreau sa dorm si eu si daca doarme bine pe pieptul meu asta este, mai fac compromisul asta nu stiu pana cand, inainte aveam o ambitie sa o tot pun jos incercam si de 3 ori pe noapte, uneori reuseam alteori nu.
titi143 spune:
Buna fetelor.
Acum am venit de la doctor si se pare ca Robert nu se grabeste. Inca nu e angajat deci nici o sansa saptamana acesta. El e bine , dar nu prea mai are loc. Miercuri iar ma duc la control daca nu vrea sa vina pana atunci. Ore cat pot sa ma tina asa?
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron
AMR CATEVA ZILE
dorinutza82 spune:
titi, teoretic te poate lasa dr pana la 41+, dar depinde bineinteles de starea placentei, lichid si mai ales de cum se simte bb. Poate totusi bb se hotaraste mai devreme, o inducere am inteles ca ar merge mai greu daca bb nu e coborat deloc, dar numai dr cred ca e in masura sa-si dea o parere avizata. Uite o [floare] pt mami care sunt convinsa ca e nerabdatoare sa-l vada pe Robert si noi suntem, d-apoi tu.
Tala, cum sterilizezi varfurile de la pompita Vibrocil, nu se strica buretelul? Si e musai sa fie sterilizate? Ca si eu am folosit-o de vreo 2 ori, dar recunosc ca nu m-am gandit sa sterilizez......
Meg, tare simpatica rochita, sa o porti cu placere si sa va simtiti super la botez, mai ales bebelina!
marci, imi pare rau ca ai suferit atat, dar acum ca sunteti acasa se uita tot. Sa pui poze cu bebelina bleu