Strengari 54 -Bv danaela! Hai J.D., titi!
Raspunsuri - Pagina 4
ronina spune:
Buna fetele!
Kovacsc: eu cred ca ia aer cand papa si de aia se contorsioneaza asa, incearca sa o ridici la ragait si in timpul mesei nu doar la final.
Tala: eu tot direct in gurita dau vigantolul, dar seara dupa baita, dimineata is prea chiauna Ca sa deschida gurita eu o ating cu sfarcul pe buza superioara, dar uneori desi il ia bine are apoi chef sa-l scuipe si sa-l ia din nou prin aspiratie asa ca nu rezolv problema.
SuperMami: nu am patit sa ma manance nasul, dar eu de felul meu am noroc de nu prea am alergii. In schimb ma cam dor ochii si capul, cred ca tre' sa dau o fuga pe la oftalmolog ca nu cred ca e doar de la oboseala.
Carstea: https://comenzi.farmaciatei.ro/product_info.php?products_id=10026440
Happy: merci, cam asa stiam si eu. Offf, ce ghinion cu otita, pup sa treaca repede
Felicitari Danaela! Bine ai venit Tudor Andrei!
Noi am fost azi la pediatra la controlul de 2 luni si suntem bine, reflexele sunt la locul lor, amanam cum am stabilit vaccinurile cu o luna pt ca nu avem inca 4.5 kg cat e limita pt ele. M-a felicitat oricum pt cresterea in greutate
SuperMami_1 spune:
Felicitari Danaela! Bine ai venit Tudor Andrei!
Ronina, felicitari pentru progrese si un pupic de la Vlad pentru Bianca. tineti-o tot asa!
nici eu nu aveam alergii si ma gandesc ca e simptom de alergie asta...o sa incerc sa-i schimb cosmeticele.
Azi sunt singura cu amandoi baietii si se pare ca tot weekendul voi fi ...sper macar la vreme mai buna sa iesim pe-afara.
vestea buna e ca am terminat cu lohiile...deci tot 3 sapt a durat, ca si la Rares.
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
dorinutza82 spune:
Neatza! Va servesc cu o , ceai de la chimeni, fenicul si anason sau o cana de laptic
Eu am beut o cescuta de cafea ca sunt chiauna. Fifitza mea a adormit pe la 23 si s-a trezit la 1:40, 4:10, 6:15 si la 9. A papat cate juma de ora si apoi a adormit cu tzitzi in gura, asa ca nu stiu daca se satura sau nu, dar noaptea nu o pot trezi nicicum sa pape mai mult. Aaaa, si papa cu ochii inchisi sa nu ii sara somnul cumva
Felicitari danaela! Bine-ai venit bb Tudor-Andrei!
Hai JD!!! Hai titi!!!
Pe mine vremea asta ma deprima....astept cu nerabdare weekend-ul, se anunta temperaturi de vara asa ca vom putea iesi si noi la aer .
kovacsc spune:
Ronina o ridic si in timpul mesei ca uneori imi dau seama ca nu este ceva in regula si cand o ridic tuseste si ii iese din gurita ce a mancat. Nu stiu mananca prea repede, ca uneori scoate niste sunete de zici ca nu are aer.
J.D. spune:
Felicitari, Danaela!
Noi am ajuns la termen si asteptam si tot asteptam. Sunt din ce in ce mai obosita pentru ca nu pot dormi mai mult de 3 ore pe noapte si alea cu treziri. Azi m/am trezit cu stomacul deranjat. sper ca de data asta sa fie semn de travaliu, desi nu mai sper.
Finn Constantine 15.10.2009 si 40+ Euan Tudor
danaang spune:
buna fetelor! felicitari tuturor care au devenit mamici intre timp, va doresc sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi, urez nastere usoara lui JD si Titi, iar acum sa va spun despre noi, crestem, mancam san si uneori Lp ca nu se satura,si as avea si eu niste intrebari :
1. cele care alaptati ce mancati , tineti ceva regim, deoarece Giulia la nici 2 saptamani a facut alergie, si mi-a zis dr ca de la laptele meu ca am mancat ceva ce nu i-a convenit, deci nici eu nu stiu ce sa mai mananc,
2.
cum va dati seama daca s-a saturat bebe la san, deoarece noi adormim la san si cand ii scot sanul incepe circul, cum as putea sa o dezvat de acest obicei?mai mult se joaca decat sa manance
va o zi frumoasa cu mult soare va doresc
hai JD SI TITI
dana_cp spune:
Felicitari Danaela! Recuperare rapida!
Bine ai venit Tudor Andrei! Sa fii sanatos si papacios!
amy25 spune:
FELICITARI DANAELA!
Multumesc Bunului Dumnezeu!
Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel
dia_tm spune:
Felicitari Danaela!!!!
Danaang, imi pare rau ca a facut bebe alergie ... dar sigur e de la papica? ...pot fi multe alte cauze;
Eventual studiaza lista de alimente pt diversificare si evita-le pe cele care au sanse mari sa fie alergene... altceva nu stiu ce ti-as putea sugera; dar pediatru daca e destept si stie ca e alergie de la ce ai mancat tu, nu e in stare sa-ti si recomande o dieta, sau o lista de alimente pe care sa le eviti?
La noi cu greutatea iar imi fac griji...da, a zis pediatra ca e ok , dar de 4 zile Lavinia stagneaza cu gratie, adica ne jucam de-a +10g, -20g ... si nu-mi place deloc; in rest nu da semne ca ar avea probleme, ca i-ar fi foame, ca nu se satura ...ufff... asa fete am, de le apuca dieta din prima luna de viata.
Dar trebuie sa va mai marturisesc ceva ... ieri chiar am facut-o lata; stiuc a neurornii sunt inca afectati de hormoni de sarcina etc., dar nici chiar in halul asta.
Miercurea Adri vine cu busul de la gradi si o astept in statia de bus (200m de casa) la 13:40. Ieri la 12:30 i-am dat la bebe sa pape, apoi am deschis un pic geamurile si chiar ma gandeam ca afara ploua, dar pana merg eu dupa Adri, peste vreo jumatate de ora, poate se opreste ploaia ... si dupa un minut suna cineva la usa: soferul de la autobus cu Adri.
Eu dau sa intreb ce s-a intamplat si de ce au venit asa devreme, si cand ma uit la ceas...era 13:40 iar eu ar fi trebuit sa fiu in statie . Habar n-am cand a trectu timpul si cand s-a facut ora respectiva si nu-mi vine sa cred ca sunt chiar atat de aiurita incat am uitat sa merg sa iau copilul de la bus.
I-am promis fetei ca de-acum imi pun alarma pe ceas in fiacre zi cand trebuie sa merg dupa ea, sa nu mai afac asa o faza penibila.