Strengari 54 -Bv danaela! Hai J.D., titi!
Raspunsuri - Pagina 3
monna3 spune:
Ehe Irina tu crezi ca tot timpul am asa program? Am avut inainte ca acum de ceva timp il cam chinuie burtica. Nu plange dar se trezeste si se screme rau, uneori mai si scanceste. Asta noapte a dormit de la 9 pana la 1 si apoi pana la 3 s-a tot chinuit. A dormit apoi panai la 5 si iar a inceput chinul si a tinut-o asa pana la 7.15, a adormit si acu la 8 s-a trezit iar. Nu stiu ce sa-i mai fac... Il pun de fiecare data la ragait si de cele mai multe ori reuseste, ii fac masaj pe burtica dar se pare ca nu-l prea ajuta. Stiti vreun remediu pt asta?
JD, danaela, titi inca un rand de agitate poate se hotarasc si strengarii vostri sa vina
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
Tala spune:
Meg pai tati a stat langa David (mai putin cat l-au operat) si asta a fost norcul pt ca altfel il sedau la nesfarsit si-l indopau cu algocalmin, insa eu am povestit ca-l amenintau ca-l dau afara si ii spuneau sa nu mai mangaie copilul
JD te cred ca e greu
Miha poate e de la scutece (David se irita de la Pampers sensitive de exemplu) sau de la o crema ceva cu care il ungi
Pt conjunctivita lapte de mama (nu obligatoriu mama copilului) - am vazut si un articol pe grupul pt alaptare de pe fb
Irina daca ajunge sa planga suge cu aer si apoi ne chinuim mai tare (mai reusesc sa-i deschid pliscul apasand putin pe barbita - tati a descoperit metoda)
O sa incerc si eu cu vigantol picurat in gurita (tot asa dimineata pt ca si eu uit sau am impresia ca am uitat si habar n-am daca i-am dat sau nu, merci de pont cu primul pampers Dana)
Eu tocmai ce m-am certat cu soacra care a spus ca nu ma mai ajuta am rugat-o sa defineasca 'ajutor' pt ca am impresia ca nu stie ce-i aia in conditiile in care nu ne vedem cu saptamanile.
carstea spune:
Fetelor a salvat cineva link-ul de la Dara cu salteluta aia speciala de dormit cu plan inclinat?vreau sa iau si eu una urgent si nu imi aduc aminte cum se numea.
Noi am avut o noapte mai buna.Am chemat ajutoare sa stea cu emmma sa ma pot ocupa de Rares si a fost fata finuta si nu a chinuit-o pe bunica prea tare iar eu am dormit prima noapte in ultima luna cateva ore legate.de mai multe ori.Abia la 5 am intrat iar in tura cand a plecat bunica.
ahhh ce viata
happylica spune:
ronina, eu stiu ca diversificarea la copiii alaptati la san e bine sa nu fie facuta pana la 6 luni. dar vezi ce zice pediatrul.
amy, noi interfon avem de la primii pasi. adica www.ibebe.ro/products/Interfon-digital-copil.html" target="_blank">asta
chiar acolo l-am comandat.
noi avem ceva prb. alexia de 2 zile plange mai mereu. ea nu e plangacioasa de fel. am fost la pediatru si are.. otita. cand o apasa usor langa urechi.. urlaaaaaaaa.. asa ca.. avem tratament. speram sa fie mai bine de maine.
nu inteleg.. eu ii pun mereu caciula.. o sterg in urechi.. chiar nu inteleg unde am gresit..
fug.. avem o surpriza in 'chiloti' (pampers)
Mirela, mami de Alexia
dana_cp spune:
Happy, n-ai gresit tu nicaieri. Bebelusii.. bebelusesc! Cu colici, conjunctivita, otita, etc.. D'ale lor.. Nu-ti mai face procese de constiinta
Sa fie bine Alexia cat de curand! Pupam printesa frumoasa!
strumfy_12 spune:
Salutare!
Dana eu am dat completare de nevoie... si ii dadeam intai san si apoi LP la fiecare masa pt ca nu am stiut cum sa cresc cantitatea de lapte atern si pt ca nu am avut curaj sa o fac. Acum nu as repeta greseala... pt ca daca ii dai LP iti scate tie lactatie si ii creste stomacul lui mai mult si totdeauna va cere mai mult...Din cauza supra alimentarii in maternitate cu LP am ajuns noi la completare de LP.
Si Cami mananca des... dar am observat ca mananca putin...iar uneori vrea san numai de alint(cred ca verifica daca n-a ramas fara) asa ca sunt convinsa ca se satura... si dovada e ca uda destule scutece... si ca ia in greutate. Iar cu flacaul tau care a luat 8 cm intr-o luna nu m-as intreba deloc daca se satura... e clar ca ii prieste ce papa din moment ce creste asa frumos.
irinaelena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala [ O sa incerc si eu cu vigantol picurat in gurita (tot asa dimineata pt ca si eu uit sau am impresia ca am uitat si habar n-am daca i-am dat sau nu, merci de pont cu primul pampers Dana) tablouri pentru copii |
Ai sa razi, dar eu la andrei aveam un carnetel in care bifam ca i-am dat vigantol . Acum la maria inca n-am simtit nevoia ca ii dau tot dimineata, cand ne trezim si vad ca ma tine memoria
Tala spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irinaelena
Ai sa razi, dar eu la andrei aveam un carnetel in care bifam ca i-am dat vigantol . Acum la maria inca n-am simtit nevoia ca ii dau tot dimineata, cand ne trezim si vad ca ma tine memoria Irina, mami de Maria si Andrei |
Irina chiar funny pt ca si eu am inceput sa bifez pe un calendar de buzunar dar...uit
Happy imi pare tare rau ca experimentati otita. Banuiesc ca e externa (asta se face de la un microb deci n-are legatura cu ce ziceai tu). Stiu prea bine ca orice problema, disconfort al copilului se transforma in mintea noastra de mame intr-o vina mare, in siguranta ca sigur am gresit ceva si e greu sa traiesti asa. Cum zicea si Dana: nu e vina ta. Pupam tare sa treaca repede.
inainte de nani mai agitam putin motatele pt JD, Danaela si Titi
monna3 spune:
Happy imi pare rau ca va chinuiti cu otita, sper sa treaca repede. Nu te mai gandi la prostii pt ca tu n-ai nici o vina. pup
Mai scot si eu o tura agitatele pt cele 3 fete :)
Povestea nasterii
monna3 spune:
Am vazut pe FB ca a nascut danaela
Felicitari mamico! Bine ai venit Tudor Andrei!
Asteptam detalii :)
Povestea nasterii