Strengari 54 -Bv danaela! Hai J.D., titi!
Raspunsuri - Pagina 19
J.D. spune:
Fetelor, si va multumesc pentru sustinere. eu maine ma internez iar vineri am progrmata cezariana, asa ca va rog sa va ganditi la noi si sa ne tineti pumnii. Luni am sa cer sa vin acasa si sper sa ma si lase.
Un gand bun pentru Ramona!
Finn Constantine 15.10.2009 si 40+ Euan Tudor
SuperMami_1 spune:
OMG, prin ce-ati trecut! Danaela, ma bucur din suflet ca sunteti bine si tu si Tudor. Chiar ca a avut noroc baietelul tau. Sa-i ajute Dumnezeu sa aibe toata viata si sa fie sanatos.
JD, normal ca ne gandim la tine si canalizam toate energiile pozitive spre tine O sa fie bine, ai sa vezi! Curaj, mami!
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
chitosenia spune:
Fetelor va pup pe toate..imi e dor de voi dar nu am reusit sa citesc nimic din urma..sunt o ingrata stiu dar sunt la un pas sa o pierd cu capu definitiv
Bebe vomeaza cel putin o masa pe zi (am avut zile si cu 2-3 mese vomitate) ma tem de boala refluxului gastroesofagian. Suntem la un pas de nebunie...mananca bine vreo 100 de ml si apoi vomeaza cu bolta tot ... va dati seama...body, perna, patura, hainele mele +MASA AIA E PIERDUTA... ma bucur cand ajungem la 600 de ml pe zi ...si avem aproape o luna...cred ca innebunesc sunt disperata efectiv si jur ca sanatatea mea mentala e la un pas de adio...am plans de nic nu va povestesc cat s cum..sunt o umbra..nedormita..nemancata ..fac tot doar sa manance ceva si sa nu vomite( in greutate nici nu mai visez sa ia calumea macar sa supravietuiasca ..stiu suna nebunesc astfel de ganduri imi trec prin cap de 1000 de ori pe zi..ma paste depresia.
Am nevoie de voi sa-mi spuneti daca aveti aceasi problema ce v-au sfatuit doctorii si cum procedati..doctorita noastra e in concediu vine saptamana viitoare..eu pana atunci ajung ori la balamuc ori la balamuc.
Va pup pe toate
kovacsc spune:
Supermami eu abia astept sa faca o luna fetita mea .Ma bucur si de perioada asta dar imi place si ideea ca creste si vom trece si prin alte perioada frumoase, abia astept sa ne recunoasca, sa ne zambeasca, sa ne jucam, sa povestim noi ca intre fete si pentru asta trebuie sa creasca /.
Chito imi pare rau ca treceti prin problemele astea, nu este usor sa vezi ca ii este rau copilasului si eu imi fac probleme numai cand vad ca o doare putin burtica si as face orice sa ii treaca. Din pacate eu nu stiu ce sa te sfatuiesc poate mamele cu experienta.
La noi nu vomita dar parca in ultimele zile scoate mai mult laptic pe gurita si proaspat si branzit, cand suge scoate asa niste sunete de zici ca are un furtun in gurita prin care vine laptele, se ineaca, se agita, si face ca un magarus cam asa sunt unele sunete. Chiar nu stiu ce poate sa aiba.
Fetelor eu am dureri de stomac si azi am facut scaunul foarte moale, sa continui alaptarea? Intre timp mananc orez, banane, ceaiuri...
Tala spune:
n-am timp acum ca sunt intre baite dar Chito stai linistita! David a avut RGE si vomita intre 1 si 3 mese pe zi (alaptat) cu jet inclusiv pe nasuc chiar si dupa o ora de la masa. Pana am invatat sa stiu cand se pregateste sa vomite si sa stiu cum sa-l tin (oblic cu fata spre podea) aveam si eu totul vomitat in casa. Nu i-am dat medicamente pt ca lua f bine in greutate (chiar fantastic de bine) si a trecut asa cum au spus medicii dupa 6 luni cand am inceput diversificarea. Din cate retin pana la urma cica 80% din bebelusi sufera de asa ceva in special baietii. Stiu ca nu-i usor, dar urmareste cum iti ia in greutate si daca ia si daac nu depaseste 3 episoade pe zi cred ca nu ai de ce sa intri in depresie (stiu...nu-i usor)
Dara si eu ma gandisem la torticolis, dar a verificat-o pediatra (si poti si tu pipaind-o pe lateralele gatutului). Am urmarit acum si Matilda inca mai adopta pozitia asta si acum (mai rar) pt ca sigur are arsuri (regurgiteaza, sughita ff des, si deschide gurita ca si cum ar vomita probabil cand ii vine acidul pe gat). Abia astept sa treaca.
in rest hai bebicii de JD si Titi!!!
monna3 spune:
La multe lunite Toma de carina!
La multe lunite Emma de oanace!
La multe lunite Miruna de dara76!
La multe lunite Vlad de SuperMami!
Dia las ca nu-i asa rau cu bretelute la 20 gr
Meg sa va fie de bine botezul si sa va traiasca micuta crestina
Ronina cum sunt rezultatele? Sper ca e totul ok
Carstea distractie placuta la petrecerea lui Rares!
danaela imi pare rau ca ati trecut prin emotii la nastere dar bine ca acum totul e bine
J.D. tin pumnii sa fie totul bine, nastere usoara si recuperare rapida . Curaj!!!
Chito imi pare rau ca va chinuiti asa, eu nu stiu ce sa-ti spun, al meu vomita dar nu foarte mult si dr a zis ca nu e de speriat. Sper sa scapati repede de episodul asta si tu sa ai o stare mai buna
Pupici
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
Tala spune:
Of Danaela! prin ce ati trecut! ce bine ca ti-ai ascultat instinctul! Si Matilda a avut nod pe cordon si circulara dar nici una nu a pus probleme insa am stat cu ceva emotii.
Meg sa va fie de bine botezul si primul concediu al Anei. Eu pur si simplu uit ca trebuie sa facem botez si n-am stabilit/pregatit nimic...sunt dusa....
marci_mami spune:
JD mult curaj si nastere usoara!
suntem alaturi de tine ,stiu prin ce treci dar gandeste-te ca totul o sa fie bine si vineri o sa-l ti in brate pe Euan.
Pupice la mamici si bebei
Hai Titi!
dana_cp spune:
Chito, si Gaza vomita, si nu reusesc sa-i gasesc vreun pattern. Ba vomita dupa masa, ba la o ora de la masa.. uneori trece si o zi fara sa vomite, alteori vomita dupa fiecare masa.. habar nu am. Pediatra mi-a zis ca e ok, atata timp cat ia in greutate - cum a zis si Tala. Incearca sa te relaxezi un pic (stiu, e usor de zis) si sa privesti problema cu sange rece si ia problema asa cum e - cum mi-a zis mie pediatra "de-ale lor, de'ale bebelusilor".
Incearca sa te si odihnesti putin. Dormi cateva pore bune legate si vei vedea ca vezi lucrurile altfel. ai grija de tine!!
Vai, Danaela, ce noroc, mamico! Bravo!
JD, muuulta bafta, sigur va fi foarte bine!
Bia_Mi spune:
Chito stai linistita k si Rebeca vomita tot lapticul dupa ce manca,deja intrasem in panica. Vomita de 2-3 ori pe zi,dar asta e ori ca mananca prea mult,iar knd vomita il vomita tot,ori ca se invata stomacelul cu laptele. Dar nu te speria,nu cred ca e ceva grav. E nasoala rau depresia asta,si eu am simtit-o pe pielea mea,sprijinul din partea familiei te va ajuta sa treci peste. Multa bafta!
Dana ma bucur ca sunteti bine acum si ca ati scapat!