Strengari 54 -Bv danaela! Hai J.D., titi!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

SuperMami: si Bianca raspunde la pupic
JD: stiu ca e greu, recunosc ca mi-au trecut si mie prin minte astfel de ganduri inainte de nastere, insa incearca sa te relaxezi, cezarienele sunt destul de sigure in ziua de azi, sunt convinsa ca veti fi bine si tu si bebe

Monna: bravo pt initiativa, si eu m-am gandit ieri ca ar fi timpul sa cream un mesaj insa am avut o zi nebuna. Azi m-am relaxat, iar acum ca a adormit Bianca mi-am permis sa mai aduc cateva "imbogatiri" la mesajul tau, sa vad daca va place o astfel de varianta.

"Dragi burtici, viitoare mamici de fluturasi si floricele, asa cum e obiceiul aici, am venit cu emotie sa va predam stafeta. Noi am avut parte de o odisee frumoasa si emotionanta, si va uram si voua momente cel putin la fel de placute si palpitante, multa putere si curaj, nasteri usoare, refacere rapida si cel mai important bebei sanatosi si o viata minunata alaturi de ei!
Semneaza mamicile strengarilor de martie-aprilie 2012"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Ronina sunt binevenite imbogatirile , mai asteptam si de la alte fete.
J.D. tin pumnii sa scapi de ceza si daca totusi ajungi la ceza sa fie totul bine.

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Neata,
Noi facem azi o lunita si ma simt cam aiurea, in sensul ca ma incearca niste sentimente contradictorii: tristete, ca trece foarte repede timpul, pe de alta parte sunt foarte incantata ca ne merge bine cu si papam tzitzi exclusiv, nu-mi inchipuiam ca poate fi asa usor si frumos sa alaptezi, dupa chinuiala de la Rares , stresata, sa fie bebelu sanatos sa ia bine in greutate, desi il vad cum se rotunjeste pe zi ce trece, i-a trecut icterul, are o culoare de bebelus sanatos si e din ce in ce mai prezent, intoarce privirea dupa zgomot, ne fixeaza cu privirea si gangureste de-mi umple zilele de veselie...etc...probabil ati trecut si voi prin starile astea,dar tot vreau sa povestim
Am reusit sa-l programez pentru controlul de o luna tocmai pe 10 mai...deci mai am de stat pe jar.
Ronina si Monna, foarte fain mesajul, nu am nimic de completat

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Dara, si mie mi-au zis la fel in maternitate ...dar degeaba; deja in maternitate, in a doua zi de viata, Lavinia a facut pauza de mancat 6 ore; s-a trezit intre timp, am pus-o la san, m-a muls moasa si a incercat sa-i toarne laptic cu lingurita in gurita ..aiurea, copil cu personalitate! n-a vrut sa manance si pace; dupa aceea i-a trecut si s-a pus iar pe mancat normal.
Acasa iar a avut o tura de dormit 5 ore ziua, si am incercat sa o trezim...nici o sansa! si daca nu s-a trezit nici de la ce facea Adri cu ea...atunci chiar nu-mi imaginez ce ar fi putut sa o trezeasca.
(dar si Adri dormea 5-6 ore din primele saptamani de viata si a fost ok, asa ca nu ne facem prea multe griji).
...daca bebe e ok si mai ales daca doarme, eu zic ca poate sta si mai mult de 4 ore nemancat; daca se trezeste nu strica sa-i oferi o masa, chiar daca nu o cere, dar daca nu vrea nu cred ca trebuie fortat.

Anca, ieri eram in graba si cu capul in nori... LA MULTI ANI !!!
Sper sa se rezolve rapid cu alaptatul si sa revina totul la normal (in varianta nedureroasa).

Ronina, eu incerc sa-i pun o babetica sub capsor ... recunosc insa ca Lavinia e mai micuta (si deja isi intoarce singura capul in partea cealalta) - la voi cred ca nici o sansa sa stea locului, cum o pui ...
La Adri avezm ceva paturite mici si subtirele (din bumbac, ceva de genul 80X80cm) - am primit un set de 5 si mi-au prins tare bine - le puneam pe post de pernuta tocmai pt regurgitat si le schimbam rapid; la noi n-am vazut asa ceva...desi poate au aparut intre timp.

Monna, mie imi place mesajul de predarea stafetei - scurt si simplu, dar cuprinde esentialul si suna bine
Binevenite si completarile facute de Ronina!

J.D., uite ca ati ajuns si la zoo - nu chiar in formatia in care ti-ai dorit, dar oricum ati fost toti 4
Nu te lasa coplesita de ganduri negre...va fi ok, chiar daca cezariana - asa cum nici un bebe nu e la fel ca altul, nici o nastere nu e la fel cu alta, si faptul ca prima data au fost ceva probleme nu inseamna ca vor fi si acum!

Supermami, sa va mearga in continuare la fel de bine, si nu fi trista! Timpul trece repede, dar acumulezi atatea amintiri superbe, care raman!

Despre noi: am avut parte de 2 zile ok, fara ploaie, si vreo 20 de grade ...Asa ca am iesit si noi la plimbari mai lungi (de azi revenim la frig si ploi pentru cel putin inca o saptamana)
Ieri dupa-masa a fost o iesire la iarba verde mai cu peripetii...cu bebe cu dureri de burtica si plans non-stop (mai bine de o ora) ...apoi alte probleme, si scutecele neincapatoare pentru ce a urmat, si bebe pus pe glume, care face diverse chestii chiar cand o schimbi ... s-au facut praf si hainute, si paturita, tot. Noroc ca aveam hainute de schimb...dar paturita? am sacrificat sfetarul meu ...si uite asa ma forteaza bebe sa ma adaptez la stilul belgian, de rochita cu bretelute la 20 de grade.

Pentru fetele din Timisoara, am si eu o intrebare dificila: ce locatii ar mai fi pentru un botez, vara, ideal cu loc de joaca (fiindca multi invitati vor fi pe la 3-7 ani)?
Probabil ideal ar fi cu terasa, ca va fi cald (si cum -am rezervat din timp, probabil vom merge pe varianta de duminica dupa-masa, pana pe la miezul noptii...si probabil va fi cald).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Citat:
citat din mesajul lui SuperMami_1

Amy, tricou sau body cu maneca scurta si pantaloni scurti si cu labutele goale, fara sosete. Eu il imbrac in functie de vreme, nicidecum in functie de varsta lui...mor babele de necaz

I am responsible for what I say. I am not responsible for what you understand.

Miha, ai grait pe limba mea

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai intai sa va salut pe toate , , ca mi-ati lipsit zilele astea!

noi am botezat-o sambata pe ANA, a fost totul extrem de frumos datorita nasilor care au fost atenti si la cel mai mic detaliu, am sa pun poze spre sfarsitul saptamanii cand o sa le primim de la fotograf. duminica dimineata i-am facut baitza si apoi..am pelcat la munte, la cheia(prahova), de unde ne-am intors aseara; am lipsit asadar motivat, am avut o mini-vacanta extraordinara!

aici vad ca emotiile sunt in toi, ne pregatim sa predam stafeta si mai agitam si niscaiva motate pentru JD si titi

fug la mandra mea, ca am lasat-o din brate si ma cheama inapoi sa o adorm mai bine vad...

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Meg, sa va fie de bine botezul.Sa va traiasca mica crestina! Ma bucur ca a fost frumos si v-ati simtit bine. Asteptam cu mare interes si pozele.
Happy,Dia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

SuperMami: asa e, trece extrem de repede timpul, nu-mi vine sa cred ca sambata deja facem botezul Cred ca e normal sa avem sentimente contradictorii, eu una cel putin la fel simt ca tine, ma ingrijorez repede, ma bucur la fel de repede cand o vad pe Bianca zambind si urmarind jucariile, ma topesc cand il vad pe tati cum o tine cu drag in brate si se joaca cu ea in tot felul, apoi iar ma stresez cand o vad cum vomita... e un amalgam de sentimente toate puternice.
Dia_tm: merci de idee, sapt. viitoare pleaca sotul in delegatie in SUA si poate gaseste el acolo ceva paturele subtiri si mai reci de tinut pe patut. Locatii de botez cu terasa sincer nu prea stiu, insa poti incerca la Casa Bunicii, acolo stiu ca au si loc de joaca. Eu nici nu am stat sa caut locatie, am decis din start ca facem tot acolo unde am avut nunta (Casa La Fayette), ca ne e draga patroana si e f aproape de casa. Avem si noi vreo 11 copii, nu e terasa insa am angajat o animatoare sa faca program de joaca cu ei cateva ore (jucat cu baloane, pictat pe fata etc)
Meg: bravo pt botezul si minivacanta placute

Sa mai scot un rand de motate, poate astea vor fi cu noroc: Hai JD, hai Titi!

Noi azi am fost sa-i recoltam Biancai pt hemograma, astept rezultatele deseara, sper sa fie bine si sa scapam de anemie si de picaturile de fier ca tare nu ne plac Asa in obrajori a prins culoare, eu chiar sper ca e totul in regula acum. Am emotii pt botez sa nu o apuce vomitatul sau tipatul de foame ca nu te mai intelegi cu ea cand o apuca si nu o pot hrani chiar inainte de plecare ca risc apoi sa dea lapticul pe-afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna fetelor

Noi nu avem nimic nou de zis.Zilele noastre se scurg intre mese si pampersi.Vremea nu e prea buna asa ca nu iesim .
Duminica avem petrecerea pt ziua lui Rares care face pe 7mai 5 anisori.Sper sa ne descurcam cu 20 de copii.Am inchiriat o sala si bouncy castles.
Eu sunt mai toata ziua singura cu fata si desi uneori doarme nu ma mobilizez sa fac nimic.Ieri insa a plans de burtica si a varsat laptic cam 3 ore asa ca eram chiauna de foame si nu am putut sa o las jos din mana.
Mama desi sta la 10 min de mine are grija de baiatul sorei mele si nu poate sa ma ajute si sincer cand poate parca nu o lasa inima sa piarda timpul liber pretios.
Casa e cu fundul in sus ca Daniel a fost la un curs ziua si noaptea la munca in ultimile zile asa ca am o stare nasoala.

GATA CU PLANSUL DE MILA.

Emma are nopti mai bune decat saptamanile trecute.Chiar daca are dureri o lasa dupa 12 nopatea si face pauze destul de mari intre mese noaptea.Uneori si 4 ore catre dimineata.
Azi noapte am lasat-o pe burtica dupa ce au lasat-o durerile pe la 11 jumate si la 2 inca nu se trezise sa pape si dormea asa de profund incat am simtit nevoia sa o trezesc sa fiu convinsa ca respira.Cred ca asta e dupa discutia de ieri.

Durerile s-au mutat cumva si pe perioada zilei asa cum imi doream dar asta ma leaga cumva de maini sa mai fac si altceva.In wrap nu-i place.

Ieri am inceput cursul de masaj bebelusi.Sper sa ajungem la toate 5 sedintele dar sincer e greu cu iesitul din casa cu mesele...oricum e ceva ce vreau sa invat sa fac inca de la Rares.

Felicitari pt botez tuturor bebeilor.Vad ca a inceput valul.Noi o sa-l facem pe 9 iunie.Abia am facut lista invitatilor.Vreo 25 de persoane numai familie si prieteni f apropiati.

va doresc zile si nopti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Buna fetelor,

Noi am ajuns acasa si incepem sa ne adaptam unii cu altii...

Acum sa va povestesc cum a fost la noi.... Miercuri pe 25 m-am trezit cu un sentiment cam ciudat, iar bebe facea miscarile f lent si greoi.... eu aveam dureri de bureta.... programare aveam abia vineri dar am sunat doctorul sa ne vada...eu credeam ca poate ne pregatim de nastere...
Mergem la doctor si cand verifica frecventa batailor lui bebe erau 180...190... adica tahicardie grava.. am intrat pe monitorizare jumatate de ora.... o tinem tot asa, rar scade pe la 160-170.... intram in operatie de urgenta, il scoatem pe bebe si doamna doctor vede apoi ca avea cordonul innodat...nod adevarat.... toata lumea incepe sa-i zica Tudor norocosul.... daca nu mergeam era posibil sa se intample o tragedie, bebe nu mai primea bine nimic prin cordon.... doar cand se misca in anumite pozitii primea cate putin....

Bine ca totul s-a terminat cu bine.... acum suntem cuminte, mancam doar lapte de la mami si se pare ca ne saturam... maine dam proba cu cantarul.

JD, Titi sper sa vina bebeii cat mai repede....

Mergi la inceput