Strengari 54 -Bv danaela! Hai J.D., titi!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Scuze de greseli dar scriu de pe telefon :)

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Fetelor, bebeii vostri dorm arcuiti cu capul tras pe spate cat sunt pe o parte?

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Al meu nu-si da capul pe spate. Mai nou il pun pe o parte si el se intoarce si doarme pe spate.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

La multi ani Anca!Imi pare rau pt problema cu sanul.Eu am avut canalele infundate dar nu semana cu ce povestesti tu.Se intarise tot sanul aproape .cred ca e altceva,
Vb cu consultanta.ma gandesc la tine.

Mergi la inceput

Carstea cand se intareste tot sanul deja e infectie si asta inseamna ca sunt mai multe canale infundate. Eu am avut de amandoua :)

Azi, teoretic ar fi ultima zi a noastra la odisee dar pt ca inca n-au nascut cele 2 fete mai stam...

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Irina, Dara, Mona, Cristina, multumesc pentru raspunsuri. O sa iau legatura cu Rox Dudus (cred ca mai am si nr ei, ca am sunat-o in prima saptamana), daca nu, ii scriu pe fb. Multumesc!!!!

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

buna fetelor!

J.D. si titi intru si eu la galerie, poate se hotarasc bebeii sa isi scoata nasucul afara!

Dara a mea isi mai da capul asa cum zici tu. tin minte ca si Serban mai dormea asa.

Anca eu mi le desfundam la dus. tineam jetul de apa fierbinte (cat de fierbinte suportam) pe sanul respectiv si masam incontinuu pana incepea sa tasneasca si pana mi se decongestiona nodulul. asta daca nu reusea bebelul sa mi le rezolve.

eu va citesc fetelor dar sunt intr-o pasa hormonata rau si nu prea am ce zice decat s ama vaiet de toti din jur. sunt chiauna de somn, sotul cum va ziceam mai demult de cand a inceput serviciul iar s-a reintors la vechile naravuri si ma ajuta mai mult nu, soacra imi face program ca se plictiseste si pentru ca nu are ce face i se pune pata pe diverse chestii (cum ar fi schimbatul vasului de toaleta si a instalatiei electrice de la noi din casa) fix acum cand prioritar sunt cu totul alte lucruri... mie imi vine sa dau cu ei de pamant si nu ma mai tin nervii pentru abordarea de care vorbea Dara mai demult... si rabufnesc si injur si sunt "arici" tot timpul.

noroc cu copilasii ca ei imi insenineaza ziua!

va pup !

mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Bia problema asta iti mai lipsea. Am mai trecut si eu prin momente din acestea desi el nu a mai avut nici o prietena inaintea mea, ne cunoastem de cand era in clasa a 11-a, dar in 14 ani de relatie nu se poate sa nu mai ai si ganduri din astea. Insa el mereu se amuza pe seama mea si imi zicea ca sunt prostuta si faptul ca ma asigura mereu ca ma iubeste si sa nu ma mai gandesc la prostii reuseam in cele din urma sa ma mobilizez si sa trec peste. Probabil ca nu ai motive sa te ingrijorezi dar conteaza si atitudinea lui. Pe mine m-a ajutat sa discut cu el problema si sa ii spun ce am pe inima.

Anca imi pare rau pt problema si ca nu stiu cum sa te ajut sper sa o rezolvi cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Dara Andra imi dormea asa... iar Cami vad ca o pun pe o parte si pt ca are la spate o paturica pusa special ca sa nu se intoarca pe spate) intoarce doar capul si ajunge cu nasul in paturica...asa ca ori pun paturica de la umeri in jos ori nu mai pun.
Pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Lady uuff, prin ce ati trecut si voi.. sa dea Domnul de acum sa fie bine

Aredwynn, La multi ani!!!!
Incredibil cu soacra-ta!
Vroiam sa te intreb, pe tine te mai doare burta (ca atunci cand ti se strangea uterul) cand alaptezi?
Bafta mare cu sanul!

Tala, am ras sa mor! Esti geniala!

Ronina, da, vreau si plodul 2. Inca ma gandesc daca sa-l fac sau sa-l cumpar pe la 1 an, dar e musai sa fie doi. Asa cum eu nu-mi imaginez viata fara sor'mea, tot asa vreau ca Gaza sa creasca cu o sora (sau frate, fie..).
Si a ta soacra la fel de horror.. Doamne, ajuta-ma sa nu devin o mama psihopata de baiat!

Irina, multzam de link. Nu vreau sa te dezamagesc, dar la Gaza au inceput colicii dupa 4 saptamani :(
Sper sa treceti voi fara!

Dia Sa stii ca te inteleg perfect! SI stai linistita, si eu am avit showuri cu mama... Numai ca eu nu ma abtin, spre deosebire de tine.. si ii zic exact ce simt. Ea crede ca ma tolereza ca-s eu lauza nebuna, dar jur ca am si dreptate!!
Uff, sper sa-ti fie si tie din ce in ce mai bine.. si nu ezita sa vocalizezi ceea ce vrei!

Bubu multa putere iti doresc! Si iti zic acelasi lucru, nu ezita sa-ti exprimi dorintele si nevoile! Si cu sotul, dar mai ales cu soacra!!!

Dara, Strumfi, Supermami, Mona si toooaate fetele va pupic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
La noi nimic nou, deja devine frustant. Toata lumea ma suna sa ma intrebe si daca sun pe cineva primul lucru ma intreaba daca acum nasc sau daca mi sa rupt apa. Si ai mei tot asta intreaba. Dar se pare ca lui cred ca nu ii place luna aprilie si vrea sa se nasca in luna mai.

Fetelor si eu la Edi pana am descoperit ca datorita faptului ca aveam foarte mult lapte, trebuia sa ma mulg dupa ce il hraneam pe edi, am facut de 2 ori febra laptelui. E foarte dureros si periculos, deoarece poti sa iti pierzi laptele. Eu am reusit sa mi le desfund cu masaj si masaj dureros de plangeam si imi venea sa ma sui pe pereti(masajul mi-l facea sotulsau cumnata , ea mi-a arata cum se procedeaza) si daca nici asa nu se desfunda toate canalele atunci trebuie supt de cineva cu multe putere, un copil mai mare(de 2 ani sau asa ceva) sau sotul. Stiu ca e putin ciudat dar a doua oara doar sotul a reusit sa imi desfunda canalul care nici cum nu a vrut sa se desfunde prin masaj. Dar se simte care canal e cu probleme, e mai tare si dureros.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 40+ Robert Aaron

AMR PUTIN

Mergi la inceput