Strengari 54 -Bv danaela! Hai J.D., titi!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Am fost la control acum 3 sapt si mi-a zis k e ok,k tre sa-mi vina CM si sa iau anticonceptionale dupa. Dar a trecut ceva timp si nimic!Doamne fereste de o a doua sarcina acum pt k nu pot sa o tin, a zis dr k peste 2 ani urm bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Dara, Anca: cand va decideti la crema de soare, pls share info sa vad si eu ce ar fi de luat, ca nu am asa rabdare la studiat piata
Anca: cum sa nu ti-o dea cand ii e foame, ce-i in capul ei?
Irinaelena: stiu fetele noastre ce vor Problema e ca Bianca vrea sanul mult prea mult, aseara a stat 5 ore cu pauze mici, mi-a ferfenitat sfarcurile, nu se mai raresc o data puseele astea?
Dara: sunt de acord cu tine legat de umbra la mare, am fost acum cativa ani in Rep Dominicana si m-am bronzat tare bine stand la umbra palmierilor Yeeei, frumoase pozici, mai vrem!
Dia_tm: offf, am un deja-vu cu ce povestesti tu acolo, dar mai bine nu ma mai gandesc acum ca nu vreau sa ma plang iar

Ma gandeam si eu ce si cum sa facem la vara cu concediul, sa ajungem pe undeva dar parca mi-e teama sa plec de-acasa cu bebe mic dar parca prind curaj cand va vad pe voi cum va planificati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Ronina credeam ca doar eu am doborat toate recordurile la stat ore in sir la san. In ultima vreme nu a mai fost chiar asa dar cand am venit din maternitate in prima seara a stat de la 6-10 si de la 11-5 dimineata, cu mici pauze, cand am cedat si m-am dus la sotul meu sa ii spun ca nu se satura copilul si sa ii dea lapte praf. Si au mai fost cateva seri cand am stat tot asa vreo 4 ore. Ce ma mir este ca nu am absolut nimic la sani, la sfarcuri, niciodata nu m-au durut sau sa ma usture, uneori ma mai gadila si imi vine sa ma scarpin

Si noi ziceam inainte sa se nasca ca prin septembrie ne-am duce pe undeva la mare, dar eu nu tin neaparat, vedem atunci ce va fi, cum ne vom descurca.

Nu stiu ce sa cred despre dormitul pe burta pt ca si in acest caz parerile sunt impartite. Cineva spunea ca ambii ei copii au dormit exclusiv pe burta. Mai studiez problema....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
N-am intrat zilele astea din cauza botezului. Ieri am botezzat-o pe Cami si n-am avut timp decat de curatenie, mancare... si copii logic. Sunt terminata de oboseala. Am intrat sa citesc dar mi se inchid ochii... probabil o sa citesc maine sau in prima repriza de alaptare.
Bia-mi si mie la Andra mi-a venit CM devreme, apoi la 28 zile iar apoi la 3luni jumate...si am stat cu stres sa nu fi ramas. Am intrebat dr si e normal sa nu fie regulat si sa vina aiurea in primele 2-3 perioade, abia dupa se regleaza...
Atat ca nu mai vad tastele.

Mergi la inceput

Felicitari pt botez. Pup strumfy

Mergi la inceput

Neata fetelor! Se pare k sunt cea mai matinala de aici. Oricum scriu cu ochii inchisi...mor de somn,dar vreau sa va spun 2 lucruri.
1. Aseara Rebe a avut colici si una peste alta s-a stricat si feonul,am leganat la ea aproape pana dimineata.
2. Asta e cel mai important! Cred ca o iau razna. Vineri veneam cu sotul din oras,iar la un semafor...ce credeti ... fosta lui prietena dinaintea rel noastre era chiar la semaforul ala si i-a tras un zambet foarte interesant. Recunosc ca era o fata frumusica si slabuta...iar eu sunt cam grasa k nu am reusit sa dau multe kg jos. Si asa au inceput temeile mele,k poate il cauta,il suna. Asa ca m-am hotarat sa intru urgent la regim,dar problema e alta...de 3 nopti,in orele putine pe care reusesc sa le dorm,visez k ma inseala. Aoleu...sunt groaznice visele astea! Ce ma fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Cred ca am dat de belea Fetelor care ati avut problema canalelor infundate, cum a fost, ce ati simtit? Pe mine ma durea la alaptat de vreo 2 zile unul din sani si, pana ieri, am crezut ca ma doare rana de la baza sfarcului, de pe areola, insa am descoperit ca nu e asa. Eu aveam pe areola respectiva niste punctulete albe, minuscule (acum nici nu se mai vad), iar in locul respectiv simt acum o mica umflatura, foarte mica, dar extreeeeem de dureroasa. Nivelul de durere cand alaptez e de 10/10 (gen cea mai puternica durere de contractii), iar dupa alaptare ramane o durere de 6/10 care scade in intensitate abia intr-o ora. Am sunat-o pe consiliera in alaptare, dar e plecata, asa ca mi-am facut o programare la medic, ca mi-e frica sa nu dau in vreo infectie. Faza e ca singurul ginecolog liber azi e barbat (deci stie mai mult de o gramada cu alaptatul) si e diseara la 6... Nu stiu ce fac pana atunci, ca ma doareeeee Daca ar fi canal infundat, ar durea tot canalul, sau doar locul cu blocajul? E posibil ca acel blocaj sa fie in zona areolei? Daca nu e canal, e o glanda a lui Montgomery si nu am gasit mare lucru despre ce sa faci in cazul asta... O sa incerc pana diseara cu varza.

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Anca, da-i un mesaj lui Rox Dudus,e consiliera in alaptare si e f saritoare

https://www.facebook.com/profile.php?id=1383471477&ref=ts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Anca, cat m-au durut pe mine am facut cum a zis Sovi, sa stau cu sanul intr-un castron mare cu apa cat suport de calda si masaj. Daca se inroseste stiu ca trebe rece si antibiotic.

Fetelor, bebeii vostri dorm arcuiti cu capul tras pe spate cat sunt pe o parte?

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Anca, da, cred ca ai un canal infundat. Nu doare tot canalul ci numai acolo unde ai unflatura. Pune varza, fa-ti masaj, pune comprese fierbinti inainte de alaptare si pune-o pe Natalia sa suga cat mai mult si la fiecare alaptare incepe cu sanul problema. La mibe de fiecare data Andi mi-a desfundat canalele. Tin pumnii sa scapi repede si usor; pup.
J.D., titi??? Ceva noutati?

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput