Strengari 54 -Bv danaela! Hai J.D., titi!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara ce bine ca te-ai indurat sa ne arati si noua niste poze E o dulceata minunea ta.
Legat de creme de soare am citit (evident nu mai stiu unde, dar a trecut ceva timp) ca cica in Australia unde cancerul de piele apare cam la 80% din populatie este datorat pana la urma mai mult cremelor decat soarelui. De atunci mi-au cam expirat cremele pt ca am fost mai reticenta. Eu am ales sa ma feresc de zilele si orele periculoase. La mare nu cred ca vom ajunge anul asta (desi cu David am fost prima data la 9 luni) si vom prefera in mod clar umbra si hainute protectoare. Eu foloseam crema de la Mustela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Anca, merci de link, am vazut ce exista. Interesant spray-ul ala. Nu am priceput daca nu cumva unele-s nocive doar pentru mediu, nu si pentru pielea lu' bebe.

Eu nu-s de acord cu umbra la mare, medicii zic ca e o iluzie, pentru ca vin prea multe raze indirect, ma refer pentru pielea bebelui pana in 2 ani. Si unde-s hainute e una, dar ma refer unde-i pielea goala. Tre' sa aflu de cand e voie crema, ca am o strangere de inima cand tot trecem pe la soare in zone mai extinse in plimbari. Sper sa nu uit sa intreb pediatra data viitoare.

Da, nu faceam misto , chiar se cheama la botezuri toate alea. Sunt acum trupe specializate care ofera 5 in 1...adica inainte chemai separat contorsionista si buricista, separat ursitoare, etc. ...acum s-au adunat si ofera aceeasi trupa toate serviiciile, dansuri, ursitoare (in afara de 3 ursitoare bune, acum a aparut si una rea si un povestitor), contorsionista, buricista, care poate capata si tendinte de stripteusa (trece pe la invitati sa-i bage bani in chilotei, etc.). Am vazut cu ochii mei la un botez si in rest am mai vazut pe youtube.

Eu nu vad poze de la nunta la tine in profil :(.

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Pai cred ca a cautat toate ingredientele www.ewg.org/skindeep/" target="_blank">aici. Probabil ca ingredientele sunt nocive pt pielea lui bebe. Chiar vroiam si eu sa iau crema pentru cand iesim in oras, mai ales ca are pielea foarte deschisa, ca tati. O sa cercetez.
Albumul cu nunta e in photos, August 31 se numeste. Incerc sa pun link, sper sa mearga.

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Hi!

Noi intentionam sa mergem la mare cu o dinasta http://www.imaginarium.ro/jocuri-pentru-plaj%C4%83/ecommerce_12/51752/ si cu hainute uv. Doar la ore rezonabile, ovcors.

Dara, ti-am vazut mandretea

Anca, super pozele de la nunta. Ati avut calusari? eu-s fan calusari.
Am ras nervos de ce ti-a zis soacra cu sala, ca si maman mi-a zis in cateva randuri ca asa grasa nu m-a vazut niciodata, si sa am grija sa slabesc. asa mi-a zis la fiecare sarcina/lauzie -e exact ce ne trebuie sa auzim.

Irina, Tala, stiu ca pot fi colici pana la 3-4 luni, dar eu mi-am propus sa fiu optimista :D si sper ca daca nu apar pana la 3-4 sapt, nici sa nu vina. Mai caraie Iustinache cand nu iese kk cand vrea el, dar e ok.
Irina, totusi petrecerea rasunatoare o voi da cand se calmeaza terorista, nu cand trece luna.

Lady, m-am infiorat ce ai pove cu bb, bine ca ati depistat la timp! sper de acum sa ia constant in greutate.

dau send, ca bazaie bb. azi sunt singura acasa cu ana si bb, omu m-a rugat sa le dau liber lui si lui Sasa, viseaza demult la un we la munte "father &son".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dara, eu la Finn am folosit crema protectoare fara paraben si am avut o protectie pt carut koo di pack it stroller sun and sleep shade black. acum va trebui sa iau alta pentru ca am dat/o pe cea veche. tot de la koo di am si scaun de panza pentru bebe peste 6 luni si vreau sa cumpar neaparat o chestie de pus pe fereastra care obtureaza lumina. La noi se lumineaza de la ora 4 in iunie si e cam nasol cu somnul la copii. Finn la maxim 5 am se trezea anii trecuti.

Nu stiu ce sa mai fac sa/l determin pe bebe sa isi arate nasul. Bai foarte calde, mancare foarte condimentata, mers, alergat, carat Finn nu au ajutat pana acum. Tot mai sper ca nu ajung iar la cezariana. Sotul nu ma ajuta deloc, am devenit foarte frustrata, dar nu am ce sa fac. O sa vada el cum e dupa nastere. Cand probabil o sa vrea el si o sa si/o ia in freza de la mine. O sa ma fac scorpie.

Kovacs, eu nu as lasa pe bebe atata timp pe burta si nici nu i/as pune paturici sau plapumi sub burta. E greu cu somnul la inceput, dar mai importanta este viata si sanatatea bebelusului. Ai grija.

Lady, multa sanatate va doresc si sa nu mai aveti probleme.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic...

Va pup si va doresc o duminica frumoasa.

Finn Constantine 15.10.2009 si 40+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Marci, ma bucur ca sunteti ok si ati ajuns acasa!
Imi pare rau ca au fist complicatii si a durat atat de mult pana sa va lase acasa... sper de acum incolo sa fie totul bine, si sa nu mai aveti parte de nici un fel de probleme!

Dara, Dana, ma bucur sa va mai citesc! n
Mi se facuse dor de voi!
Cu soacrele trebuie sa fie tare greu... e si perioada asta de irascibilitate ...eu deja nu mai inteleg nici cu mama

Creme solare, noi am folosit pt Adri de la 6 luni (era cald, vara... nu pouteam evita cu totul soarele); am optat pt Bubchen, factor 30 (dar Adri are o piele tare faina, care s eintelege bine cu soarele...daca era mai sensibila cred ca luam factor mai mare).

Lady X, imi pare rau ca atu avut asa probleme;
Eu sunt mult prea curioasa ca sa nu am cantar la indemana ...si-asa sufar de paranoia, fara cantar mi-as face mult prea multe griji.
Dar daca bebe cauta sanul, poate nu strica sa il mai pui si la san, chiar daca cea mai mare parte din laptic o bea din biberon, daca ii face placere sa stea la san (si iti lipseste si tie) chiar nu cred ca ar putea fi vreo problema.

Apropo de cantar, duap ce a laudat-o pediatra a a pus bine in greutate m-am panicat ca a stagnat vreo 5 zile la 3,5kg; dar de 3 zile s-a horatat fata iar ca vrea sa creasca...aseara avea 3,7kg.
Si la 2 saptamani a depasit greutatea de la nastere, asa ca m-am linistit
(asta pana imi gasesc alt motiv de stres, ca paranoia asta tot se manifesta ea intr-o forma sau alta)

...sa nu ma intelegeti gresit, imi pare rau sa aud ca hormonii va joaca feste ...dar pe de alta parte ma bucur un pic ...pentru ca inseamna ca nu sunt singura. Am si eu niste stari de spirit...

Noi raportam o noapte asa si-asa...de fapt o dimineata nasoala.
Am reusit sa facem baie mai repede si sa mergem la nani la 22:00 ; s-a trezit pe la 2:30 pt papa, plus portia 2 la 3:15 ...apoi trezit la 5:45 ...si de atunci plans si marait si mancat si vomitat ... (am avut proasta inspiratie aseara sa mananc ceva sandwichuri cu ceapa verde...si mi-a picat tare prost si mie, si am impresia ca si Laviniei...dar daca am facut deja prostia aseara, acuma dimineata ce mai pot sa fac)
Oricum, eu sunt acum pachet de nervi ...mama treaza de la 6:00, linistita si relaxata, ne lasa in pace, eu pierd vremea cu bebelina si nu mai stiu ce fac cu ea si sunt varza de somn ... si pe la 9:00, cand in sfarsit se linisteste si bebelina si se calmeaza dupa mai o portie de laptic, vine si mama sa ma intrebe daca "a fost rea bebemina azi-noapte" si cica o ia ea ... ACUMA??? cand e deja calma si pasnica si mie mi-a fugit tot somnul??? as fi apreciat enorm o astfel de oferta pe la 7:00, nu pe la 9:00. La 9:00 nu mai am nevoie sa o ia nimeni pe bebe! Dimpotriva, as vrea sa stau eu cu ea acum, cand e calma si dulce.
Ce treaba asta? eu ma ocup de ea cand plange si e maraici, si cand e cel mai dulce copil din lume mi-o ia altcineva.

Deja pe la ora 8:00 ajunsesem in stadiul in care eram suparata pe toata lumea si ma gandeam ca azi nu mai vorbesc deloc nici cu mama nici cu sotul... daca dupa ei bebe e doar in grija mea, atunci raman cu ea toata ziua si pe ei nici nu-i mai iau in seama. Intre timp a trecut sotul sa vada ce facem si s-a purtat tare frumos asa ca pe el l-am iertat.

Ma abtin de la alte comentarii si sper sa-mi revin curand. Ca daca spun tot ce-mi trece prin cap acum...o sa ma sperii si eu daca o sa citesc mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Si eu vorbeam azi cu sotul de mers la mare. Eu nu m-as duce, ca in casa pot sa stau si aici in Bucuresti . Dar Andrei ar fi bine sa mearga... Ma gandeam sa ii trimit pe ei 2 cu bunica... Mai vedem.

Dar de mersul la munte ce parere aveti? E la fel de rau soarele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Salutare! Ce faceti mamicilor? Eu am avut o noapte super,i-am facut aseara baie Rebecai(dupa 3 zile k i-am facut vaccinul) pe la 21,apoi a mancat,am infasat-o,iar pana la ora 5:30 nu s-a trezit deloc. Cea mai odihnitoare noapte in aceste 2 luni.
Mamicilor mie nu mi-a venit CM si sunt putin ingrijorata pt ca de o luna nu-i mai dau nici piept. Nu e cam mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Multumesc pentru idei, J.D. de la ce varsta ai folosit crema?

Irina, de munte nu stiu, de mare stiam ca ziceau medicii ca macar primii 2 ani, nu, daca era dupa ei, si mai mult, cat nu isi da seama copilul ce-i aia mare, de fapt si unde e el plecat, etc.

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Hello,
Dia, imi pare rau ca ai o stare nasoala. Tin pumnii pentru zile mai bune si mai lisistite. Si eu m-as oftica sa fiu "ajutata" abia cand s-a calmat bebe, mai ales daca imi sare si somnul
Bia, eu la Rares am avut amenoree si la 3 luni dupa intarcare, si am mers la ginecolog si mi-a dat utrogestan , numai asa mi-a venit. Ai fost la controlul de 6 saptamani? ce ti-a zis dr? nu e motiv de ingrijorare, dar poti ramane insarcinata si banuiesc ca nu-ti doresti asa curand dupa cezariana, deci du-te la medic
Si noi mergem la mare la sf lui august, o sa stam cu bebe sub umbrela, dar pe Rares nu pot sa-l privez si anul asta de mare, tinand cont ca anul trecut n-am fost si ne e tare dor de ea
Sovi, sunt sigura ca veti trece cu naturalete peste perioada rebela a Anei
Dara, fumusica pitica ta, de-asta ne-ai tinut atata in suspans?!
Ladyx si Marci imi pare rau pentru problemele pe care le-ati avut si tinem pumnii si va uram tot binele din lume si multa sanatate

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

J.D am inteles ca cu ulei de ricin se provoaca travaliu, dar am inteles ca contractiile apar foate rapid si bruste.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 40+ Robert Aaron

AMR PUTIN

Mergi la inceput