La multi ani! Fluturasi de mar-apr 2011 (146)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
eu cu ulei rezolv problema..chiar daca nu m-ai intrebat pe mine mami de 2 prichindei |
sar'mana de raspuns.
roxy, la noi este superr vremea!!! era si cazul!!
bb_yasmi spune:
eu acum fac mini pizza pt cei care ne-au facut casuta si acum o construiesc pe cea a prietenilor nostri de langa noi le ramasesem datoare
am trimis la o parte din mamici noua parola!! cine ma ajuta sa o trimitem si la restul??
madutza_bra spune:
yasmi, multumim pentru schimbarea parolei
roxy, da vreau ploaie, ca e tare uscat pamantul si mi-e lene sa ies cu furtunul afara
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi am trimis la o parte din mamici noua parola!! cine ma ajuta sa o trimitem si la restul?? mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
Eu ! Mamici care aveti album in picasa si nu ati primit inca noua parola, va rugam ridicati manuta sa v-o trimitem
madutza_bra spune:
roxy, ce prompta esti, au ajuns vre-o 3-4 stropi si la mine, mai trimite!
S-a trezit don'soara, am fugit la ea
lalely07 spune:
Neata si de la mine...
Eu sunt una din mamicile care adora sa va citeasca dar cand sa scrie se intampla ceva la munca:ba primesc un email urgent,ba sunt la Bucuresti si acolo inchit netul instant...Dar imi propun ca macar in cele 2 saptamani din luna cand stau in sucursala,adica ultimele 2 saptamani din luna,sa va scriu zilnic..,sa vedem daca reusesc!
Am citit discutiile despre papica si somnic.Nu va povestesc cum suntem noi caci ...suntem varza!!!
David nu mai papa deloc supa,nu vrea fructe puse pe masuta..nu vrea mai nimic decat lapte si ceai!!
Nu stiu ce are,caci de cand am inceput munca am numai probleme cu el,nu mananca,vesnic este mucios.Ieri am facut si noi Priorixul si aseara a tusit toata noaptea .Nu inteleg de ce,pt ca ieri nu avea nimic!!!
Nu stiu cum sa mai procedez cu el legat de papica.Nu mai vrea nimic.Am renuntat la ideea sa ii pasez..ii dau blenduit ,numai sa manance ceva,dar el nu si nu...Nu stiu daca nu vrea cu bunica,sau este el in greva foamei.O sa il urmaresc zilele astea.
Noi avem 11,3 kg,nu avem fontanela inchisa...
Nici nu i-am dat calciu caci aveam calculi...Nu stiu cum sa mai procedez!
Ceva off-topic:parca cineva dintre voi avea sterilet MIRENA.Cum s-a adaptat organismul cu el?Caci eu luna asta am sangerat in 3 etape...clar tb sa merg la medic caci ceva nu este in regula.
bb_yasmi spune:
mada
de cris mai stie cineva ceva??? alina??
lalely, nu stiu sa iti spun despre sterilet. vigantol ii dai??
roxy_s spune:
inca n-am papat, cartofii fierb ca mi-e pofta sa papa cu unt si iaurt asa ca pana fierb am mai venit putin. bine, pe langa astia mai intra si un ou, verdeturi si niste muschiulet
Anastasia linge o cuite de crema numai sa linga si sa bage in gura....
madutza dar de ce se schimba iar parola? s-a stres iar ceva sau doar asa? nu-ti mai trimit ploaie ca nu mai ploua nici la noi
bb_yasmi multumesc pentru parola
lalely nu stiu ce sa-ti zic despre sterilet. clar trebuie mers la dr.
si nici cu David si papa nu stiu ce sa-ti zic, poate ar trebui sa ceri un sfat pediatrei? doar cu fontanela iti zic ca mai este timp pana la 18 luni. nici noi nu o avem inchisa de tot
miki ma bucur ca ne scrii
irinuca si eu zic la fel, nu este loc de regrete acum. bucura-te la maxim de buburuza si la urmatorul bebe vei stii exact ce sa faci
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
persi spune:
Neata!!!!
Daca pe Irinuk nu o laasa sufletul de moldoveanca sa nu isi spuna oful..uite ca, nu pot nici eu sa tac, olteanca get pe get..
Desi am zis ca nu o sa mai intru never,uite ca ma mananca limba si tot ma bag si eu in seama.
In primul rand as vrea sa o felicit bpe Strumph pentru faptul ca va deveni matusica.
Felicitari surorilor tale,sa aiba sarcini usoare!!
Si apropo "tradatoareoooo"Raducu al meu sta demult cu ochii pe Sophia..iar tu acum o dai????
Superbe pozele cu micuta,superbi voi toti ca familie..
Eii...si acum sa intru in discutie ...
Irinuk,felicitarile mele din suflet pentru faptul ca ai recunoscut cu fruntea sus si ti-ai asumat anumite lucruri.
Eu traiesc aceleasi sentimente de vinovatie ca si tine..
Radu doarme cu noi in pat de la ora 1 noaptea..atunci e prima lui trezire dar nu pt titi ,asa se trezeste el...se uita la mine ii bag suzeta si apoi nani pana dimi la 5 cand se trezeste pt titi.
De multe ori stam treji eu si sotul si ne tot rugam sa se trezeasca odata sa putem sa il luam cu noi in pat.
Asa de tare ne-am obisnuit cu el langa noi caci nu am mai putea dormi linistiti daca nu ar fi langa noi.
Asta nu inseamna ca cele care nu fac ca mine nu fac bine.
Asa cum s-a mai spus si in alte dati fiecare mamica face cum crede ca e mai bine pentru puiul ei si in special pentru ea.
Daca mama e multumita si linistita e si puiul la fel.
Referitor la alaptatul de noapte,dr.Culcer care e ultra pro alaptat mi-a spus ca daca lucrul asta nu ma afecteaza cu nimic pot continua dar,ca odata cu trecerea timpului tre sa raresc mesele de noapte.
Ama,eu spun ca nu ar trebui sa fi asa radicala si sa te rupi de forum.
De asta ne spunem toate parerile ca sa fie discutate si comentate aici.
PUP TOATE AICILE SI TOTI PUII!!
m